לערן - באג

Nirrr212

New member
לערן - באג

היום נכנסתי למדינה שלי והיה לי 90 אדמה פנויה, השתמשתי בחיפוש משאבים כדי לבנות מכרה זהב. לאחר 20 נסיונות בערך נותרו לי 58 אדמה פנויה והגיע סוף סוף המכרה זהב אבל זה כתב שאין באפשרותי לקנות אותו למרות שיש לי 8 אדמה פנויה יותר בשביל האדמה..

blubel

New member
אולי בגלל האזרחים

חוץ מזה... איך הגעת למצב שיש לך כל כך קצת אדמה וכל כך קצת אזרחים!?

Nirrr212

New member
להפך חמודי ../images/Emo13.gif

אני דירוג 400 ברד ארמי כנראה הבנתי שבגלל שהאוכלוסייה גדלה לי מהר ב-10 תורים אז אין אפשרות לקנות מכרה זהב ואני בדירוג 9 בבניית עיר

Nirrr212

New member
דירוג=רמה

טעות שלי

Nirrr212

New member
אני מכיר אנשים כמוך

שנהנים "להסתלבט" על כולם רק כי הם במאיה הראשונה (אם אני לא טועה לגביך).. אבל זה בסדר אתה יכול להמשיך ככה עד שמישהו אחר בדירוג יותר טוב במאיה יגיד לך בדיוק אותו הדבר כמו שאמרת לי. אני לא ממהר לעלות כל כך מהר בלי טכנולוגיות גדולות מספיק

hakim

New member
זה העניין ..

זה לא כמו במ.צ .. אתה יכול לקנות איזה רמה טכ' שתרצה בלי שום קשר לפיתוח הצבאי שלך . אתה אולי מתכוון לפיתוחי מעבדה ..? אבל לא ניראה שיש קשר חוץ מנגד מרגלים .

Nirrr212

New member
אין לי מושג מה הקשר שלך להודעה שלי

אמרתי שאני הייתי יכול (ובקלות) להיות בעשירייה אם הייתי משפר כל הזמן צבא אבל שמתי ואני עדיין שם דגש על בניית טכנולוגיות (במעבדה כרצונך)

blubel

New member
יש בזה משהו...

דורון קח את זה לתשומת ליבך... זה לא נעים לשמוע את הדברים שאמרת... להבא, תהיה יותר נחמד:)

Nirrr212

New member
לא שיחקתי יממה בערך

אז יצא מצב ששמרתי יותר מ-90 אדמה ויש לי 250,000 אזרחים לא ממהר לגדול

thesharkman

New member
מותר לי להוסיף משהו

אולי אתה כן יודע אולי אתה לא יודע אבל תיקח מתוך הנחה שכל 19 אלף אזרחים שלך צריכים 100 אדמה במידה ואתה רמה 9 בעיר ואם אתה רוצה לבנות עליה אתה תצטרך להיות בחוסר של יותר מ 19 אלף אזרחים בשביל לבנות למשל יהלומים.... סתם נקודה...

למעלה