לעצמי.

לעצמי.

אני שונאת אותך. תמותי כבר. תעלמי מהעולם. מעצבנת. מכוערת. אוווווווווווווווווף. נמאס לי ממך...............!!!! די כבר, תעופי, תצאי החוצה ממני... תעלמי. היה חרא במשך 20 שנה. עכשיו, לכי... 20 שנה זה מספיק, לא? ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל זה לא עובד, נתתי מעצמי, ניסיתי להבין, לחבק ולאהוב, אבל אי אפשר. אז בבקשה ממך, לכי. תמותי. טוב? יאללה, בייייי.

שלא תעיזי!!

20 שנה זה כלום! יקח לך זמן, אבל תלמדי לחבק את עצמך! וכשזה יקרה, אף אחד לא יקח אותך ממך! ופתאום תהי יפה, ולא מעצבנת, והחיים יחייכו! אז אל תשלחי אותך למות, עוד לא עשרים שנה זה כלום. תני לעצמך בעיטה בישבן, ואחר כך חיבוק! חג שמח טלטול מטלטלת. להרים ראש ו..קדימה! פ.

vale la pena

New member
רק רציתי...

לתת לך
... ולאחל לך חג שמח! אז
, וחג שמח!

M o n t a n a

New member
לכל...

לכל אחד יש רגעים שהוא לא אוהב את עצמו... אני לא חושבת שהעלמות, מוות או משהו דומה הוא פתרון. הפתרון הוא להמשיך לחיות את החיים כל עוד אנו יכולים, להבין דברים. אם את לא אוהבת את עצמך, את עוד תתגברי ותתבגרי על זה, ותראי שהכל יהיה בסדר.

היי לכולם

תודה על כל התגובות... אני לא רוצה למות, אני אוהבת את החיים יותר מדיי אז אין לכם ממה לדאוג. רק רציתי שהחלק הזה בי, שאני שונאת ולא אוהבת יעלם ממני... בנתיים זה עדיין פה... ואני שונאת את זה... אך האמת היא אני מאגישה קצת יותר מעודדת. תודה לכולם, טלטול

למעלה