לעיתים אני לא בטוח

HiTechArtist

New member
לעיתים אני לא בטוח

לפני 4 שנים יצאתי איתה. מדהימה באמת. אבל הלכתי. אחרי 3 שבועות. הייתי שנתיים עם אחרת. אחר כך חצי שנה לבד, היא רצתה לחזור, אבל חיכתה שאשכח את האחרת. ואז שנה נוספת עם האחרת. היא חיכתה לי חצי שנה אם זה לא ילך. המשיכה הלאה. ואז עזבתי. שנה חיכיתי לה. היא עזבה אותו. בגללי. עכשיו היא כבר 4 חודשים לבד. גם לא איתי. אמרה שהיא רוצה להיות איתי. אבל לא עכשיו. עכשיו היא צריכה לבד. כשיהיה אחר, זה יהיה אני, אם עוד ארצה. עודני מחכה.

SupermanZW

Well-known member
תעזוב אותה בשקט

אתה הורס לה את החיים ובדרך גם את החיים שלך. מצא לך בחורה חדשה ותפסיק לשחק ברגשות של זו שיצאת איתה לפני 4 שנים.

נראה לי שאף אחד מכם לא באמת חושב שז

שזה מתאים כל אחד מכם מחפש את הזנב של האחר אבל לא את החיבוק תתקדמו הלאה אם זה צריך לקרות זה יקרה

HiTechArtist

New member
זה בדיוק. אני חושב שזה יקרה

ולהתקדם הלאה כשרע לה בחיים לא נראה לי סביר לעשות, נראה לי שנכון יהיה לחכות. אני אוהב אותה מאוד. והיא אוהבת אותי. כך שזו התחלה טובה.

sh53

New member
או - אני מבינה ששניכם לבד עכשיו

"שנה חיכיתי לה. היא עזבה אותו. בגללי. עכשיו היא כבר 4 חודשים לבד. גם לא איתי. אמרה שהיא רוצה להיות איתי. אבל לא עכשיו. עכשיו היא צריכה לבד. כשיהיה אחר, זה יהיה אני, אם עוד ארצה. עודני מחכה." יודע מה? אם לא עכשיו, אימתי? היא רוצה אותך רק כשאתה תפוס ואז היא הורסת לך סיכוי לזוגיות. אתה רוצה אותה רק כשהיא בזוגיות וגם אתה הורס לה קצת על הדרך. המשיכו שניכם הלאה ואל תאמר לעצמך אם אתם צריכים להיות יחד זה יקרה, כי תמיד תהיה לך בראש המחשבה הזאת - שאולי יום אחד תהיו יחד, ומחשבה שניה שתבוא בעקבותיה - למה להשקיע אם יום אחד זה צריך לקרות איתה? אם זה לא קרה עד היום, ואם היום כששניכם פנויים זה בלתי אפשרי, לא יודעת בן כמה אתה אבל הגיע הזמן שתתחיל לבנות מערכת יחסים ארוכת טווח ובריאה (לא הבנתי אם היתה לך כזאת בעבר - כי תמיד היא היתה שם והרסה באיזה שהוא אופן).

עד מתי?

עד מתי תחכה? עד שהיא תחליט שהיא מוכנה? זה יכול לקחת *נצח*. הכי טוב בשביל שניכם הוא שתמשיכו לקשרים אחרים ואולי דרכיכם עוד תפגשנה בעתיד... שיהיה לך יום מוצלח.

HiTechArtist

New member
חצי שנה נוספת

קשרים אחרים. לא. איתה אני רוצה להתחתן. היא האחרונה. לא נראה לי שאני צריך להיות לחוץ על קשר. אם היא צריכה זמן שיהיה לה זמן, את הטעות של להמשיך ולחשוב שזה יקרה שנינו כבר עשינו בעבר. אז חצי שנה נוספת אחכה. יש יגידו שאני מטורף. כי המתנתי 9 חודשים שהיא עודנה היתה עם חבר, ואז אני מוכן עוד להמתין עוד 9 חודשים כשאני לבד, לכל בחורה שהכרתי אי פעם אני הייתי יודע בוודאות שזה לא יקרה. איתה, תחושת בטן, אני יודע שזה כן. שזה כבר קרה. הדבר היחיד שחסר בזה זה הסקס. מה שבעולם שלה מבחין חבר מלא חבר. ואני לא חושב שאני צריך ללחוץ עליה אם אני אוהב אותה כל כך.

sh53

New member
../images/Emo7.gif כואב לי עליך

נכנסתי לכרטיסך כדי לראות בן כמה אתה, לא כתוב הגיל, מכבדת את פרטיותך - אבל אומר שבגיל מסויים צריכים להבין, צריך להסיק את המסקנות הנכונות וצריך לעשות חושבים טוב טוב. כתבתי לך בהודעה קודמת שאתם יכולים להיות עכשיו יחד ולנסות, אבל לא - היא רוצה עכשיו להיות לבד ומתאים לה דווקא להתבודד ולא להיות בקשר, אז מה נותר כבר לומר? אתה הרי החלטת כבר, כנראה עוד בהודעה הראשונה שכתבת, שאתה תמתין לה כמה שהיא תרצה ותבטל את עצמך בפניה - והיא? היא תמשיך לשחק לך בלב, כי היא יודעת לעשות את זה יפה, ויותר מזה - אתה גם מאפשר לה את זה.

HiTechArtist

New member
אל תעשו מזה דרמה.

טוב לי איתה. היא מקסימה, וחמודה, וממש לא מניפולטיבית כפי שהיא נוטה להצטייר בתגובה האחרונה. והיא לא עושה לי רע. היא עושה אותי מאושר גם כשהיא לא איתי. היא לא משחקת. אנשים מסבכים דברים. עושים לעצמם רע כאשר הם מנסים להכניס אחרים לתבניות. אני מאמין בכנות כוונותיה. מעולם לא איכזבה אותי. ואני לא אותה. מהבחינה הזו הקשר איתה הוא טהור בדיוק כמו אהבתי הראשונה. שם גם הכל היה נפלא 3 שנים. ואגב, אני בן 28. ואחרות. יהיו אם היא לא האחת. אבל שתתקדם בקצב שלה. אבל לא לנצח. עוד חצי שנה, זה מספיק. החבל היחיד הוא שיש אחרות. שאם היא לא היתה היו רוצות. ואם היא לא היתה גם אני.

sweetdreams

New member
אז אם כ"כ טוב לך, איפה הבעיה??

עזוב אותך מה שאנחנו חושבים, אנחנו מכירים את הסיפור רק על סמך מה שסיפרת.. אבל אם אתה טוען שהכל כ"כ טוב, והיא מקסימה, ועוד חצי שנה זה לא נורא מבחינתך, אז מה הבעיה בעצם?? למה פתחת את ההודעה הזאת מלכתחילה אם הכל כ"כ נפלא?

HiTechArtist

New member
כי לעיתים זה מרגיש מטופש.

להתנזר מסקס שנה וחצי בגלל מישהי. לדעת שהיא לא חברה ושאתה אומר לא לאחרות. כי העולם פרט אולי לבודדים, כל הזמן מפצירים בי להמשיך קדימה. אז, כן, אני לא לגמרי בטוח, לעיתים אני מרגיש מטופש שאני נמצא שם איתה. בעיקר כשאני לא איתה. בבוקר כשפתחתי את ההודעה היתה לי הרגשה רעה עם עצמי לגביה, ואני מניח שחיפשתי חיזוקים. רציתי לראות אותה. היא לא רצתה שאראה אותה יותר מידי לא לעשות לי רע שאהיה איתה כל הזמן סיכמנו על פעם בעמים בשבוע כל עוד אנחנו לא חברים. סך הכל היא גרה מרחק ניכר ממני, לעיתים היא מגיעה לאזורי, אבל לרוב אני לאזורה. אז היתה תחושה לא נעימה באויר, קצת עגומה, העצבתי אותה כשרציתי והיא גם, אבל העדיפה לחכות. למחרת התחושה עברה ואז הייתי איתה כמה שעות.

sweetdreams

New member
אז כן יש בעיה..

יופי, אני שמחה לשמוע שגם אתה חושב שלא הכל דבש. היה חשוב לי לשמוע את זה גם ממך, שאתה מודע שהמצב שלך רחוק (מאוד!!) מלהיות אידיאלי.. הייתי רוצה שתנסה לדמות מצב דומה, תאר לעצמך שחבר שלך היה בא אליך עם סיפור דומה, או שאתה היית קורא בפורום או שומע על סיפור כזה שקרה למישהו אחר. אני יודעת שזה קצת קשה, סה"כ אתה מעורב ולכן אולי קשה לך להיות אובייקטיבי, אבל תחשוב שנייה מהצד בצורה הכי אובייקטיבית שניתן, איך זה נראה? לא משהו, נכון?? אתם כבר אנשים בוגרים. אתה בן 28, ואני מניחה שגם היא כבר לא בת 16.. גם בגילאים צעירים יותר אני לא הייתי מבינה מה מונע מזוג כמוכם להיות ביחד אם אתם שניכם כ"כ רוצים בכך (לטענתך). כל שכן ככל שמתבגרים, וכל המשחקים האילו שוככים (וטוב שכך!), זה לא מובן לי.. אני לא חושבת שהקשר בניכם הוא כ"כ טהור כמו שאתה מתאר אותו.. מישהו מבניכם, או שניכם, מאוד לא סגור על עצמו לגבי הקשר הזה. אחרת אין שום סיבה שלא הייתם ביחד עד עכשיו, ובמיוחד עכשיו כששניכם פנויים. למה אתם מחכים??? אתה ביזבזת כבר 4 שנים מחייך על הלא-קשר הזה. אתה מוכן לבזבז עוד חצי שנה. אם תשאל אותי, אחרי החצי שנה הזאת אתה תישאר עוד חצי שנה, ועוד אחת, ועוד.. ורק בגלל שאתה לא יודע מתי להרפות. אתה רוצה לדעת מתי לפי דעתי היית צריך להפסיק?? לפני 4 שנים פחות 3 שבועות.. אז כשהיית איתה והלכת.. משם נכנסת לפלונטר כזה שאתה לא מוכן ולא מסוגל לצאת ממנו.. ואני רק אחזור על מה שכבר שאלו אותך פה לפני: עד מתי??

למעלה