הנה אני שוב../images/Emo20.gif
היי עינת! הנה תקציר של המייל שלי: היום הייתי בפעם הראשונה בפורום נומרולוגיה. והוא נראה ממש נחמד! אני בדר"כ מאוד סקפטית בקשר לדברים האלו של אסטרולוגיה ונומרולוגיה ורוחניות בכלל. אבל ראיתי בפורום, שגם אנשים סקפטים נהיו פחות סקפטים בעקבות התגובות שלך. לכן...גם אני רוצה לנסות את מזלי, ולראות אולי גם אני אצא פחות סקפטית. תאריך הלידה שלי:1.1.1984 השם הפרטי: 3,3,1,4 שם משפחה: 3,2,1,1,2,2 אני נמצאת עכשיו בכיתה י"ב, ומתכווננת לגיוס. אני מאוד מצפה לצבא. יש לי את הנתונים הכי גבוהים בצבא, מבחינה שכלית וגופנית. אבל אני מאוד מתלבטת מה לעשות בצבא. האם ללכת על מסלול שדורש כושר שכלי או ללכת על מסלול שדורש כושר גופני. אני בהתלבטות מאוד גדולה. אשמח אם תוכלי לייעץ לי. בנוסף, הייתי רוצה לדעת כל מה שתוכלי לספר לי מהנתונים שנתתי לך. כגון: קשר רומנטי, לימודים, השנה שבאה עלינו לטובה... בנוסף אני אספר לך שהיה לי חבר שגדול ממני בשנה וחצי (חבר ראשון).הקשר שלנו היה טוב וכנה . הבעיה שלי הייתה שבכל פעם שראיתי אותו הייתי חוטפת בחילה. דבר שלא גרם לו הרגשה טובה מדי

וגם לי לא... חיפשנו ביחד את הגורם לבעיה, גם ההורים שלי ניסו להבין מה עובר עלי, אבל לא הגענו לשום מסקנה. בסופו של דבר נפרדנו(בעיקר מהסיבה הזאת, כי כבר לא יכולתי להתמודד עם התחושה הנוראית הזו), ומאז, כל פעם שאני פוגשת בחור שמוצא חן בעיני ושהוא מעוניין בי, עוברת בי אותה תחושת בחילה.בסך הכל אני בחורה מאוד שמחה עם חיים מעולים ולכן לא ברור לי מה הבעיה. אם תוכלי לעזור לי בזה מההיבט של הנומרולוגיה אני אהיה אסירת תודה! מצטערת שהבקשות שלי כה רבות

בתודה מראש גלית