לעינת

galit18

New member
לעינת ../images/Emo39.gif

היי עינת! שלחתי לך מייל. אני יודעת שאת לא עונה לאנשים מתחת לגיל 18. אבל בעוד יומיים אני אהיה בת 18. אז אני מקווה שתוכלי לענות לי. אם לא...תחכי יומיים ואז תעני לי בבקשה

עינת

New member
גלית- דבר ראשון ../images/Emo49.gif

קיבלתי את המייל ואענה לך בשמחה,אבל...על גבי הפורום. אינך חייבת להחשף כפי שנחשפת במייל אבל חשוב שהשאלה תנוסח כאן בפורום (את הפיכת השמות למספרים את יכולה לעשות על פי הדוגמא בלינק בראש עמוד הפורום). וזאת כיוון שהשרות כאן בפורום ניתן עם המון אהבה אבל הוא אינו תחליף ליעוץ אישי ופרטיות מלאה יכולה להנתן רק בפגישה.
שפע ו
עינת

galit18

New member
הנה אני שוב../images/Emo20.gif

היי עינת! הנה תקציר של המייל שלי: היום הייתי בפעם הראשונה בפורום נומרולוגיה. והוא נראה ממש נחמד! אני בדר"כ מאוד סקפטית בקשר לדברים האלו של אסטרולוגיה ונומרולוגיה ורוחניות בכלל. אבל ראיתי בפורום, שגם אנשים סקפטים נהיו פחות סקפטים בעקבות התגובות שלך. לכן...גם אני רוצה לנסות את מזלי, ולראות אולי גם אני אצא פחות סקפטית. תאריך הלידה שלי:1.1.1984 השם הפרטי: 3,3,1,4 שם משפחה: 3,2,1,1,2,2 אני נמצאת עכשיו בכיתה י"ב, ומתכווננת לגיוס. אני מאוד מצפה לצבא. יש לי את הנתונים הכי גבוהים בצבא, מבחינה שכלית וגופנית. אבל אני מאוד מתלבטת מה לעשות בצבא. האם ללכת על מסלול שדורש כושר שכלי או ללכת על מסלול שדורש כושר גופני. אני בהתלבטות מאוד גדולה. אשמח אם תוכלי לייעץ לי. בנוסף, הייתי רוצה לדעת כל מה שתוכלי לספר לי מהנתונים שנתתי לך. כגון: קשר רומנטי, לימודים, השנה שבאה עלינו לטובה... בנוסף אני אספר לך שהיה לי חבר שגדול ממני בשנה וחצי (חבר ראשון).הקשר שלנו היה טוב וכנה . הבעיה שלי הייתה שבכל פעם שראיתי אותו הייתי חוטפת בחילה. דבר שלא גרם לו הרגשה טובה מדי :) וגם לי לא... חיפשנו ביחד את הגורם לבעיה, גם ההורים שלי ניסו להבין מה עובר עלי, אבל לא הגענו לשום מסקנה. בסופו של דבר נפרדנו(בעיקר מהסיבה הזאת, כי כבר לא יכולתי להתמודד עם התחושה הנוראית הזו), ומאז, כל פעם שאני פוגשת בחור שמוצא חן בעיני ושהוא מעוניין בי, עוברת בי אותה תחושת בחילה.בסך הכל אני בחורה מאוד שמחה עם חיים מעולים ולכן לא ברור לי מה הבעיה. אם תוכלי לעזור לי בזה מההיבט של הנומרולוגיה אני אהיה אסירת תודה! מצטערת שהבקשות שלי כה רבות :) בתודה מראש גלית

עינת

New member
היי גלית ../images/Emo39.gif

איני יודעת אם בעקבות התשובה שלי תהפכי להיות פחות סקפטית והאמת שגם איני מתכוונת לנסות לגרום לך לשנות את דעתך
מבחינת הצבא הייתי ממליצה לך ללכת על התחום בו תדרש יכולתך השכלית כיוון שמעבר לה יש לך גם יכולת אירגון מעולה. לגבי הבחור זו בעיה רגשית אותה אני רואה באופן ברור ואף נראה ממבט ראשון שמקורה נרמז בנתונייך.היא לפתרון אך אין זה המקום ואני ממליצה לך בחם לפנות ליעוץ אישי כיוון שאם לא תטפלי בה היא רק תלך ותגבר.
שפע ו
עינת

galit18

New member
תודה. ו...

למה התכוונת שזו בעיה שאת רואה אותה באופן ברור? ועוד שאלה אחת: מה את יכולה להגיד לי עלי מהמספרים שלי? פרטי: 3,3,1,4 משפחה:3,2,1,1,2,2 1.1.1984 תודה רבה גלית

עינת

New member
גלית

ישנם דברים שאיני נוגעת בהם בפורום כיוון שיהיה זה חוסר אחריות מבחינתי ולכן לא אוסיף על מה שכבר נאמר. מצטערת.

galit18

New member
עינת. שיגוע אחרון להיום../images/Emo9.gif

אני מבינה את אי יכולתך לענות לי בעניין הבחור. אך שאלתי גם: מה את יכולה להגיד לי על אישיותי מהפרטים שלי. (זו שאלה שרב האנשים כאן בפורום שואלים) מקווה שתוכלי להשיב לי תודה גלית

עינת

New member
גלית לא אומר יותר

ואנא כבדי את רצוני.את מאוד מאוד רגישה ואיני חושבת שכאן הוא המקום. אני בורחתתתתתתתתת

למעלה