לעטרה/מיכל..

astral tal

New member
לא מדוייק

השיטה הנומרולוגית שלפייה אני הולך מורכבת מ-3 אלמנטים, והולכת לפי העקרונות הבאים: כל מספר, מ-1 עד 9, משקף אנרגייה מסויימת. עכשיו. לכל בנאדם יש 3 מספרים, שנובעים משמו, יום לידתו, ותאריך לידתו הכולל. אז אם נקח את הנתונים שלי למשל: השם שלי: אסטראל תאריך לידתי: 14.5.1984 א - 1 ס - 6 ט - 9 ר - 2 א - 1 ל - 3 בסיכום יוצא 22, שזה 2+2 = 4. מתאריך לידתי נובע שמספר יום הלידה שלי הוא 1+4 = 5 ותאריך לידתי הכולל יוצר: 1+4+5+1+9+8+4 = 32 3+2 = 5 עכשיו מספר הגורל (הסיכום של כל תאריך הלידה) הוא 50% מכלל האישיות. כאשר מספר היום ומספר השם מהווים 25% כל אחד. לכן, אני 75% -5, ו-25% - 4. מה שעושים זה זה יוצרים תמונה לגבי האישיות שלי שמורכבת מהתחלקות האנרגיות באישיות שלי שנובעת מאותם מספרים. לכן אם תחשוב על זה מספר הצירופים האפשריים הוא 3 בחזקת 3, שזה יוצא 81 אפשרויות לסוגים של אנשים. - נראה לי מגוון מאוד רחב. לגבי האוניברסליות שנובעת מדבריי לכאורה, איני מסכים. לאנשים יש נטייה לחשוב שאם הם משתעממים מהר, אז ככה גם כולם, וזה לא נכון. הדברים שאמרתי לא יכולים להתאים לכל אחד. לא לכל אחד יש יכולת שיווקית או יכולת טיפולית\רפואית או בעלי כושר מילולי גבוהה... אם תחשוב על זה לעומק תיווכח בדבריי.

עטרה ב ט

New member
לדעתי הניתוח של השמות לא קולע

בטח לא מדויק וגם לא מתאים לי. כלומר שניהם מתאימים לי כבר היום ובשניהם יש גם הרבה שוני ממני. אני מאוד מקווה שיש עוד מדדים, כי אם אלו המדדים של הנומרולוגיה אז הם מאוד לא מרשימים אותי.

astral tal

New member
טוב מה קרה ?!?!?!? ../images/Emo6.gif

דבר ראשון נעזרתי בספר של ירון ליבנה, ואם יש לכם טענות על התיאורים - לכו אליו, ממנו הם מועתקים !! (הפרת זכויות יוצרים ??
) וכפי שאמרתי, תיאור ששואף לדיוק נוצר מ-3 האלמנטים המרכזיים... מה מה הדאווינים והפלבות...אלק "אם אלו המדדים של הנומרולוגייה אז הם מאוד לא מרשימים אותי".... אני בטח שלא הנציג של הנומרולוגייה....אז בקיצור - יאללה יאללה...

עטרה ב ט

New member
אסטראל (איפה אילו´ איפה ???)

השמות שהרב נתן לי לבחור מהם, היו שונים זה מזה במספרים שלהם. היו ששה שמות כל אחד עם מספר שונה. שאלתי בפורום נומרולוגיה והסבירו לי שבקבלה מתייחסים מאוד למשמעות של השם ולא רק למספר שלו. אתה יודע על זה משהו ?

אריק!

New member
לייזער ערב טוב

אם אני מבין את שיטתו היא מורכבת מידע + אינטואיציה + התרשמות, חוקיות אסטרולוגית, מספרים ועוד. לא כל ההגדרות שלו מתאימות לכולן. אתה יודע מה, אפילו חלקן לא הכי מבוססות אבל מספיק שהן נותנות עידוד והרגשה טובה לנשמה - דיינו. חוץ מזה, ניתן למנותחת שלא נותר ממנה ולו שריד דיסקרטי יחיד לאחר נתוח כזה, לומר את דברה. חוץ מזה תמשיכו, זה מעניין. אני כרגע בשלבי סיום של נקוי 20 ק"ג מושטים, שהיו חיים כאשר חבר הביא לי אותם. קצת אכזרי כל העסק. אריק.

עטרה ב ט

New member
אריק אולי יש לך טיפ איך נפטרים

מכל הקשקשים ? אני ממש לא מסתדרת עם דגים (ואת זה רואים בנומרולוגיה ?)

אריק!

New member
בענין הקשקשים

התהליך אצלי הוא כזה: אני חותך את הסנפירים, מגלף ככה במשיכות את הקשקשים ואח"כ פותח את.... ומנקה בפנים. אורז 2 בשקית ולהקפאב. תוך כדי התהליך עפים המוני קשקשים עלי ומסביב ונותר רק לנקות. אם כבר מדברים אז אתמול היתה בעיה שכן הדגים סרבו למות, גם לאחר 8 שעות מחוץ למים. מעולם לא ראיתי תופעה כזו. בשעה 12 בלילה הספקתי לנקות 24 דגים מתוך 35 שהיו, השאר עוד עשו תנועות עם הפה והזנב. יש כאן כמה שיודעים להוריד פליק עם המערוך ולסגור ענין, היות שאני לא, נאלצתי ללכת לישון באמצע הבלגן. היום קמתי ב - 4 וחצי בבוקר, ניגשתי בבטחון בלי לבדוק תנועות חשודות וסיימתי. אגב, יש קטעים מפחידים שכולם מנמנמים בכיור ופתאם אחד מזנק ומבהיל. לא מתרגלים לזה וכל פעם קופצים מחדש. שכחתי לציין שאני אורז אותם בשקיות נפרדות, בכל שקית 2-4 כדי שניתן יהיה להפשיר כל פעם קצת. אם את או מישהו מסיקים מזה שאני מבין בעניני מטבח - טעות. אותי מפנים תעסוקתית לקטע הטכני: אני יודע להחזיק את המיקסר, לחתוך ולנסר, לארגן את המקרר. זה בעיקר מה שאשתי אהבה אצלי: שאני לא מתערב לה בבישולים. ביי אריק. אגב, אני ממש לא סובל את הצורה החדשה הזו ב "תפוז"

astral tal

New member
מה אריק אתה אוהב לבשל ?

סחטיקה סחטיין
אם כך אתה ואני צריכים לעשות איזה סעודת מלכים ככה משהו בנזונה לכל חבריי הפורום
אני אלוף בלעשות עוגות ועוגיות ושאר מטעמים ובכלל ככה כללי ועם הכישורים שלך בכלל נצא שילוב קטלני נ.ב נכון פלויד ? אז זהו, שאני לימדתי אותו הכל

עטרה ב ט

New member
גמני גמני גמני !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אוהבת לבשל ! ואפילו מאוד ! ואפילו גולשת קבועה בפורום מתכונים ! אז אני גם רוצה להשתתף בהכנת הארוחה לפורום. אולי נאפה להם עוגיות בצורת אותיות ?
ובכלל, כל כמה זמן מרימים משאלה למפגש ולא יוצא כלום לפועל......אולי הפעם..........

astral tal

New member
מתאים עליי מפגש פורום ../images/Emo70.gif

אבל רק עוד שבועיים ככה למה יש לי הרבה דברים לעשות בימים אלו ואני יותר מידי עמוס נדחה אותו אם כך לעוד שבועיים תודה על שיתוף הפעולה

yelly

New member
אבל אבל ההבדל הוא שאני אחר כך

יהפך לכם למשוגעת (אולי)
ואולי יהיו צחוקים.. וגם אני הכי קטנה.. אז.. זהו!

yelly

New member
גם אני יודעת לבשל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

jean

New member
הי, ../images/Emo13.gif גם אני אוהב לבשל,

במיוחד פאסטות. יש לי כמה רטבים פרי פיתוח עצמי
מפגש של הפורום נשמע רעיון מעניין. למרות שהלו"ז שלי לחוץ לאחרונה. מה קורה עם כולם בענייני מפגשים ?

אריק!

New member
אסטרל, זה שלוקחים

אותי בתור "כח עזר" לא אומר שאני אוהב לבשל, נהפוך הוא אני שונא לבשל ואפשר למנות על יד אחת את הדברים שאני יודע לעשות. אני כבר מתנדב לפנות ולנקות לאחר האירוע. כתבתי קודם שאני לא אוהב את הצורה החדשה ב "תפוז" סליחה, זה טעות, מישהו לחץ בטעות על "תגובות בעמוד נפרד" שמופיע בראש הדף ואני חשבתי שזה עוד שכלול לאחור של "תפוז"

למעלה