לעטרה/מיכל..

ליטן א

New member
לעטרה/מיכל..

מה אני צריך לעשות כדי לשכנע אותך להחזיר את השם המקורי שלך?? עטרה זה לא אמיתי... זה מזכיר לי שם של איזה מורה ללשון, או איזה מורה לספרות, או לתנ"ך.. מהמורות הצווחניות האלה... לא יודע, יש כל מיני שמות שפשוט לא מתאימים לאנשים... עטרה לא מתאים לך.. תוחזר ה"מיכל" האמיתית לאלתר..

jean

New member
מיכל יש הרבה, עטרה יש מעט

הנדירות היא התבנית המגדירה את האומץ. זה לא פשוט להכריע על השם האישי. מעטים יכולים לעשות זאת, ומעטים עוד יותר עושים. אני אומר, "קדימה לנדירות!".
עם השם, עטרה. - בעזרת השם

עטרה ב ט

New member
ליטן מאמי, עם כל הכבוד או

באנגלית with all dew respect או איך שכותבים את זה.......... איך אתה יודע מה מתאים לי ומה לא ?.......
אבל אם אתה רוצה להגיד שקשה לך להתרגל, אז מלשות, תאמין לי שלי זה הרבה יותר קשה...........

אריק!

New member
אישית, אני עם ליטן בענין השם

מה לעשות, אוהב מיכל יותר, עטרה עושה לי מי אסוציאציה גלותית, דור אחורה. אבל זה באמת לא ענינו של מישהו מלבדך. חוצמיזה, בהצלחה עם הקורס שאת פותחת. אריק.

עטרה ב ט

New member
תודה תודה, באמת הועלתה השאלה

לרב, למה הוא נתן לי שש אפשרויות כל כך כל כך לא שגרתיות ....... והרב אמר: "היא בחורה מיוחדת היא צריכה שם מיוחד" וזאת כל התורה על רגל אחת. שאר האפשרויות לא היו בכלל אופציה מכל מיני סיבות אז למעשה לא היתה לי כל כך בחירה....... ואני חוזרת ומדגישה
לי זה הרבה יותר קשה

לייזער

New member
הוא

בטח אמר לך שלא מספיקה ההוספה הפורמלית אלא שיקראו לך בשם החדש. מעניין אם פניה דרך הפורום גם נחשבת

עטרה ב ט

New member
נראה לי שכן ../images/Emo13.gif ובכל מקרה, זה בדרך

מה אתה יודע על זה ? מעניין לשמוע...... ואגב, אמרו לי שעטרה זה שם נרדף לספירת מלכות, האמנם ?

לייזער

New member
לא

הבנתי מה בדרך. אני לא יודע איך להתייחס לפניה באינטרנט. בעצם זה כמו לפנות במכתב לא? ספירת מלכות??? מעל לכוחותי. אני יודע שזה כתר או זר על הראש כמו "עטרות חתנים" שגזרו לאחר החורבן לא ללכת איתן וכן יש פסוקים בהם נזכר העניין כמו "אשת חיל עטרת בעלה" "בעטרה שעטרה לו אימו בין חתונתו וביום שמחת לבו" ועוד בטח אפשר למצוא במנועי חיפוש.

עטרה ב ט

New member
התכוונתי שזה בדרך שכולם יקראו

לי ככה גם בחיים. אבל בתור התחלה באינטרנט. כך שכמה שקשה לכם, בשבילי זה עוד החלק הקל.......
. עטרה היא אחת הסבתות רבה של דוד המלך (זה כתוב איפשהו בדברי הימים וגם בתלמוד הירושלמי). עשיתי כבר את המחקרונים שלי........אבל מישהו אמר לי שזה גם שם נרדף לספירה הנקבית (שהיא כמדומני מלכות). ולמה ללכת רחוק: עטרת כוהנים למשל..... ובכולופן התכוונתי מה אתה יודע על הוספות שם והשימוש בשם חדש.

לייזער

New member
אני יודע

לא הרבה. הרב שאני מעריך במיוחד סובר שדברים מסוג זה הם בעלי חשיבות משנית. כמובן שיש החושבים אחרת. הרמב"ם למשל כשהוא מתאר את הצורך של השב בתשובה לשנות את שמו אומר שזה עניין תודעתי פסיכולוגי בלבד: "כאילו אני אדם אחר ואינני אותו אחד" (ציטוט לא מדויק) המקובלים כמובן יסכימו אבל יוסיפו שזה עניין במהות הנשמה.

התרנגול

New member
לא מבין בזה, אבל...

שם פרטי של אדם- זה אומר השפע שמושפע עליו מהשמיים, (או אם תרצי- הגורל) וכשמשנים זה קצת בעייתי, אבל אם התייעצת עם רב, אז אני לא יודע... גם בקשר למספר של השם- זה נקבע ע"פ האותיות שמרכיבות אותו, וכמובן יש חשיבות גם לסדר האותיות, ככה שאני לא יודע עד כמה זה אמין... לילה טוב, תרנגול

astral tal

New member
ההבדלים בין מיכל לעטרה

החישוב הגימטרי של מיכל יוצא 1. ולעומת זאת עטרה הוא 5. מבחינתי האישית, אני גם מעדיף את מיכל, גם בגלל הצליל שאותו אני יותר אוהב, וגם בגלל שזה 1, ואני הבחנתי שיש לי התחברות טובה עם ה-1 בכללי
אבל 5 אני גם אוהב כי אני מבחינה נומרולוגית 75% - 5. בכל מקרה. מיכל, 1, משקף שאת: שואפת לזכות בכבוד ובהכרה על יצירתיותך ופעילותך. סביר להניח שהיצירתיות קיימת בך לא פחות מהרצון לאהבה ותשומת לב. כריזמה, דומיננטיות ומנהיגות מופיעים תדיר אצל ה"אחדים", אך לעיתים הם חשים בדידות באופן פרדוקסלי. הצורך לבטא ולהפגין את הייחודיות האישית קיים, וישנה שאפתנות, צנטרליזם ורצון להיות במרכז. כדאי ורצוי לא להתעלם ממך ולתת לך את כל תשומת הלב כי את תובענית בכל מה שקשור לאהבה, אך עם זאת תחזירי אהבה וחום ללא הגבלה. המשאלה לטוטאליות ריגשית עשוייה ליצור משברים ריגשיים בחייך. יצירה, פוליטיקה, במה ועבודה עם צעירים קשורים למספר זה.

astral tal

New member
ונעבור לשם עטרה

עטרה משקף באופן כללי אנרגיות ש: קשורות לאינטיליגנצייה ובעיקר כושר מילולי-שיכלי, ליכולת לטפל במידע לסוגיו, כולל כישורים להדרכה, הוראה וגם טיפול, תוך הבנת אחדות גוף-נפש. יש אצלך מגמות של טיפול ובריאות אך גם עסקים וכושר שיווק ופרסום ויכולת מכירה. "חמש" יודע למכור. (ככה ששינוי השם לעטרה באמת יביא לך אנרגיות מועילות באספקט של שיווק עצמי וכו´). יש אצלך רצון לשנות, לגוון ולהחליף בנוסח NEXT, הלאה, הבא בתור, היות שאת משתעממת מהר - שטוח ואינטיליגנטי. יש בך דואליות ועיסוק בשני דברים או יותר בעת ובעונה אחת, קשר לתקשורת ומדייה וגם להרבה ניידות ונסיעות. בנשמה יש חוסר שקט וחוסר מנוחה, ורצון תמידי להיות בקשר ותנועה. "חמשים" נראים לרוב צעירים מכפי גילם ומרגישים צעירים וקשורים לחברת צעירים. יש לך נטייה לדבר יותר ולעשות פחות - תאוריטיקנית בעיקר. למרות שאת מה שרשמתי כאן על השם החדש שלך תתחילי להרגיש רק כאשר רוב האנשים יקראו לך בשם עטרה והוא יהיה השם הדומיננטי בחייך...

לייזער

New member
אסטרל

לפי שיטתך יש 9 טיפוסים בעולמנו. אני מכיר בערך 16. ובכלל כל ההגדרות שלך אמורפיות ומתאימות כמעט כולן לכמעט כולם.

למעלה