הוא ה"ביץ" שלי ומה ששלו שלי סתם צוחק....געגועים לאוז השתמשתי בטעות ביוזר של חברה שלי
A abunava New member 2/2/04 #20 הוא ה"ביץ" שלי ומה ששלו שלי סתם צוחק....געגועים לאוז השתמשתי בטעות ביוזר של חברה שלי
א אני אני אני אני אני New member 3/2/04 #22 מה דעתך על... "העגבניה האדומה"? או תפו"א אדום... באנגלית זה נשמע טוב יותר: RED Potato
C chen7 New member 3/2/04 #24 המפ(צ)יץ - פצצה של הפצה לפי איך שאני רואה את זה הלוגו יהיה בנוי כך: האותיות של מ פ י ץ יהיו רשומות בכתב מסויים... בעוד ה צ של המפציץ תהיה מוטית\צבע שונה וכו... נדרש גרפיקאי שיעזור לי לפתח את הלוגו........
המפ(צ)יץ - פצצה של הפצה לפי איך שאני רואה את זה הלוגו יהיה בנוי כך: האותיות של מ פ י ץ יהיו רשומות בכתב מסויים... בעוד ה צ של המפציץ תהיה מוטית\צבע שונה וכו... נדרש גרפיקאי שיעזור לי לפתח את הלוגו........
C chen7 New member 3/2/04 #28 אני אהבתי את שלי.. המפ(צ)יץ אבל כמובן ש הצ לא תשאר בסוגרים אלא תכתב בצורה וצבע שונים... זה כבר תפקיד הגרפיקאי
אני אהבתי את שלי.. המפ(צ)יץ אבל כמובן ש הצ לא תשאר בסוגרים אלא תכתב בצורה וצבע שונים... זה כבר תפקיד הגרפיקאי
W winderon New member 3/2/04 #29 מחלקי הפליירים ידועים לשימצה כמפציצי תיבות דואר במובן השלילי של המילה לא נראה לי שהקונוטציה הצאת תעשה לך טוב
מחלקי הפליירים ידועים לשימצה כמפציצי תיבות דואר במובן השלילי של המילה לא נראה לי שהקונוטציה הצאת תעשה לך טוב