לעזרו לי!!! בבקשה..

לעזרו לי!!! בבקשה..

ובכן... אני מתכוון להקים עסק שעוסק אמנם באחד מענפי השיווק, אבל לא בתחום בו אני מבקש ממכם עזרה
אני מתעתד להקים עסק לחלוקת פלאיירים/עלונים, אבל אני לא יודע איך לקרוא לו..... לא יכול להמציא שם קליל, קליט, המשדר רצינות ויחד עם זאת מעניין ומדליק... מישהו יכול לתת הכוונה..?רעיונות...? טיפים? בבקשה (זה מעכב אותי להרשם ולהדפיס ניירת......) מודה מראש!

חן טי

New member
המפיץ נשמע טוב

במידה וקו החלוקה יצליח תוכל להשתמש בם גם עובר הפצה של מוצרים אחרים. אני משתדל לא לכתוב "ממליץ על המפיץ" כי זה מתחבר למילה אחת לא שיווקית...(

../images/Emo13.gif

השם הזה מייחד שרות ספציפי - חלוקה מדלת לדלת....... אנחנו בכלל לא עוסקים בסוג שרות כזה.. אלא אם יש בקשה מיוחדת של לקוח... (לרוב זה חניות, תיבות דואר..) תודה!

thefinder

New member
ואולי

המפץ הגדול המפציץ המגיע לכל שודדי התיבה לוחמי הפלייר

ודרך הפורום אפשר להגיע לאנשים

.. שעוסקים בנושאים כאלה? סלוגנים.. רעיונות לעיצוב הפלייר וכו'? (עבור הלקוחות כשירצו שנפיק עבורם את הפליירים)

העלת לי רעיון.....

מה דעתך על: סניור פלייר?... או באנגלית - Senior FLYER "אדון פלייר" (גם במשמעות של בכיר....) רק שאנשים לא יקבלו את המשמעות של FLAYER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

winderon

New member
השם חייב להיות מובן

ןלא יותר מידי מתחכם ומסובך שאלתי כמה אנשים על השם סרג'נט פייפר והם אהבו הוא קליט זכיר ומוכר

winderon

New member
לביטלס יש דיסק שנקרא סרג'נט פפר

אני חושב שזה אומר הכל...על זכירות, קליטות, והדואליות ומשחק המילים משעשע ועושה את העבודה סניור פייפר מאבד את רוב מה שהוזכר כאן...

abunava

New member
אז אל תשלם לי

אתה לא משתמש במשהו שכבר המציאו אתה רוכב על הצלחה...וזה דבר יקר בפרסום אבל כמו שאמרתי לא טוב לא כסף

למעלה