לעזעזל

The Dark Wizard

New member
לעזעזל../images/Emo46.gif

אני רואה כאן יותר מדי אנשים עם שאלות בנוגע לכישופים לכן החלתתי לרשום את זה: תבינו אנחנו ל-א ניתן לכם כישופים אולי רק עצות (אפשר גם אצות) פה ושם אבל לא כישופים תודה.

וחוץ מזה אני לא

הולכת לעבור חתיכת עבודה רוחנית וויקנית כי אני יהודיה שלא מוכנה להאמין באלות וכל זה [אני לא מזלזלת בוויקה ומאמינה חס וחלילה]

Envenom

New member
ואתה רושם את זה בתור.........?

עזוב את העובדה שזה נכון. בתור איזה חלק אינטגרלי ובעל השפעה בפורום אתה כותב את זה?

EvilFlame

New member
בתור חבר שווה זכויות בפורום

ועם אנשים מסכימים איתו הרי זה נותן להחלטה שלו עוד השפעה מבחינת מי שמצטרף אליו דבר שגם ישפיע על הפורום לא כך? ובכלל מה המטרה של השאלה שלך? עייפות או רציני? אני מניח שזה לא ממש משנה אבל אתה מסכים שהוא צודק אני מסכים שהוא צודק אז מה זה משנה כל כך העיקר שאנחנו מסכימים :) ערב טוב.

RainBird

New member
מה שמעצבן אותי זה לא שמבקשים מאיתנו לחשים שאפשר למצוא בקלות בגוגל. זה שהם חושבים שהם יכולים לעשות משהו תוך שנייה מרגע שמחשמק להם (במקום שנה ויום מינימליים שמכשפים אחרים עוברים בתור הכשרה). מה שמעצבן אותי יותר זה הצדקנות של כל אלו שחושבים שחוק השלושה רלוונטי לכולם גם למי שלא מאמינים בו. ארדן.

די אתם מעליבים אותי

למה אסור לי לבקש לחש שאני צריכה...? לא שביקשתי פעם...אבל מה כבר אסור לפנות אל החברים שלי לעניין?

EvilFlame

New member
אבל כל הזמן מפרסמים פה

אתרים עם כשפים וכדומה ועם יש לך ידע במאגיה באמת או לפחות ניסיון כלשהו אז מותר לך לא שכל קסם יסכימו לשתף מה עם זה קסם מסוכן? ומה אם ה"מתכון" סודי או פרטי? אבל בעיקרון יש אתר שפורסם פה כמה פעמים השנה שיש בו אוסף מרשים אני חייב להודות של כשפים שאמורים לספק את כל המאגיסטים המתחילים.

RainBird

New member
אני אסביר לך למה. 1. רוב הלחשים שאפשר ממש לומר שהם שלנו הם דברים שכתבנו וערכנו ויצרנו. מערכת סמלים פרטית, מילים שבאו מהלב וכדומה והם מאוד אישיים. 2. את יכולה למצוא כל לחש שאי פעם תרצי בגוגל. 3. אם את לא יודעת ליצור לחש בעצמך, סביר להניח שאת לא יודעת להטיל אחד כראוי- דייהנו לא עברת הכשרה רוחנית מתאימה שלוקחת לפי המסורות הוויקאנית למשל שנה ויום. במסורות אחרות יותר, אבל מכשפה אמיתית תמיד לומדת. 4. ההודעה לא הייתה מכוונת אליך ספציפית. היא מדברת על תופעה שכנראה לקחת בה חלק אבל האחריות לא מוטלת עליך יקירה. 5. אני מתנצל אם נעלבת. ארדן.

אבל אני אף פעם לא מבקשת לחשים

מה זה צריך להיות? אני לא חושבת שאני מאגית בצורה פרפקציונלית [כמו הרבה אנשים פה] אבל לקרא מאמרים במשך שנתיים וחצי ולומר לי בפרצוף שאני לא יודעת כלום...טוב אולי לא הבנתי אותך נכון [אני בטוחה שכן] אני סתם עצבנית עכשיו על אנשים פה...עזוב

RainBird

New member
לקרוא מאמרים זה לא מספיק. יש תרגילים שצריך לעשות ולהתמיד בהם וכדומה. סתם דוגמא, נגיד ואת טוענת שאת שפית ורוצה מתכון לעוגת יער שחור. זה נהדר. אבל אם את שואלת בתהליך "מה זה קצפת" זה קצת פוגע באמינות שלך כשפית. כשאת טוענת שיש לך יכולת הטלת כשפים ברמה סבירה (לא גבוהה אלא סבירה) ומבקשת לחש- ברור שאת לא מבינה איך לחש באמת פועל או איך מטילים אחד. זה מה שנאמר כאן בעצם. ארדן.

אבל אני לא ביקשתי לחש! טוב אז

אני לא טובה אני לא בסדר- אני אמרתי. אני מודה אני לא יודעת כלום אף פעם לא ניסיתי כישוף אף פעם לא ניסיתי שיקוי ואף פעם לא יצא לי כלום. אני סתם משקרת ואין לי מושג מה אני מדברת. אני סתם באתי לפה לא ביקשתי שיקוי, סתם באתי לייעץ לאנשים ולשמוע דעות של אחרים טוב די סליחה על ההתפרצות, אל תכעס טוב? זהו. חוץ מזה....אני די מסכימה איתך על כל הקטע של לחשים אני לא הבנתי את זה נכון...ובאמת בגלל זה אני עצבנית [דרך אגב] כי כולם מבקשים לחשים ולא יודעים כלווווום ובגלל זה התעצבנתי אז סליחה סליחה אתה צודק 100 אחוז

DaviX

New member
ארדן, חשבתי שתשבר יותר מאוחר

אבל כנראה שעכשיו ממש התעצבנת
קחו בחשבון שאף אחד בפורום הזה לא אחראי לרגשותיו ומחשבותיו של זולתו. לטוב ולרע.

neophile

New member
זה משנה איך קוראים לזה?

זה לא משנה איך אתה קורא לחוק הזה , אפשר לראות את זה בצורה מאוד פשוטה בנייה תביא לבנייה שימור יביא לשימור הרס יביא להרס המטוטלת זזה לצד אחד , היא תחזור לצד השני

למעלה