לעזעזל ספרי סקילם

מ י ל ר

New member
לי יש גלימה עם 13 אינט ו-5 מג'יק אטטק

יותר נכון 10 אינט ועוד 3 אינט מפונטציאל, ו-5 מג'יק אטטק. היה לי הזדמנות לקנות גלימה עם 6% אינט, לבסוף לא קניתי, אחרי שהתחרטתי מישהו כבר קנה, היא הייתה דיי זולה גם.. (180 מיל נראה לי) אני מאמין ש-6% אינט יותר טוב ממה שיש לי עכשיו. ויש מצב ש-3% אינט יהיה טוב יותר ממה שיש לך, אבל זה לא חשוב!! אתה צריך דחוף כפפות ואובראול עם 3% אינט. מה שיש לך זה סתם. אחרי ה-BB, גם לחפצים של רמה 90 יש פונטציאל של 3% אינט, ככה שתוכל למצוא ב-FM, אובראול שחור של רמה 90 ע0 3% אינט, וככה תחליף את האובראול רמה 98 ה"מילחיה" הזה.

sapir aloud555

New member
*Jumping off a cliff*

דיברת בחצי סינית הרגע, מה זה Sed mule וכמה HP אני צריכה לעזור לך? כמובן שאשמח להתלוות אלייך אם את צריכה אותי.

Hasselblad

New member
אני אנסה להסביר ממש בקצרה

כמובן שאפרט יותר כשיגיע הזמן המתאים... בעיקרון sed זה הקיצור לסקיל שהופכים אותך לבובה על חוט ואת מקפצת במסך בלי יכולת לקחת שיקויים או לעשות סקילים (מוות כמעט בטוח לכל מי שזה קורה לו..) אבל הראשון שנכנס למפה של HT ומתקרב אליו הוא זה שיקבל אל ה sed ואם הוא על חבל אז הוא לא מקפץ לשום מקום רק לא יכול קחת שיקויים, בגלל זה sed mule צריך המון המון HP והגנה... אני לדוגמא הייתי המון פעמים sed mule כי יש לי הרבה חיים יחסית ומלא סקילים של הגנה... דמות רגילה צריכה בסביבות ה 18-19K HP לדעתי... אבל אני מניחה שפאלדינים צריכים הרבה פחות בגלל ההגנה הגובהה שיש להם. אבל אני חייבת להזהיר אותך... שאם באמת נלך... זה יקח המון המון המון המון זמן! (אבל אם אצליח את מוזמנת להרים שרשרת XD)

Don Nirtin

New member
SEDUCE נכון?../images/Emo267.gif

יצא לי לקבל את זה אצל אני..... משעשע משהו הסקיל הזה

sapir aloud555

New member
אז בעקרון

כל מה שצריך לעשות זה להיות על חבל ולזלול שיקויים? מניחה שאסתדר. לא יודעת מתי יהיה לי קרוב ל20K HP, אם היה לי HB עצמי אני מניחה שהיה יותר פשוט לממש את זה. צריך לבדוק את זה במשחק.

מ י ל ר

New member
יש לפאלדין מלא הגנה

ככה אני חושב שזה בסדר בטירה של ליון, שאנשים רגילים חוטפים נזק של 2K, פאלדין חוטף בין 400 ל-1 (לא 1K, אלה פשוט 1)

Don Nirtin

New member
תוכלי לחפש גם ביג באנג?../images/Emo267.gif

זה יהיה הסקיל הבא כי אני עומד לסיים MW. לא 30, לצערי......

Hasselblad

New member
לצערי את הסקיל הזה אין לי

גלית נכשלה בכל כך הרבה כאלה... גמרה לי על כולם

מ י ל ר

New member
חחח, הבדיחה המקורית היא

שהיא הביאה לי 6 ספרים של ה-20 ורק האחרון עבד (וכול אחד 70% הצלחה) סיימתי לה את כול האייס דימון 0:

Don Nirtin

New member
איזה חרא../images/Emo6.gif../images/Emo267.gif

נו מילא. אשור אותם אצלי וזהו....... יום אחד אשתמש בהם באמת

מ י ל ר

New member
וזוכר את האיפריט 30 שהבאת לי?

4 ספרים עד שזה נזכר לפעול והשרשרת ברקים 30... ואוי כמה צרות עד שזה עבד. אין לי מזל בספרים..

מ י ל ר

New member
משהו בסגנון

אחד לא עבד > הביאה לי עוד אחד, שוב לא עבד, הביאה לי עוד אחד... עוד אחד לא עבד, הלכה למיול אחד הביאה לי עוד אחד

BLAST 30 נופל מ LYKA - אני מוצאת הרבה כאלה

BLAST 20 נופל מ פאפ והוא מאד נדיר ועם באג. בסקניה ה 20 עולה 100 מיליון מזו.

sapir aloud555

New member
ידעתי שה20 יקר.

ממה שהבנתי הוא גם נופל מהשעונים בלודי (Klock) אבל עדיין לא יצא לי למצוא אותו. מה הכוונה באג?

למעלה