לעזעזל ספרי סקילם

לעזעזל ספרי סקילם

עכשיו הלך לי עוד 50 מיל על magic masret 30 וזה הספר השישי כבר . פשוט אן מצב יותר שאני קונה ספרים ולא צד אותם בעצמי .

btekx

New member
גם זה קורה לי, אף אחד מספר למכונאי לא פעל...

sapir aloud555

New member
About that

מישהו מצא Blast 20 / 30 וHeaven's Hammer 20 /30 אחרי BB? מצאתי את הרשימה הזו, אם מישהו יכול לאמת / להמליץ על מקום טוב לחפש את הסקילים אשמח, שמעתי שדיי קשה למצוא אותם. בהצלחה לכל אלו שמנסים את מזלם, בתקווה ויעבוד בפעם הראשונה (או השניה
) שלכם.

Hasselblad

New member
אוקי ספיר

Heaven's Hammer יש לי בטוח לא סגורה על אם 20 או 30 בכל אופן אחד מהם נופל ב CWPQ ולא עולה הרבה... מה שיש אצלי תקבלי בחינם. וגם Blast אני חושבת שיש לי... בקיצור תפסי אותי מחוברת ותזכירי לי לעשות חיפוש יש לי למעלה מ 8 מיולים מלאים בספרים....

Hasselblad

New member
אז עכשיו זה זמן טוב לבקש ממך להתאבד בשבילי?

כמובן שלא במציאות אלא במשחק... אני קצת "בונה" עלייך שתעלי עוד קצת רמות ותבואי איתי ל HT.... אני רוצה לנסות לעשות סולו (דבר שיכול לקחת לא מעט זמן....) ואני דיי בונה על זה שאת תהייה ה sed mule שלי... בגלל זה אני כל כמה זמן שואלת אותך כמה HP יש לך

Don Nirtin

New member
אני גם מוכן לבוא על תקן מתאבד../images/Emo7.gif../images/Emo267.gif

סתם, לא. אני סתם גרוע בבוסים. אמות על השנייה הראשונה בטוח.........

Hasselblad

New member
יקירי זה לא עניין של גרוע או לא

לצערי נכון להיום אולי חוץ מאיריס (וגם זה לא בטוח בגלל מחסור בזריזות ידיים שלה) אף אחד מהגילד חוץ ממני לא ממש יכול לשרוד את HT בתור תוקף, ובתור sed mule קוסמים לא טובים כי HT מבטל סקילים... אם במקרה הוא מבטל לך את המגיק גארד בזמן שהוא הופך אותך לבובה על חוט אתה תמות בשנייה....

Don Nirtin

New member
מזה משנה? את יודעת שאשמח למות בכל מקרה../images/Emo267.gif

אולי יהיה מגניב אפילו להתאבד אצלו אחרי עליית רמה

Hasselblad

New member
אם זה היה כזה פשוט אז מילא

להתארגן ל HT זה לא כזה פשוט... אני מעדיפה לעשות קודם כמה נסיונות בכלל לראות שאני מסתדרת שם.

Don Nirtin

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo267.gif

קחי את הזמן שבעולם מותק! אני אחרי שיחה עם בתאל הבנתי אגב מה הבעיה אצלי בשחקן. זה לא האלמנט וונד. זה הציוד המחורבן. יש לה יותר INT משלי......!!!!! בושה לי

Don Nirtin

New member
ושיהיה ברור- ההודעה הזו נאמרה../images/Emo267.gif

ברוח טובה!!!!!!!!!! אני פשוט הפסקתי להתבכיין מזמן...... אפשר מכאן רק להשתפר!!!!!!!!!

מ י ל ר

New member
אין לך שום ציוד עם % בכלל

דבר ראשון שהייתי עושה במקומך זה קונה אובראול עם 3% אינט, יש דיי הרבה ב-FM, והמחיר בין 15 מיל ל-20 מיל... יש גם מלא מלא גלימות עם 3% אינט, וגם אם תחפש טוב תמצא נעליים עם 3% אינט, קצת יקר אבל יש. ככפות הרבה זמן לא ראיתי אבל גם יש 3% אינט.

מ י ל ר

New member
פשש יפה, זה דיי נדיר

אגב, ה-FM מפוצץ בעגילים שהם 3% אינט, וגם בגלימות 3% אינט. איזה גלימה יש לניר? כי אולי 3% אינט יכול להיות לו טוב..

Don Nirtin

New member
כזו עם M.ATTK../images/Emo267.gif

יודע מה. נבוא נבדוק ונראה אם הנזק משתפר עם 3% או שזה לא משפיע.

מ י ל ר

New member
כול עוד זה מוסיף יותר אוטטק זה מחזק

ואפילו קצת שה מחזק, וקצת עכשיו ועוד קצת אחר כך והופ אתה מתחזק. מתי שהחלפתי מדיפ סטר למון ראיתי התחזקות במספרים, אז אם תחליף לאחוזים מן הסתם שיהיה לך יותר דמג׳. אתה חייב אובראול עם 3% אינט לפחות, וגם כפפות וגלימה, וזה דברים שאפשר למצוא, הפרי מרקט מפוצץ בזה. בחדרים של הנסיס יש מלא עגילים עם 3% וגם מלא מלא גלימות עם 3%.

Don Nirtin

New member
אול פשוט אעשה פוטנציאל לגלימה וזהו?../images/Emo267.gif

הגלימה שלי שיש עכשיו היא עם M.ATTK לא רע- 9 או 8 נדמה לי.....

למעלה