אני למדתי שם
אחלה בצפר, מורים מעולים, אנשים איכותיים (בייחוד אלו שנראים כאלה, פה ושם יש הפתעות), זה נמצא ב...אממ....אמסטרדם, אם אני לא טועה. קל נורא להגיע לשם- המון קווים עוברים בתחנות ליד הבצפר והוא 6 דק' מהקניון הגדול (מדוד). טכנית כיתות י' נמצאות ממש במרתפים (שם אנחנו היינו בי', אני חושב ששינו את זה כבר), ובד"כ יש איזה מורה או 2 מלאי טאקט (בד"כ מביו)(שמתם לב כמה בד"כ אמרתי)(די עם זה, בסוף תאבדו את המשפט האחרון וחוט המחשבה ייקרע אז אני אכתוב שוב את המשפט, אל תודו לי) יש מורה או 2 מלאי טאקט שהם בד"כ ( D:!!!! טוב די עם זה) שייצינו בפניכם "...האמת? לא טוב ללמוד כאן. פשוט יוצאים גזים רעילים מהאדמה ובגלל שהכתה מתחת לה וזה חלל סגור הסיכוי שנורעל גבוהה פי כמה אם נהיה מעליה..." ואז אתם משחקים אותה מבוהלים. לא לומדים יותר מדי, לא לומדים שטויות ולומדים שפיזיקה זה התחביב של השטן ועבד המין שלו. בעע! יש מגמת ביו, הנדסת תוכנה, אלקטרוניקה, תעשייה וניהול, תקשורת ו....ממ...נראה לי שכחתי משהו. או שלא. מה עוד מה עוד? ...יש שמועות שבנו איזה אודיטוריום ותלמידים שכבר סיימו ללמוד שם שילמו עליו, אבל זה שטויות. כל עמלניק יודע שזו למעשה מחששה. שווה לדעתי.