לעבור תיכון

AliceQueen

New member
לעבור תיכון

תגידו... יש כאן מישהו מעמל ב' כיתה י'? אם כן, אתם יכולים לספר לי עליו קצת, כי נראה לי שאני אעבור לשם.. איפה זה נמצא? טוב לכם שם? למדתם הרבה?

danieli rose

New member
אכן

אני יוד שם, במגמת מחשבים כיף פה!!!! אנשים ממש נחמדים :) מורים שרוטים אחד אחד..חחח לרוב הכיתות יש 32 שעות בשבוע משו כזה (י') מתחילים ב10 חצי מהשבוע ליגה בוא לפה (רחוב אמסטרדם.... זה ליד שניידר הקיצר) נמנמ...עמלניקים יותר ותיקים אתם מוזמנים לספר לו עוד...אני עפה לישון :p אגב איפה אתה לומד עכשיו?

Hallucinate

New member
אני למדתי שם

אחלה בצפר, מורים מעולים, אנשים איכותיים (בייחוד אלו שנראים כאלה, פה ושם יש הפתעות), זה נמצא ב...אממ....אמסטרדם, אם אני לא טועה. קל נורא להגיע לשם- המון קווים עוברים בתחנות ליד הבצפר והוא 6 דק' מהקניון הגדול (מדוד). טכנית כיתות י' נמצאות ממש במרתפים (שם אנחנו היינו בי', אני חושב ששינו את זה כבר), ובד"כ יש איזה מורה או 2 מלאי טאקט (בד"כ מביו)(שמתם לב כמה בד"כ אמרתי)(די עם זה, בסוף תאבדו את המשפט האחרון וחוט המחשבה ייקרע אז אני אכתוב שוב את המשפט, אל תודו לי) יש מורה או 2 מלאי טאקט שהם בד"כ ( D:!!!! טוב די עם זה) שייצינו בפניכם "...האמת? לא טוב ללמוד כאן. פשוט יוצאים גזים רעילים מהאדמה ובגלל שהכתה מתחת לה וזה חלל סגור הסיכוי שנורעל גבוהה פי כמה אם נהיה מעליה..." ואז אתם משחקים אותה מבוהלים. לא לומדים יותר מדי, לא לומדים שטויות ולומדים שפיזיקה זה התחביב של השטן ועבד המין שלו. בעע! יש מגמת ביו, הנדסת תוכנה, אלקטרוניקה, תעשייה וניהול, תקשורת ו....ממ...נראה לי שכחתי משהו. או שלא. מה עוד מה עוד? ...יש שמועות שבנו איזה אודיטוריום ותלמידים שכבר סיימו ללמוד שם שילמו עליו, אבל זה שטויות. כל עמלניק יודע שזו למעשה מחששה. שווה לדעתי.

AliceQueen

New member
תודה על המידע

אני עכשיו די בטוחה שאני אעבור ללמוד שם (ואני בת אגב...). ולפני זה למדתי בכפר הירוק אבל היום הייתה אסיפת הורים וממה שאמא שלי סיפרה לי עומדים לטגן אותנו השנה, וזה לא שווה את זה.

gold dragonit

New member
מצתרפת לשאלה ומוסיפה עוד...

מה לומדים במגמת קולנוע? כמה יחידות מתמטיקה עושים במגמה? וכמה יחידות מתמטיקה במגמת ביו? המורה לפיזיקה נחמד? עושים הרבה ניסויים? איפה המחששה? איך מתקבלים אנשים מוזרים (ביותר) בחברת העמלניקים? המנהלת נשארת אחרי הלימודים? עד איזה שעה? (כן אנחנו רוצות לבקר אותה...)

Hallucinate

New member
הא?

בתקשורת לומדים את כל הנושא של צילום ועריכה וכל מה שכרוך בזה, וגם פסיכולוגיה וסוציולוגיה וכל הנושא של התקשורת הבין-אישית. מס' יחידות מתמטיקה לא קשור למגמות- אפשר לעשות בין 3-5 יח"ל לא משנה באיזה מגמה את. יש אפשות לבחור בין פיס' לביולוגיה, ככה שבחרתי בביולוגיה. אבל ברמת העקרון, כל מורה מתנהג אליך בחביבות כל עוד את משקיעה בנושא, לא עושה להם צרות ושטויות ומקימה להם מסגד בלוקר שלך. איך מתקבלים? לכי לתקשורת, שם אוהבים שאלות פילוסופיות. "עד אחרי הלימודים"? אין שעה לסיום הלימודים:) יש ימים שהיא שם עד סביבות 16:00+, יש ימים שעד 13:00+.

somebodddy

New member
איך מתקבלים אנשים מוזרים?

אנשים מוזרים מתקבלים בעמל ב' בברכת "בוקר טוב המורה!" אנשים מוזרים ביותר מתקבלים בעמל ב' בברכת "בוקר טוב שמואל!"

AliceQueen

New member
עוד משהו

אם אני אבחר ביוטכנולוגיה, אז אני אוכל לעשות בגרות במדעי המחשב? או שלא?

Hallucinate

New member
לא (למה לעזאזל אני ער??)

(או למה אני טורח לענות על כל שאלה?? נה, נראה לי כי אני רוצה תשומת לב) אי אפשר בקיצור.

liorhikri1991

New member
תשמעי

אני בביוטכנולוגיה כיתה יוד אבל להיות בכל יחידת לימוד במתמטיקה, אין בחירה לומדים השנה יחידה ביולוגיה(4 שעות בשבוע,ורק השנה לומדים ביולוגיה),יחידה כימיה(ושנה הבאה עוד 2 יחידות) ומשנה הבאה נתחיל ביוטכנולוגיה ואולי פיסיקה אני לא בטוח לגבי פיסיקה ואם את בטוח עוברת ולא תהיי בכיתת מצטיניים(שלא שווה להיות שם כולם שם משוגעים מרוב חוכמה) אז את תהיי בי'1 הכיתה שלי היא כיתה שחבל על הזמן פעם רק פעם אחת מתחילים בשמונה מסיימים ב-12 פעמיים מתחילים ברבע לעשר ו3 פעמים מתחילים ברבע לתשע מזה כיף חבל על הזמן...

AliceQueen

New member
מגניב :))

אבל ת'אמת עדיין לא החלטתי סופית לאיזה מגמה ללכת (ביוטכנולוגיה או הנדסת תוכנה). לכיתת מצטיינים אני לא רוצה, אני בורחת מאחת כזאת! אבל הכל נשמע ממש מגניב. אני כנראה אגיע אחרי החגים :)

bft02

New member
אז כנראה שאת צריכה ללכת להנדסת תוכנ

ה... כי כיתה מצטיינת זה לא בדיוק. ממוצעת ביותר הייתי אומר. אבל את צריכה לחשוב טוב מאוד אם זה מה שאת רוצה כי להתחרט בי"א או משהו כזה זה קצת בעיה.

אוהו

ליד המגמה שלי אתם מצויינים:) עזבי אותך אנשים! עזבי אותך מורים! גם ציונים לא חשוב. כל עוד יש את משה מהקיוסק. הוווו משה
סתם לא, כוסאמק.

עזבי אותך מה נחשב

בגיל כל כך צעיר להעלות עשן מהמוח שלה? שנה שברה נכנסתי דקה להציק לאנשים מביו ורק מלראות תמורים המוח שלי יצא לפגרה. המגמה הזאת לא בריאה לאנשים.

למעלה