לעבור לקנדה!!

linal79

New member
לעבור לקנדה!!

אני ובעלי החלטנו שאנחנו רוצים לעזוב את ישראל אחת המדינה שאנחנו מסתכלים לכיוונה היא קנדה. מה הדברים שצריך לנקוט כדי להיות זכאים לעבוד שם ולחיות בשלבה??

קנדה1

New member
../images/Emo24.gif יש שתי אפשריות לשאלתך

יש אפשרות להגר בדרך המקובלת בארץ שהיא ארוכה לוקחת כשנתיים ויש את הדרך שאני ומשפחתי עשינו וזה הגענו על תקן תייר פתחנו את התיק במחלקת ההגירה קיבלנו את אישור העבודה וביטוח בריאותי ובעוד חודש יש לנו ראיון לקבלת תעודת התושב אז הכל תלוי בך גלית

drz400e

New member
אני שוב מבקש../images/Emo46.gif

אם יש לך פרטים לתת על הדרך שבא את עברת את תהליך ההגירה- אנא, שתפי את הפורום. אם את פה בשביל לדאוג שיפנו אלייך רק בדרך פרטית, זה לא הצקום, ונאלץ לחסום אותך שוב. כבר בשרשור הקודם בקשו ממך פרטים ולא נתת. למה לנו להאמין ליושרך אם את מתנהגת כך???? אם אין לך מידע לחלוק עם הפורום, את לא רצויה כאן.ומצטער על המילים הקשות, אבל קצת נמאס לי

קנדה1

New member
שלום דודו

אני חושבת שאני בצורה מאוד ברורה על ההליך שעברתי לא ברור לי בדיוק הנקודה אליה אתה חותר אבל נראה לי שהנוכחות שלי מפריעה לך בפורום אני לא יכולה לשבת ולכתוב לכל אחד את כל הפרוצדורה מחדש בפרט אם לא ברור אם הוא מעונין ולכן אני עונה באימייל ואם אתה רוצה אז תחסום אני לא אבזבז את זמני בלהצתדק לפניך כל היום אני חושבת שאת עמדתי הבהרתי למעלה משלוש פעמים בהודעות שונות ולא אני לא רמאית כמו אנשים שאתה מתעסק איתם אני אשמח גם לתת לך את הטלפון של העו"ד שתדבר איתה בעצמך ותראה שזה לא גימיק ולא מסע פרסום כנראה שאתה לא רוצה שאני יעזור לאנשים אז יש פורומים לאנשים שבאמת רוצים

drz400e

New member
את לא צריכה לכתוב את זה לכל אחד

אני בטוח שלי ולכל חברי הפורום תספיק גם רק פעם אחת.בבקשה:

קנדה1

New member
../images/Emo140.gif או קי דודו קיבלתי מקווה שזה סו

סוף אי ההבנה ביננו תודה שוב גלית

oritlevi

New member
הגירה

שלום לכם, אנו זוג שמבצע את תהליך ההגירה. התהליך , כיום איננו מסובך, ואם אתם עומדים בקריטריונים, אינו אורך זמן רב. על-מנת להיות יותר ספציפית אספר לך מה קורה אתנו: הגשנו את הטפסים בחודש אוקטובר. באותו יום בו הגשנו את הטפסים - קיבלנו טופס לבדיקות רפואיות. כל מי שהיה אתנו בשגרירות באותו יום, קיבל טפסים אלה. (דהיינו לא היינו חריגים - זוהי המדיניות כיום). נבדקנו דיי מהר וכבר קיבלנו מהשגרירות מכתב המבקש מאתנו לשלם עבור הויזה. אינני יודעת כמה זמן זה אורך מכאן ואילך - אבל אני מניחה שלא יותר מחודש. אני כותבת לך זאת, משום שיש לי סלידה עקרונית משרלטנים, ובוזזים. במהלך שיחותינו הרבות עם אנשים שמעתי וראיתי עושקים שונים למיניהם. אני מוכנה לסייע בכל שאלה שאוכל להשיב מניסיוני. כמו שאני מכירה את חברי הפורום - כולם ישאו קול/יד וייסייעו בכל סוגייה. בהצלחה, אורית (מיכל72)

linal79

New member
איזה קרטריונים?

על איזה קרטוריונים מדובר אם תוכלי לספר לי יותר ספציפי אשמח, והאם יש עליות של טפסים? לאן לפנות בשגרירות ואיך.

oritlevi

New member
בהחלט!

רצ"ב שני קישורים - הראשון לאתר ההגירה הרשמי, והשני - מתוך אתר ההגירה הרשמי הוא "מבחן הנקודות". במבחן זה עולות שאלות (און ליין) לגבי נתוניכם האישיים - ועלייך להשיג 67 נקודות. אם אתם עומדים בסף הניקוד - תוכלו להתחיל לעבוד.... המשך ההדרכה - אחרי המבחן! בהצלחה!

gesus

New member
העלאת/הורדת מס' נקודות../images/Emo54.gif

מה הסיכוי שבשנתיים הקרובות יעלו את מספר הנקודות לויזה? אני זוכר שאחרי ה-11 בספט' העלו אותם וביולי הוריד,השאלה היא האם יורידו אותן או יעלו אותם בזמן הקרוב.

drz400e

New member
שאלה טובה

שממש לדעתי אין עליה תשובה. הורדת הנקודות האחרונה באה לכולם כהפתעה, וגם על העלעת הנקודות אחרי ספטמבר11 ידענו אולי חודש לפני. לדעתי אם אתם חושבים על זה כדאי פשוט לנצל את המצב העכשוי. הנקודות מועלות ומורדות על מנת לווסת את זרם המהגרים, ולדעתי הן יועלו שוב אחרי "גל העליה, שיגרם מההורדה העכשוית שלהן. אבל...זו רק דעתי ונקודת המבט שלי.

gesus

New member
ברור לי../images/Emo54.gif

אבל עדיין לא השגתי את בדבר הכי חשוב וזה תואר,יש לי עוד שנה וחצי לסיום. אם הייתי עומד בתנאים ממזמן כבר הייתי מתחיל "בטופסיאדה".

elgu1

New member
לדודו../images/Emo41.gif

שלום לך דודו!!!אני מישראל רציתי לישאול בבקשה האם נושא הספונסר עולה לכותרות שוב בנושא ההגירה אני הבנתי שאח או אחות יכולים לחתום וליהיות ספונסר וזה חדש האם זה נכון יש בזה משהו או שמועה בלבד!!!וזה כתוצאה מהבחירות בקנדה (הפנימיות)........אם תברר לי אני אודה לך גם כך אני מודה לך על שימת הלב תודה דודו של כווווווווולם.אלגו.

oritlevi

New member
שים לב! כל האוצרות נמצאים גם

בקישורים. אם עדיין תתקשה - כתוב ואצרף לך מספר קישורים חיוניים. בהצלחה, וחג אורים שמח לכולם!

למעלה