לעבוד בזמן תואר

hiGh jacKed

New member
לעבוד בזמן תואר

אני מגיע תחום אחר שלמדתי באוניברסיטת חיפה ,חשבתי לעשות הסבה אחרי הפסקת לימודים ולהכנס ללמודי משפטים
מבחינת קבלה יש לי אפשרות להתקבל למסלול דו חוגי
מכיוון שאני אוטוטו במשנה קידומת ל-30 ורוצה להמשיך לעבוד מסודר
רציתי לשאול אם האופציה של לעבוד במשרה חלקית ווללמוד לתואר דו חוגי במשפטים היא אפשרית מבחינת מערכת
והאם בכלל קיימים לימודי ערב במקומות אחרים ...תודה

Not4Sale2004

New member
לשאלותיך

נתחיל מהסוף, היא השאלה הקלה יותר- קיימים בהחלט מסלולי לימודי ערב במשפטים, למיטב ידיעתי בשלוש מכללות - הקריה האקדמית אונו, המרכז האקדמי למשפט ועסקים ברמת-גן והמרכז האקדמי כרמל.
השאלה הראשונה, היא במובנים רבים נגזרת מהשאלה השנייה- במידה ותעשה מסלולי ערב שמיועדים לאנשים עובדים, אני מניח שלא אמורה להיות בעיה מיוחדת להמשיך ולעבוד במשרה מלאה. במידה ואתה מתכוון ללימודים באוניברסיטה, השנה הראשונה היא לרוב [או לפחות נתפשת] כקשה ביותר - לרוב היא מובנית ולא מאפשרת את סוג הגמישות שאנשים שעובדים במשרה מלאה זקוקים לה. אחרי כל הסייגים הללו, אני מכיר [ואולי כולנו מכירים] אנשים שעבדו במשרה מלאה או במשרה בהיקף שמתקרב למשרה מלאה והצליחו להתמיד בלימודיהם והגיעו להישגים נאים.
כדאי להיכנס לאתרי הפקולטות למשפטים, יש בהם את המערכות המובנות לשנה א' - תעיף בהן מבט, ונסה להבין כיצד, אם בכלל, הן מסתדרות עם הלו"ז שלך.
בהצלחה

B L I M P

New member
חשוב גם להוסיף

שהרבה אנשים מצליחים לסיים את הלימודים ולהגיע להישגים נאים מבלי שכף רגלם תדרוך בפקולטה. אני בהחלט חושבת שזה נותן חוויה שונה מבחינת לימודים (וכמובן גם מבחינה חברתית) אבל זה בהחלט אפשרי, במיוחד אם יש אילוצים כאלו ואחרים.

למעלה