לסקרנים..

MARCKO POLO

New member
לסקרנים..

חמישים דברים ש(אולי) לא ידעתם עלי... 1. אני רוכב על אופניים 2. אני מתחיל את היום בהליכה נמרצת, מקלחת וארוחת בוקר מלאה. 3. אני בן מזל גדי , מתחבר מאוד לסרטניות ונמשך לבנות טלה 4. אני אוהב חיות בר. 5. החיה המועדפת שלי: צבוע! כי כולם שונאים אותו והוא בכלל לא אשם.. 6. מאוד אוהב מוזיקה אירית ומזויקה עתיקה. 7. אני אוהב נסיעות. 8. גדלתי בחיפה 9. הפירות האהובים עליי הם אבטיחים ומלונים. 10. הפעם הראשונה שלי הייתה אי שם בצבא, ומאז הולך והולך והולך ....חחחחחחח כמו הפירסומת 11. "חולה" על ריחות, בעיקר של בשמים נשיים! 12. מאוד אוהב אצבעות נשיות בידיים וברגליים בעיקר בלאק בורדו יין 13. בצבא שרתתי ברמת הגולן- תקופה מקסימה 14. בכיתי כי חגגתי יומהולדת בטירונות 15. אוהב לעמוד על הפסגות של ההרים ולהשקיף על הנוף. 16. אני בן למשפחה מבורגנת, משתדל לא להחליק במורד 17. חברות וידידות יודעות שאפשר לסמוך עלי. 18. ערוץ ההיסטוריה החליף קצת את הקריאה, בבית אני זה שמעיר את השעון 19. אוהב אמבטיות עם שמנים ונרות. 20. לא נותרו לי חברי ילדות לצערי החבר הכי טוב נהרג 21. נרפאתי מפרפקציוניזם. 22. אני תמיד מוותר בתור אם מישהו מבקש כי ממהר. 23. מאוד פתוח ואוהב מין 24. אני יודע לשמור על דיסקרטיות. 25. אני איש של SMALL TALK 26. לא כועס...פשוט מצביע ברגליים 27. אני אוהב להעניק. 28. הכי אוהב בבת הזוג: כפות רגליים, חזה. אבל יותר חשוב האופי והמזג@ 29. אני לא אוהב ריקודי עם. 30. אני מאוד אוהב את הים אבל לא בשעות החמות. 31. אני נקשר ונפתח מהר כשמרגיש לי נכון. 32.אוהב מאוד ירוק צהב ואדום 33. אני אומר תמיד את מה שאני חושב. 34. אוהב את הנשים בחיי נועזות ומעודנות גם יחד. 35. אוהב מאוד שאישה עונדת שרשרת תליונים סביב הקרסול שלה 36. מעולה בניווט, אני מסביר לGPS איך מגיעים 37. יש לי אחות גדולה 38. משתדל להגשים פנטזיות שלי ושל מי שאיתי 39. הבושם שלי טד לפידוס . אוהב גם בשמים נשיים 40. אני עדיין זוכר את הריח של היום הראשון בכיתה א כאילו היה כעת! 41. אוהב נשים מטופחות, קו תוחם בשפתיים מדליק אותי, אוהב אדום דם! 42. הרבה פעמים מצאתי את עצמי בקשרים רומנטיים עם מבוגרות ממני!!! 43. לא תמיד מעביר הכל במסננת רציונאלית 44. אין לי קעקועים 45. לא חובב קעקועים, טוב חוץ מכמה... 46. בבית הספר אחרי התרסקות בבחירות הצלחתי בבחירות הבאות להיבחר ליו"ר ועד הכיתה! יותר זה לא קרה... 47. הייתי חביב המורים למרות שההישגים דעכו לקראת סיום התיכון במקצועות מסויימים 48. אני לא מעשן 49. אוהב לשתות בירה 50. העונה האהובה שלי היא החורף.

גאיה ק

New member
אכן לא הכרתי/נו

אך נראה לי שמשהו קורה ולטובה

ben 911

New member
מוזיקה אירית זה בסדר..../images/Emo45.gif

אבל מה זה מוזיקה עתיקה?
אולי אתה מתכוון לאום כול תום?

MARCKO POLO

New member
ממש לא

מתכוון למוזיקה ליטורגית, מוזיקה של ימי הביניים , כנסיות וכ'...

s h o o s h a

New member
גרגוריאן

אז בטח תאהב את החבר'ה האלה. יודעת שאני, כשמרגיש לי להירגע, דיסק שלהם, בית מוחשך, והמוזיקה בין הכי מופלאות... להנאת כולם.. יום רגוע וקסום

ben 911

New member
../images/Emo24.gifכן המוסיקה הזאת עושה חשק, בעיקר ל../images/Emo226.gif

בעצם כל מוסיקה עושה חשק ל
חוץ משרהלה שרון.
אויישששש, אני מקוה ששרהלה שלנו לא רואה את זה עכשיו..
היא בטח תהרוגותי.

ש ר ה לה

New member
ראיתי וראיתי..../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

שייייייייט!!!
... מהבוקר אני חולמת על הגרגוריאנס(ראיתי את הכתוב בשעה שש בבוקר כשחרתי מהמשמרת.. אבל לא יכולתי לכתוב כי פשוט צנחתי חופשי על המקלדת, לכן העדפתי לעבור לישון במיטה.... בחום הזה לישון במיטה בשעות היום זו משימה בלתי אפשרית בעליל.... א עכשיו אני גם עייפה
וגם חם לי נורא
ואני כהרגלי בקודש תמיד מתנחמת במוסיקה.. בן בשבילך ובשביל ה-
הנה קודם הביצוע במקור של להקת דזיירלס ובנוסף הקאבר שעשו לשיר הגרגוריאנס אגב בן, האם סיפרתי לך פעם שבין השאר אני גם עוסקת בציור ופיסול? ראה דוגמית פה בתמונה. תחשוב שוב, אולי יש אצלי גם מה ללמוד....

ש ר ה לה

New member
מרקופולו הרמתי ת'כפפה. 50 דברים שאולי לא ידעת

שאולי לא ידעתם עלי: חמישים דברים ש(אולי) לא ידעתם עלי... 1. אני רוכב על אופניים - כלי התחבורה העיקרי שלי בקיבוץ, תלת אופן 2. אני מתחיל את היום בהליכה נמרצת, מקלחת וארוחת בוקר מלאה.- מתחילה בשחיה בשעות של טרם שחר, לצערי לא כל יום. 3. אני בן מזל גדי , מתחבר מאוד לסרטניות ונמשך לבנות טלה -בת מזל גדי, הייתי נשואה לבן מזל טלה. הוצאתי את ה'עז' מהבית... 4. אני אוהב חיות בר.= אוהבת חיות מחמד 5. החיה המועדפת שלי: צבוע! כי כולם שונאים אותו והוא בכלל לא אשם..- ....................................... 6. מאוד אוהב מוזיקה אירית ומזויקה עתיקה.- כל סוג של מוסיקה בתנאי שתחדור לי ישר לנשמה.... 7. אני אוהב נסיעות.- גמני 8. גדלתי בחיפה - נולדתי בעמק, כאן נולדו הילדים שלי, ואני עדיין ממשיכה לגדול כאן.... 9. הפירות האהובים עליי הם אבטיחים ומלונים. 10. הפעם הראשונה שלי הייתה אי שם בצבא, ומאז הולך והולך והולך ....חחחחחחח כמו הפירסומת - לא נוהגת לרוץ לספר לחבר'ה 11. "חולה" על ריחות, בעיקר של בשמים נשיים! - מאוד רגישה לריחות. גם ריח בושם תוקפני מידי דוחה אותי. 12. מאוד אוהב אצבעות נשיות בידיים וברגליים בעיקר בלאק בורדו יין - אופי העבודה שלי אינו מאפשר לי בנית ציפורניים מחשש לצמיחת פטריות.... 13. בצבא שרתתי ברמת הגולן- תקופה מקסימה- בגליל ולאחר מכן בירושליים ואחר כך בנגב המערבי כולל רצועת עזה בימים הטובים שלה. אכן תקופה מקסימה ... 14. בכיתי כי חגגתי יומהולדת בטירונות - בטירונות כל 10 הבנות של האוהל בכו אחרי ששמעו ברדיו טרנזיסטור הקטן את אלביס שר : "האם את בודדה הלילה?" 15. אוהב לעמוד על הפסגות של ההרים ולהשקיף על הנוף.- על הגילבוע כבר היית? כל מילה נוספת מיותרת... 16. אני בן למשפחה מבורגנת, משתדל לא להחליק במורד - אני קיבוצניקית תפרנית מבטן ומלידה ואני גם פולניה
17. חברות וידידות יודעות שאפשר לסמוך עלי.-נכון 18. ערוץ ההיסטוריה החליף קצת את הקריאה, בבית אני זה שמעיר את השעון -ערוץ היסטוריה אין לי. מסתפקת בבי בי סי פריים 19. אוהב אמבטיות עם שמנים ונרות. -
20. לא נותרו לי חברי ילדות לצערי החבר הכי טוב נהרג- עצוב 21. נרפאתי מפרפקציוניזם.- מעולם לא הייתי ואין מצב שאתחיל. יש לי בעיה עם אנשים 'מרובעים'... 22. אני תמיד מוותר בתור אם מישהו מבקש כי ממהר.- זה לא ברור מאליו???? 23. מאוד פתוח ואוהב מין- מה אתה אומר?.. אני המומה ממך 24. אני יודע לשמור על דיסקרטיות.- גם זה לטעמי ברור ומובן מאליו... 25. אני איש של SMALL TALK- אני אישה של מוסיקה, שירים ולא פחות מכך אמנות... 26. לא כועס...פשוט מצביע ברגליים - צריך לעבוד קצת כדי להכעיס אותי. מתעלמת ממי שמנסה לפגיע בי.... 27. אני אוהב להעניק.- גמני. אבל למדתי עם השנים גם לאהוב לקבל... 28. הכי אוהב בבת הזוג: כפות רגליים, חזה. אבל יותר חשוב האופי והמזג@- כשאני קוראת את המרכיבים של מוצר מסוים, מה שכתוב ראשון הוא הראשון בחשיבותו..... 29. אני לא אוהב ריקודי עם.- טרפיה אירובית נפלאה מלווהבמוסיקה נהדרת. מה רע? 30. אני מאוד אוהב את הים אבל לא בשעות החמות.- גמני אותו דבר 31. אני נקשר ונפתח מהר כשמרגיש לי נכון.- מן הסתם... 32.אוהב מאוד ירוק צהב ואדום- את כל צבעי הפלטה כולל האפורים... 33. אני אומר תמיד את מה שאני חושב.- חושבת קצת לפני שיורה.... 34. אוהב את הנשים בחיי נועזות ומעודנות גם יחד. - מה אתה אומר???
35. אוהב מאוד שאישה עונדת שרשרת תליונים סביב הקרסול שלה - בקיץ כל מה שלא ממש הכרחי על הגוף, לא ימצא שם...חםםםםםםם 36. מעולה בניווט, אני מסביר לGPS איך מגיעים - תבוא לפה מיד.. אני תמיד הולכת לאיבוד... 37. יש לי אחות גדולה - יש לי שלוש כאלה 38. משתדל להגשים פנטזיות שלי ושל מי שאיתי - מממממממממממ 39. הבושם שלי טד לפידוס . אוהב גם בשמים נשיים - שלי אסתי לאודר "פלג'רס גם ביום וגם בערב 40. אני עדיין זוכר את הריח של היום הראשון בכיתה א כאילו היה כעת! - לא נסחפנו? כן זוכרת כל דקה בלידות שלי... 41. אוהב נשים מטופחות, קו תוחם בשפתיים מדליק אותי, אוהב אדום דם! - תמיד אעדיף אופי ודורשת אסטטיקה כללית... 42. הרבה פעמים מצאתי את עצמי בקשרים רומנטיים עם מבוגרות ממני!!! - כן. היו גם צעירים. הם חמודים, אבל זה לא רציני בכלל 43. לא תמיד מעביר הכל במסננת רציונאלית - סליחה??? לא אמרת שאתה מזל גדי?? אולי טעית במזל? 44. אין לי קעקועים - אוו!! סוף סוף מצאתי עוד מישהו ללא קעקועים... 45. לא חובב קעקועים, טוב חוץ מכמה...- מזל שלא 46. בבית הספר אחרי התרסקות בבחירות הצלחתי בבחירות הבאות להיבחר ליו"ר ועד הכיתה! יותר זה לא קרה...- תשמח עם היש...!!! 47. הייתי חביב המורים למרות שההישגים דעכו לקראת סיום התיכון במקצועות מסויימים - תמיד הייתי בשוליים, היום אני יודעת כבר שאני פשוט דיסלקטית... 48. אני לא מעשן - סיגריה אחת בשבוע. כלומר פעמיים חצי סיגרע בלילות הארוכים של המשמרות... 49. אוהב לשתות בירה -לא נוגעת בשום סוג של אלכהל. המוסיקה עושה לי מה שאלכהל עושה לאחרים... 50. העונה האהובה שלי היא החורף. - חותמת על זה בשתיי ידיי...!!!! ועכשיו טסה לעבודה כי אני כבר באיחור.....

20 קטנות עליי

.אני מתחילה את יומי בברכה ליקום ותודה על מה שיש לי 2. הספורט אהוב עלי זה רביצה מול הT.V. 3.אוהבת מוסקה ישראלית ים תכונית . ,V 4.נמסה מול שירי אהבה .. 5.לא רוקדת ולא שרה מול קהל 6.מאד נאמנה לחבריי ,והם יודעים שאפשר לסמוך עליי . 7.אני בלגנסטית לא קטנה ..(לפי הנפח) 8.למרות שלא סימתי תיכון עשתי תואר ראשון בפסכולוגיה. 9. אוהבת פינוקים .. 10 מקפידה על ביקור אצל המ'סג'טית שלי אחת לשבוע . 11.נעזרת הטיפולי ריקי והילנג 12.משתמשת רק בבשמי גברים ,המעודף איסמיאקי 13.מזה חודשים מקפידה להשתתף בבסיאנס אחת לשבוע . 14.חולה על מחוות רומנטיות .. 15.אוהבת סקס ..התנסיות .. 16.במשך 46 שנים ידעתי גבר אחד כשפרש ...למדתי שיש עוד .. 17. מפנטזת על המון דברים שלעולם לא העז לעשות . 18..שומרת טינה , אבל למדתי להתגבר על כך .. 19.קוטרית .. 20.רוצה הרבה אבל מסתפקת במועט .

ואני אספק רק 20 דברים עליי ...

1.אני מתחילה את יומי בברכה ליקום ותודה על מה שיש לי 2. הספורט אהוב עלי זה רביצה מול הT.V. 3.אוהבת מוסקה ישראלית ים תכונית . ,V 4.נמסה מול שירי אהבה .. 5.לא רוקדת ולא שרה מול קהל 6.מאד נאמנה לחבריי ,והם יודעים שאפשר לסמוך עליי . 7.אני בלגנסטית לא קטנה ..(לפי הנפח) 8.למרות שלא סימתי תיכון עשתי תואר ראשון בפסכולוגיה. 9. אוהבת פינוקים .. 10 מקפידה על ביקור אצל המ'סג'טית שלי אחת לשבוע . 11.נעזרת הטיפולי ריקי והילנג 12.משתמשת רק בבשמי גברים ,המעודף איסמיאקי 13.מזה חודשים מקפידה להשתתף בבסיאנס אחת לשבוע . 14.חולה על מחוות רומנטיות .. 15.אוהבת סקס ..התנסיות .. 16.במשך 46 שנים ידעתי גבר אחד כשפרש ...למדתי שיש עוד .. 17. מפנטזת על המון דברים שלעולם לא העז לעשות . 18..שומרת טינה , אבל למדתי להתגבר על כך .. 19.קוטרית .. 20.רוצה הרבה אבל מסתפקת במועט .

ואני אספק רק 20 קטנות עליי

1.אני מתחילה את יומי בברכה ליקום ותודה על מה שיש לי 2. הספורט אהוב עלי זה רביצה מול הT.V. 3.אוהבת מוסקה ישראלית ים תכונית . ,V 4.נמסה מול שירי אהבה .. 5.לא רוקדת ולא שרה מול קהל 6.מאד נאמנה לחבריי ,והם יודעים שאפשר לסמוך עליי . 7.אני בלגנסטית לא קטנה ..(לפי הנפח) 8.למרות שלא סימתי תיכון עשתי תואר ראשון בפסכולוגיה. 9. אוהבת פינוקים .. 10 מקפידה על ביקור אצל המ'סג'טית שלי אחת לשבוע . 11.נעזרת הטיפולי ריקי והילנג 12.משתמשת רק בבשמי גברים ,המעודף איסמיאקי 13.מזה חודשים מקפידה להשתתף בבסיאנס אחת לשבוע . 14.חולה על מחוות רומנטיות .. 15.אוהבת סקס ..התנסיות .. 16.במשך 46 שנים ידעתי גבר אחד כשפרש ...למדתי שיש עוד .. 17. מפנטזת על המון דברים שלעולם לא העז לעשות . 18..שומרת טינה , אבל למדתי להתגבר על כך .. 19.קוטרית .. 20.רוצה הרבה אבל מסתפקת במועט .

ש ר ה לה

New member
הים שלך כלל לא רגוע... "הים רגוע"

למה שלוש פעמים? הדפקט הוא של תפוז לא שלך..... .. הנה למדתי עלייך עוד משהו: סבלנות היא לא מן התכונות הבולטות אצלך...
גם אצלי לא נפתח חלון מחדש אחרי שלחצתי "שלח"... שיחקתי בנתיים קצת "סבלנות"

גאיה ק

New member
../images/Emo45.gif

כל הכבוד לך שרהלה גם על שהרמת את הכפפה.50 סעיפים ועוד בחום הזה
וגם על התוכן.

suslik5

New member
ומה אתה נותן בקשר../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

הבנו מי אתה ומי אתה, מה אתה אוהב ומה לא.. אבל לא הבנו מה אתה נותן מעצמך בקשר! בלי לנסות לחשוב על מלוי צרכיו של השני, אין הרבה סכוי ..

למעלה