לספר מה שבלב...

tenshi3

New member
לספר מה שבלב...

מגיל 10 עד 13 הייתי מציירת טאזמאניה ודיסני יום אחד זה נעלם אמא שלי זרקה. בגיל 13 נטשתי את סוגי הציור האלו ועברתי אט אט למאנגה, הצלחתי להיות טובה בסוג האנימה הזה ואספתי הרבה יצירות שלי בתיק עבודות. בגיל 15 וחצי היה מקרה לא נעים מאמא וברחתי להורי אבי בחג שני של פסח 2002, הדפסתי תמונות במחשב של סוגי אנימה קשים מאוד לציור בשביל דוגמא. צאת החג חזרתי הביתה כמו שסבי הבטיח לאבי, רציתי להוסיף לתיק העבודות את כל התמונות אני מרימה את המיטה פותחת את ארגז המיטה ולא רואה את תיק העבודות. התברר שאבא זרק לי ושוב בלי אמצעים התחלתי מהתחלה היה לי קשה להיפרד מהאוצר שהיה לי. תמיד היו קוראים לי את כל מה שהייתי יוצרת בעצמי

tenshi3

New member
במשך כל הילדות ועד גיל 19 הייתי

סובלת מאלימות. אמא היתה מרביצה. היו הפליות. הייתי תמיד לבד לא תמיכה לא אהבה לא יחס לא תשומת לב לא מחמאות רק עלבון אלימות התעלמות למרות שהייתי עושה הכל ושום דבר לא משמח לא קיבלתי תמיד התעללו בי לעגו לי וגם אחות של אמא הוסיפה והיתה מפריעה לי בחיי הפרטים דברים שהכי מסריחים. גם אחותה היתה מרביצה תנאים הפליות. שיטות גרועות באלימות. למרות שיש סוגי אלימות אצל אחרים ממש גרועים משלי. אבל אני לא יכולה לחיות ככה. זה השפיע עליי מאוד, יש לי אובדן ילדות. הייתי תמיד לבד לא הייתי יכולה ללמוד למבחנים בשקט אלא לקחת איתי את האחים הקטנים איתי. אמא תמיד ישבה כמו מלכה ואני שפחתה. זה היה סוג של תאור דוגמה. זה גרם לי לספר לעצמי סיפורים וגם היתה סידרה שאהבתי שזה היה הדבר היחיד הדמויות היו כמעט בחיים הייתי מדמיינת בכל פעם שהייתי או בחדר או כשהייתי מוציאה או תולה כביסה. היום מכל ההשפעה הזו אני כותבת... אני סופרת מתחילה. וגם ציירת. עוסקת ב 2 תחומים היצירה והבמה. אני שחקנית ואומנית זה מה שאפשר להגדיר כרגע. אני הפסקתי את הקריירה בתחום הבמה אני לא מצליחה להתקדם בחיים.

קודם כל, מאחלת לך בהצלחה בדרכך ../images/Emo24.gif

אלימות במשפחה, אין ספק שמשפיעה עלינו רבות, במיוחד אם היא לאורך שנים ומכמה אנשים קרובים כמו שהיה אצלך. אני חושבת שיהיה לך טוב אם תפני לאימון אישי ו/או טיפול פסיכולוגי שיאפשר לך לשים בצד את העבר או להשתמש בו לעבודתך כאמנית.

למעלה