לסלוח...

לסלוח...../images/Emo254.gif

היום אדם שמאוד יקר לליבי פגע בי כל כך שזה פשוט שיתק אותי,ואת כל שאר היום ביליתי בשכיבה מול הטלויזיה כי פשוט לא יכולתי לעשות שום דבר אחר. אותו אדם שאני מאוד אוהבת ומעריכה אמר לי משהו שכל מי שמכיר אותי באמת יודע שזה נושא רגיש אצלי. לא רוצה להכנס לזה ולמה שנאמר בדיוק,אבל גם עצם זה שלא הבין למה אני נפגעתי והתעצבנתי כל כך זה עוד יותר הרגיז אותי
ועכשיו למרות שכל כך רוצה להרפות מהכעס הזה זה כל כך קשה,ולמרות שיודעת שהכוונות של אותו אדם היו באמת טובות ומה שכתב נבע מדאגה-קשה לי לסלוח. הייתי חייבת לפרוק
. הרגשתם פעם ככה שקשה לכם להרפות מהכעס ומהעלבון של הפגיעה והאדם לא מבין כמה הוא פגע בכם
איך מתמודדים עם דבר כזה במיוחד שיודעים שהייתה כוונה טובה אבל הדרך הייתה זוועה

tch111

New member
שמעתי פעם אימרה מאוד יפה שמתאימה למקרה שלך

להתעצבן זה להעניש את עצמך על שטות שמישהו אחר עשה. פשוט תנסי להסביר לו מה הוא אותו משהו שהוא אמר לך פגע בך, אולי היה זה טון הדיבור שלפעמים משנה את משמעות הנאמר. יש על זה בדיחה מאוד מתאימה, רק שאי אפשר לספר אותה בכתב, יש לשמוע אותה, איך הטון משנה את המשמעות.

הייתי רוצה לחבק אותך חזק

ולהסביר לך שלפעמים שאנשים אומרים דברים אליך והם חושבים לטובתך הם אומרים מילה אחת שפוצת ואלף מילים לא ירפאו את הצלקת שנשארת בנשמה אני תמיג אומרת שהבחירה שלך היא אם להפגע או לא , אולי שיחה שלך איתו תשחרר את הכעס תסבירי לו למה הוא פגע בך , תנסי לשפר את התקשורת ותחזירי לו את מתנת הכעס שהוא שלח אליך את תבחרי שלא לפגוע בעצמך בגלל הביקורת והדברים שנאמרו , לא מתיחסת למה נאמר כי ברור לי שהפגיעה בך שיתקה אותך , קומי יקירה שלי התקלחי וצאי לסיבוב בעיר הטיול יתן לך כוחות חדשים זה לא הזמן לכאוב זה הזמן לשמוח , אבל זה זמן מאד לחוץ צאי לחדר הכושר ותפרקי את הכעס בהתעמלות תוציא את האנרגיה שנכנסה אליך הספורט וההתעמלות בחדר הכושר יתנו לך אנרגיות חדשות לעשות דברים ואני שולחת לך חיבוק ענק ואוהב

הערב הצלחתי לשרוף סיר מרק

הכנתי מרק ירקות לערב , הוספתי למרק קצת אורז מלא , לקחתי מלחת והלכתי לחדר לאכול, ומסתבר ששחכתי לכבות את הגז , הרחתי עשן ולא התיחסתי חשבתי עושים בחוץ על האש יש סטקיה ברחוב שלי שאני מריחה את הריחות דרך החלון שלי כל ערב , אז לא התיחסתי הרחתי את האורז נשרף והתפלאתי מי מבשל אורז ושורף אותו בשעה 10 בלילה , ומסתבר שזו אני , הירקות והאורז נשרפו אחרי שכל המים של המרק התאדו תראו לי עוד אחת שמצליחה לשרוף סיר של מרק ירקות , במקרה קמתי לקחת משהו מהתיק בסלון , כל החדר היה מלא בעשן סמיך וכחול מאחר וכיביתי את האור במטבח , בלט מאור האור הכחול מתחת לסיר שעל הגז וראיתי אש שעדיין דולקת מתחת לסיר שעל הגז הדלקתי את האור במטבח וכיביתי את האש , ושפכתי מים אל תוך הסיר המפוחם, שכבה של פחם קפצה בסיר הסיר קיפץ לו על הגז , ואז נרגע , שכבת פחם העבה נפרדה מהתחתית של הסיר העבה מהר פתחתי מזגן וברחתי לחדר שלי לפתוח חלונות , כדי לאוורר את החדר שלי שהוצף בעשן חזרתי לסלון , סגרתי את המיזוג ופתחתי חלונות, ונתתי לאויר הלילה הקר לנשוב בבית מזל שקר בחוץ, ואפשר לפתוח חלונות לרווחה ,הקור חדר לבית החמים שלי לקחת יותר מ3 שעות עד שהצבע הכחלחל התאדה דרך החלונות הפתוחים לרווחה אך הבית עדיין מריח מעשן , ולי קשה לנשום , וקר לימאד , ולא ניתן לסגור חלונות בגלל העשן ולאויר עדיין צבע כחלחל , איזה מזל הלכתי לרגע לסלון להביא נייר מהתיק שלי , ככה מנעתי מהבית שלי להשרף מסיר מרק אני שרפתי , סיר מרק אתם מבינים את האבסורד

tch111

New member
אכן היה לך מזל

להבא אם קורה לך מקרה דומה אולם עם אש שנתפסת במחבט עם שמן, אל תשפכי מים!! היות ואז ממש תגרמי לשריפה. יש לקחת מהר מגבת להרטיבה היטב במים ולכסות על האש, האש תיחנק ולא תצליח להדליק את המגבת.

כל כך מבינה אותך ואת ההרגשה.

לצערי אני עוברת את זה כמעת כול יום.ודפקה מאנשים שלא היית מצפה.ובמיוחד שאני מאוד רגישה מאז הטיפול.ולי מאוד קשה לסלוח מאוד.

למעלה