לסלוח לשכוח

Vdrums

New member
זה שכתוב לא עושה את זה נכון

אני לא זוכר שבחרתי משהו... כנראה דפקו אותי ובגלל זה אני חילוני....חחח

sarav55

New member
לא אדוני הנכבד

לך אין בעיה כי באת לעולם הזה לא לתיקון המידות בין אדם לחבירו אלא בין אדם למקום אתה כלפי הזולת 10 מתוך 10 ואני יכולה להעיד עליך שאתה לא תפגע אפילו בזבוב תיקון הנשמה שלך הוא בין המקום לבינך וזה התיקון שלך יש לך רק לחבר את החוט שקרעת בינך לבין בוראך ותראה ישועות גדולות

Vdrums

New member
תסבירי לי את עניין התיקון

שוב כדי שאני אוכל לענות לך. אני לא באתי לתקן שום דבר. אני לא חושב שנבראתי ע"י ישות עליונה אלא ע"י דרך הטבע. אני לא מחפש שום ישועה. אני רוצה חיים טובים ולהנות.

sarav55

New member
ואני מבינה שיש לך חיים טובים

בעולם הזה וגם הנאה תלוי מאיזה פרספקטיבה אתה מסתכל על העולם הזה אם אתה מבין שהעולם הזה נולדת לחיות ולהנות ואין שום דבר אחרי 120 שנה הגוף נהפך לעפר ועפר ואין כלום זה בחירתך אני לעומת זאת בחרתי להאמין שאם הגעתי לעולם הזה זה להנות מזיו השכינה הקדושה ולהנות מכל הדברים שברא ה' בעולמו היקר בגדר המותר והספר שלי להוראות יצרן הוא התורה הקדושה והיא מנחה אותי אתה בחרת לראות דרך שונה מדרכי וזו הבחירה שלך ואז נשאלת השאלה באמת העמוקה ביותר אם באתי לעולם הזה בשביל למות אז בכלל למה לי לחיות הרי לכל דבר יש סיבה בעולם הזה חשבת על זה?

vizini

New member
והתשובה היא פשוטה

לא באנו לחיות ולא למות אלא כדי להעמיד צאצאים. זו ה"מטרה" היחידה לקיומינו. נוצרנו בתהליך ארוך שלקח מליארדי שנה, וכל תכונותינו נוצרו ע"י תהליך זה. ובבסיסו של התהליך - הורשה.

sarav55

New member
תגיד

ואם אין צאצאים סתם האדם נכחד בא לעולם ומת וזהו אין כלום מעבר לזה?

vizini

New member
אם אף אחד לא היה מביא צאצאים

לא היינו כולנו נמצאים כאן. כמובן, אני לא אומר שזו "מטרה" של מישהו. זו פשוט הדרך שבה נוצרנו, שבה נוצרו כל האנשים וכל היצורים עלי אדמות. ומכיוון שכך, מסתבר שזו היא המטרה.

Vdrums

New member
את מאמינה שאת פה כדי לעבוד

את האלוהים ובכך לזכות בעולם אחר שכולו טוב. אבל הכל בראש שלך, למה? מכיוון שאין הוכחות ממשיות למה שקורה אחרי המוות. מישהו היה שם וסיפר לך על העולם הבא? הכל דמיון והשערות. לא בחרתי להיוולד, אבל אני פה ואני לא יודע מה יהיה מחר אז אני עושה מה שנראה לי ניצול נכון של הזמן וגם דברים שהם בגדר נורמות שקיימות בחברה שאני חי בה כבר מלפני שנים על גבי שנים, כמו לעבוד, ללמוד, להקים משפחה.

sarav55

New member
כן יש חיים לאחר המוות

המנהרה והאור הגדול במקרה אתה מדבר עם משהי שחוותה מוות קליני ואומרת לך יש ויש ויש האור הגנוז שמובטח לצדיקים לחיי העולם הבא עברתי במינהרה דיברו איתי הראו לי את החיים בסרט נע וחזרתי לגוף למרות שלא רציתי כי עוד לא סיימתי את חיי והנה אני כאן כותבת לך.

vizini

New member
אבל יקירתי,

יש נוצרים שחוו מוות קליני והם ראו במנהרה דווקא את ישוע המשיח בן האלוהים. אז אולי את צריכה להתנצר כדי לזכות בחיי עולם הבא?

sarav55

New member
תקרא את הספר חיים שלאחר המוות

זה לא אני כתבתי אלא אנשים שחוו מוות קליני וכולם מספרים אותו דבר אז הם משקרים יש חיים לאחר המוות ואת זה הוכיחו המחקרים לא אני אני קטנה אתה לא מאמין למחקרים???

vizini

New member
לא מחקרים, אלא מח-שקרים.

אבל אם את מאמינה, אז עד הסוף - רוב אלה שהיו במוות קליני וחוו את "חווית החיים אחר המוות", הם נוצרים וראו שם את ישוע. אז אם את מאמינה ב"מחקרים" האלה, את צריכה להתנצר. אחרת - תאבדי את חיי העולם הבא...

sarav55

New member
אני מכירה המון חוזרים בתשובה

שחזרו עקב שחוו מוות קליני יהודים ללא קשר לנצרות ולימח שמו וזכרו(ר"ת ישוע)

Vdrums

New member
אבל העניין הוא

שגם נוצרים ראו אור ומנהרה, מה זה אומר לגבי היהדות? יש עולם הבא ליהודים ולנוצרים בנפרד? את ראית שם צדיקים והם ראו את ישו, מה זה אומר?

sarav55

New member
לא ראו את ישו

הם ראו אור והכל אבל זה סילוף לא היו במחקרים דברים כאלה לא ראיתי בספר הזה משהו שראה את ישו

vizini

New member
ראו גם ראו.

אני לא יודע על איזה ספר את מדברת, אבל אני יכול להביא לך מאות מקרים של אנשים שחוו מוות קליני וראו את ישוע, או קדושים נוצרים אחרים.

lala897

New member
בכל הסיפורים האלה. אני לא מאמינה.

לדעתי זה סתם הזיות. ודרך אגב מוות קליני זה מונח רפואי ולא הכוונה שהאדם באמת מת.

lala897

New member
וגם יש לי שאלה.

הנשמה היא זו שיצאה לפי דבריך. הנשמה היא כח רוחני. אין לה עיניים או זיכרון. אז אם זה לא ארע לגוף איך הגוף יכל "לזכור" אח"כ מה קרה לנשמה שלו?

למעלה