לסלוח לעצמי??????????

אביר-mga

New member
לסלוח לעצמי??????????

קראתי שיש לסלוח לעצמי האומנם?????????????????????????????????. אם חטאנו לעצמינו,ואם חטאנו לרוחינו ולנפשינו ויש לסלוח,הווה אומר שאנו משהו נוסף בעצמינו ישות נוספת הלא כך????????????????? אם כך מי אנו שחטאנו? מי אנו שאנו צריכים לסלוח? הפראדוכס בהתגלמותו? יש לתת את הדעת לכך.ואם אנו רק אנו נוכל לחיות גם ללא הסליחה העצמית.היתכן שיהיו בנו רגשי אשם כלפי עצמינו עקב מעשינו לעצמינו? אם נאמר שכן,אזאי נוכל לרמות את עצמינו בכל עת.אך אנו יודעים שאין מרמה עצמי אלא,כלפי תפיסת הבנה פנימית וחיצונית.אנו צריכים לחיות בהרמוניה עם כל ישותינו וזאת לא סליחה אלא התהוות. בברכה אביר

אלדר

New member
אביר שוב טעות......

וזו אמת! כי פירשת את ה``לסלוח לעצמי`` לא נכון! זה צריך להיות ככה ``כשאני כואס על מישהו או שונא אותו זה בעצם בגללי אני ולא בגללו כי הוא לא אשם הוא פשוט כזה אבל מה לעשות אי אפשר לשנות אותו אז מי אשם? אני כי אני זה שכאסתי בגלל שהוא פשוט ככה ושזו הנשמה שלו והגוף שלו והאישיות שלו אני אשם שאני לא סובל את כל זה ושאני מתרגז בגלל שהוא כזה! אז אני צריך לשלוח לעצמי כדי להפסיק את השינאה! אחרת אני יחשוב לתמיד שזה בגללו למרות שזה לו בגללו! אז אני לא יכול להאשים אותו רק אותי אז אני צריך לסלוח לעצמי כדי שזה יתקבל אצלי!! ורק אז יפסק השנאה בין שנינו הוא שונא אותי בגלל שאני שונאה אותו וזה בגללי אז כשאני יתחיל לאהוב אותו זה ישתנה!!`` אבל אביר זה ארוך מידי כדי להיות בסוגריים אז קיצרו את זה! אבל זה ממש לא לסלוח לעצמי סתם ככה! יש לזה כוונה טובה ונכונה כי אתה לא יכול לשלוח למישהו שאתה שונא כל עוד לא סלחת לעצמך! את יכול לשאול את טליה זה קרה לה! אני לעומת זות לא שונא אף אחד! אני תמיד סולח ל``כולם`` לעצמי! ואני לא כואס יותר מחצי שעה בכל פעם שזה בערך אחת לחודש ויותר!! אור ואהבה לכולם... שלך tksr ובתקווה שהבנת עכשיו את זה...

למעלה