Kiapicanto1000
Active member
מעניין מה שציינת לגבי אורות ה-DTL.
מתי הם דולקים במצב רגיל? האם כשהסוויצ' פתוח והמנוע כבוי הם דולקים? או שחייב להיות מנוע פועל?
לגבי פילטר אוויר, לא בעיה לבדוק. תוציא אותו ותיסע בלעדיו. מנסיעה קצרה על כביש לא ייגרם שום נזק.
מרווח הפלגים באמת קטן, אבל לא נראה לי שזה קשור. אם כבר אז מרווח גדול יכול לגרום לבעיות בהצתה.
אני נהנה מהניתוח שלך!
לגבי אורות הdtl, בדקתי ולא מספיק הסוויץ' אלא חייב מנוע פועל... זה כנראה מעיד שהמנוע ממש נכבה עקב הפלגים הקודמים... אני חושב שיש מעט נהגים שהיו מסוגלים להסתדר עם רכב שבמעמסים מתכבה בקצב של אורגן אורות
כעת עם הפלגים אירידיום נסעתי כ10 שעות בכבישים מאתגרים. אני מטפס מידי יום כק"מ בטופוגרפיה הוורטיקלית. הרכב כמו חדש זה לא יאמן...
מה דעתך על 2 הפלגים ששאלתי לגביהם:
אגב מה שהביא משה כספי: הפלאג denso דגם VXUH20I
כשאני גולל לפרטים על הפלאג של קיה שמספרו הסידורי 18846-10060 אני רואה שגם הדנסו הזה (VXUH20I) מופיע...
אני זוכר מהאופנוע בזמנו שהיו 2 אפשרויות של יצרני פלגים: ngk וגם דנסו.
דנסו היה היקר יותר. אני רכשתי אז לפי המספר הקטלוגי של סוזוקי מארה"ב ובתוך האריזה מצאתי ngk
מגילגול מטה במורד הדף על הפלאג 18846-10060 שאני הבאתי במעלה השרשור, אני מוצא שהפלאג מתאים לקיה וגם לסוזוקי.
גם מעיון באינפורמציה לגבי הdenso המדובר שהביא משה כספי, רשום שהוא מתאים ליונדאי/קיה וגם לסוזוקים למיניהם בלנו/סוויפט וכד'.