זה לא רק פה, זה הכל, בכל מקום שאני הולכת קוראים לי שקרנית\שונה\כלבה\מעתיקנית\סתומה\ממזרה ומה לא... ולא ציפיתי שזה גם יבוא מכאן, כי כאן כולם חברים של כולם
לו מה הכוונה של המשחק שלי, אז הוא עדין ממשיך לקרוא לי מעתיקנית.. וכולם קוראים לי ככה כי זה כיף להם... כי הם אוהבים לרדת על ילדים אחרים... זה למה שבעצם פיתחתי את התחביב להיות לבד בלי חברות בבית... זה לא יוצא טוב עם אני מארחת חברות... חברות?...
קראתי את הכל..וטייקי לא רצה לפגוע בך ואני בטוחה שהוא לא רצה שתעזבי...הוא פשוט התכוון לכך שהוא ראה דיג´יכלי כזה..ואת ממש ממש ממש לא מעתיקנית וכל שאר הדברים שאומרים לך...אז בבקשה אל תעזבי הרי אנחנו חברות לא?!
ה... לא חשוב... תעזבו את זה... זה בטח יהיה אחד הדברים, כשנהיה גדולות נסתכל אחורה ונצחק על זה... ואז יהיה לי חשק חזק לראות שוב את כ-ל העונות מההתחלה ועד הסוף... על כמה מתערבים שאחרי שעתיים גג הייתי חוזרת?
אני רוצה שתבטיחי לי שאת לא עוזבת את הפורום...ושאת נשארת פה..כי הפורום לא יהיה אותו דבר בלעדיך..תחשבי איזה התקף לב גרמת לי...ברגע שנכנסתי לפורום אני רואה את ההודעה הזאת..ותפסיקי לברבר ולדבר שטויות על זה שאין לך חברות..כי יש לך כולנו פה חברים שלך אני חברה שלך יאקומו חברה שלך ליסטה,הילה וכולם...כולם..
התקף לב? את? הודעות? את נשמעת כמו קן!! קן: אוי את גורמת לי התקף לב!! סתום כבר חנג´ה... בכל אופן, איזה מזל, שאחרי כמה שעות של סבל ויסורים, אני חוזרת אחרי ביצפר, ומגלה שיש עוד מקום בארץ שכולנו בו חברים, למרות שאנחנו לא נפגשו מעולם... כמו שבת דודה שלי אומרת: לפעמים החבר הכי טוב שלך, הוא מישהו שלא מכיר אותך הכי טוב שבעולם
אני לא לא לא לא לא לא לא לא לא התכוונתי בכלל לפגוע! ובטח שלא רציתי שתעזבי את הפורום! אין לך מושג כמה שאני מצטער! באמת באמת סליחה! אני ממש ממש ממש ממש לא התכוונתי! הדבר האחרון שרציתי זה שמישהו יפגע! זאת פעם ראשונה בחיים שלי שאני מעליב מישהו ואני מקווה שגם פעם אחרונה! אם אני אבטיח לא לעשות את זה שוב תסלחי לי? אני מבטיח בכל מקרה שאני בחיים לא אפגע בך שוב... ואני ממש מצטער...
עכשיו אני יכולה למחוק הכול ולהשתלט על התחרות המאוחדת- שילוב הרעיונות של נייקו ושל בן?לא רציתי להשתלט, אבל אין לי עצבים למריבות, ובטח לא לשמוע כמה נייקו עצובה ואיך מתייחסים אליה לא יפה!,נייקו היא חברה בפורום הזה כמו כולם והיא תורמת המון ואנחנו לא מוותרים עליה כול כך בקלות, הייתה אי הבנה וזה נגמר, מעכשיו אפשר להתחיל להתעסק ממש בתחרות.