לסטטה

yamato ishida

New member
ממך? מי מעתיק ממך?

אני לםעמים כותבת ´מימני´ עם -י- ולפעמים בלי.... אני חולה על -...-

יאקומו

New member
כולם!!!!!

ליסטה שאלה משהו בשירשור "ארוחה בשרית", אבל השירשור הפסיק לקפוץ, כך שכמעט אף אחד לא ראה את השאלה... השאלה היא בסוף בסוף של השירשור.

לא! אני התכוונתי...

שמה שרצית לכתוב היה "אני שונאת שמעתיקים ממני" או "מימני" מה זה משנה אני חושבת שלא כתבת את זה טוב (או שלי יש בעיות בראייה) אז רק תיקנתי אותך לא התכוונתי שמישהו מעתיק ממני למה שמישהו ירצה לעשות את זה?

אני אישת לא יכולה בגלל שאין לי סורק

ובלי סורק אני לא יכולה לסרוק את התמונה של הדיג´יכלי ואני יכולה לנסות במחשב אבל זה יצא זוועה כי העכבר שלי מלוכלך אז הוא לא יזוז לי (ככה זה פעם בחודש חייבים לנקות את העכבר כדי שהוא יעבוד חלק ואם העכבר שלך לא מגיב טוב את יכולה גם לנקות אותו) אז אני אנקה אותו אבל עדיין קשה לצייר בצייר הרגיל...

Digi Lista

New member
יש עוד תוכנות עיצוב...

לי יש בבית "free hand" אבל לרוב אני לא משתמשת בתוכנה בגלל שאמממ...התקנתי אותה בשביל דברים שאני אלמד במגמת הגרפיקה ממוחשבת רק שבביה"ס שלי זה גרפיקה ממוחשבת בלי מחשביםולא ממש לומדים(כבר שנה שנייה שאני שם...), יש גם את התוכנות פוטו שופ(למדתי אותה לפני כמה שנים, אבל מאז לא התאמנתי עליה ואני לא זוכרת כלום!...)ויש עוד כמה תוכנות... אני ממש אשמח אם תצליחי לצייר,לעצב,לסרוק...כול דבר, אני ממש אוהבת אומנים(ואני גם מקנאה בהם אנושות...)ואני אפילו יותר מאושרת כשאני שמה הכול בגלריות!(כול אחד וההנאות שלו...)

yamato ishida

New member
הא? 0.0 לא הבנתי...

יש לי מוח נוצה... <<מקישה על הראש שלי ושומעת חלל ריק>> רואים?

ben levi

New member
את לא שירשרת את כל השירשור אז

אני אוסיף את התגובות האחרונות שלי הדיג´יכלי הזה אוסף נשמות
(לא כמו בעונה ה-4) כשאתה נותן לדיג´ימון שלך נשמה הוא דיג´יגדל לפי הנשמה למשל: עם אגומון יקבל את נשמת הציפור אז הוא יהפך למין דינוזאור מכונף לא כל דיג´ימון יכול לקבל כל נשמה
למשל אגומון לא יוכל לקבל את נשמת ה
אבל יוכל לקבל את נשמת ה
המסך באמצע מראה את הנשמות שכבר יש לך אפשר לצבור כמות מוגבלת של-3 נשמות לדיג´יכלי אבל אתה יכול להחליף נשמות אם דיג´יכלים אחרים למשל:עם לטאי יש את נשמת הציפור ולמאט יש את נשמת האש הם יוכלו להחליף בינהם את הנשמות אם דיג´ימון ידיג´יגדל פעם אחת עם נשמה הוא יוכל לחזור לגדול לגדילה שלו גם ללא שהנשמה תהיה בדיג´יכלי של השותף
שימו לב שרוב הציורים שלי הם על דפי שורות

ben levi

New member
לסטטה../images/Emo70.gif

שרשרי לפה
את השישור עם תחרות הדיג´יכלים דרך אגב אני יודע שאני מתלהב מהאיקונים של

למעלה