לסטטה

ben levi

New member
טוב...../images/Emo13.gif

בגלל שכמעט לא משתתפים (
) עוד מעט אני עעלה כמה שלי...

ben levi

New member
הנה שלי...

הדיג´יכלי שצירתי! אני ארשום אחר כך את ההסבר עליו עוד לא חשבתי על הכל

ben levi

New member
אויש הגרוטאה הזאתי

אני חושב שזה יותר גדול ממה שאפשר להעלות בתפוז
למישהו יש רעיון

star_female

New member
תקטין את התמונה...

הייתי מסבירה יותר טוב אם הייתי יודעת מה הבעייה... - איזה קובץ זה? אם זה bmp תשמור שוב בתור jpg. - אם יש הרבה לבן מסביב תגזור את החלק שחשוב ותשמור אותו בתור תמונה חדשה (jpg כבמובן). את שני הדברים האלה אפשר לעשות עם הצייר של ווינדוס.

ben levi

New member
סוף סוף טוב ההסבר

הדיג´יכלי הזה אוסף נשמות
(לא כמו בעונה ה-4) כשאתה נותן לדיג´ימון שלך נשמה הוא דיג´יגדל לפי הנשמה למשל: עם אגומון יקבל את נשמת הציפור אז הוא יהפך למין דינוזאור מכונף לא כל דיג´ימון יכול לקבל כל נשמה
למשל אגומון לא יוכל לקבל את נשמת ה
אבל יוכל לקבל את נשמת ה
המסך באמצע מראה את הנשמות שכבר יש לך אפשר לצבור כמות מוגבלת של-3 נשמות לדיג´יכלי אבל אתה יכול להחליף נשמות אם דיג´יכלים אחרים למשל:עם לטאי יש את נשמת הציפור ולמאט יש את נשמת האש הם יוכלו להחליף בינהם את הנשמות אם דיג´ימון ידיג´יגדל פעם אחת עם נשמה הוא יוכל לחזור לגדול לגדילה שלו גם ללא שהנשמה תהיה בדיג´יכלי של השותף טוב אני חושב שזהו

Digi Lista

New member
אכן אני משתפת פעולה.

וכולכם מוזמנים להשתתף ברעיון שהעלה בן(הוא פנה אליי בנפרד וחשבנו ביחד איך להוציא את זה לפועל), אני לא טובה בציורים ועיצובים כמו שאמרתי בעבר אבל אני ממש אשמח שכול מי שרוצה ישתתף והציור הזוכה יופיע לכמה זמן בדף הקהילה(ליד הודעת המנהל, אם כול בעיות באדמין שלי יפתרו כבר...), יאללה תתחילו להראות את הכישרון שלכם(יש כאלה שאין להם כזה...)ותחרויות רק מוסיפות לפורום לדעתי(וגם עוזרות למנוע בצורת פורומית...)

יאקומו

New member
כנראה לא הבנתם אותי:

מה הרעיון??????????????????????????????????? לא הבנתי כלום! נאדה! נסין (או איך שלא אומרים את זה באנגלית...)! זירו! אפס!

yamato ishida

New member
../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif זה כמו הרעיון שלי!

זוכרת את הרעיון שלי ליסטה? סליחה שאני קנראית אבל... אני ש ו נ א ת שמעתיקים מימני!! למה הרעיון שלי לא אושר ע"י החברים בפורום?
לא פייר!! אני מצתערת שאני ביצ´ית... אבל ככה אני

Digi Lista

New member
לא,את צודקת נייקו!

ואמרתי את זה גם לבן כשהוא פנה אליי, ולכן חשבתי שאולי ככה ישתפו פעולה,קלטתי שהרעיונות שלכם דיי דומים ואמרתי שאת אחראית על הרעיון שלך, ואין לי בעיה שאת עם רוח הלחימה שלך ובן תנהלו את המשחק ביחד, אולי ביחד תהיה הענות גדולה יותר למשחק מצד חברי הפורום. לא הייתה לי שום כוונה רעה, אל תכעסי.

Snake Bandage

New member
אוו, תחרות עיצוב דיג´יכלים! ^^

יש לי כבר את המועמד המושלם... *צוחקת צחוק מרושע*

ben levi

New member
רגע רגע רגע

שלא תביני לא נכון.. לא ניסיתי להעתיק מאף אחד

למעלה