לסטטה

ben levi

New member
תחרות חדשה!!!

תחרות עיצוב דיג´יכלים!!! 1)כל אחד ינסה לעצב דיג´יכלי משלו 2)הדיג´יכלים יכנסו לסקר 3)כל הדיג´יכלים יכנסו לגלריה מיוחדת (ליסטה תשתף פעולה) 4)הדיג´י כלי המנצח יופיע לזמן מה בדף הקהילה קדימה תתחילו! נ.ב. בהצלחה לכל המתמודדים!

Digi Lista

New member
תחרות עיצוב הדיג´יכלים!

נייקו ובן הציעו אותה ,עד עכשיו רק פילספנו עליה ולא התחלנו ממש לצייר ולעצב דיג´יכלים...אז כדי שיהיה כאן מעניין יותר(תחרויות זה דבר מעניין לדעתי)כול מי שרוצה מוזמן לשים את הדיג´יכלי\דיג´יכלים שעשה כאן בשרשור, הדיג´יכלים כולם(אם אכן יהיה משהו...)יכנסו לגלריה מיוחדת והדיג´יכלי הזוכה יופיע למשך כמה זמן בתמונה הדף הקהילה שלנו!.

Digi Lista

New member
טריק נוסף להקפצה...

וואו,עד עכשיו לא השתמשתי בשיטה הזאת ועכשיו אני כהרגלי מתחילה בכמויות,אני חייבת לטפל בבעיית הקיצוניות שלי...(גם בשאר הבעיות...הן לא קשורות הפעם...פרפקציוניסטיות ופרנואידיות...),הפעם אני משרשרת את תחרות הדיג´יכלים שלא מתקדמת(לצערי).

yamato ishida

New member
הי ליסטה את מרגישה טוב יותר?

אני לא מתעדכנת.... וחשבתי על להתחיל פיק... אבל אין לי התחלה יש לי רק כותרת, את רוצה לעזור ולהתחיל?

Digi Lista

New member
אהלן!

שרצית להתחיל פיק חדש,אין לי בעיה רק שלא ממש הבנתי מה הרעיונות-כלומר מי האנשים(השמות)שכתבת ליד הדיג´יגורלים,ויש עוד שלושה פיקים...נו לפחות לא יהיה יבש כאן(אני רק מקווה שגם נסיים כבר משהו...)...

yamato ishida

New member
הנה הרבה שחור!!!!!!!!!!!!!

אני חושבת שסיימנו את הפיק לסוכות-גרסה שתיים. תקראי מה כתבתי שם. עכשיו אפשר להתחיל את הפיק לפחס, (עכשיו, השבוע הזה) ובתקוה שנסיים אותו בפסח. ואותו נעשה מנקודת המבט של מישהו אחר. בכל אופן, תקראי את מה שכתבתי שם

yamato ishida

New member
../images/Emo46.gif אסור להעתיק!!

@כל הזכויות שמורות לננסי קני מאט יאמטו אישידה נייקו קרייזי באפי קני מאט@

טיקיי

New member
אני לא רוצה להעליב...

ממש לא... ממש ממש לא אבל... נייקו (זאת ימאטו נכון?) לא הכינה את הדיג´יכלי הזה כבר הייתה לי את התמונה הזאת שהיא שמה וגם יש לי אותה בעוד צבעים ומצאתי פעם באיזה אתר נידח בצרפתית (איך הגעתי לשם בכלל?) וגם אחר כך ראיתי אותו בעוד אתרים וחוץ מזה לא אמורים לעשות דיג´יכלי שונה? אני מתכוון לא אחד שנראה בדיוק כמו זה של העונה הראשונה? בכל מקרה אני לא בכוונה להעליב או לפגוע וסליחה אם פגעתי בה... זאת ממש לא הייתה הכוונה שלי

yamato ishida

New member
לא הבנת

לפחות את הרעיון שלי- אתה לוקח את הדיג´יכלי של עונה 1\2\3\4 ואתה מקשט אותו ועושה לו מה שבא לך, ואז אתה שם, ואומר שזה שלך

טיקיי

New member
אבל את לא שינית אותו

הייתה לי בדיוק את התמונה ששמת! וזה ברור שמצאת אותה באיזה אתה ושמת אותה

yamato ishida

New member
מה?!

אני לקחתי את הדיג´יכלי של חרה שלי (שהיה ורוד) ושיניתי אותו לאפור!! אתה ידוע כמה מעליב זה שאתה אומר את מה שאמרת?!

yamato ishida

New member
אני עוזבת!!

אני ממש לא צריכה שיקראו לי שקרנית, ואז עוד להמשיך עם זה, כי ה מאוד פוגע!! טי קיי אתה עוד מעט תגיד גם שאני העתקתי את השם (למרות שבאמת עשיתי את זה... אבל אני מודה בזה) ושגם העתקתי את המראה, צורת דיבור, צורת הליכה, צבע שיער+עיינים, ושכל מה שאי פעם עשיתי הוא מועתק!!! אז אני צריכה להשאר כדי שימשיכו לקרוא לי שקרנית?! לא תודה!!

יאקומו

New member
נייקו את לא צריכה לעזוב בגלל תמונה!

והוא לא קרה לך שקרנית, הוא רק אמר שיש לו תמונה זהה...

למעלה