לסדרת אנימציה לחו"ל..

ענת ניב1

New member
שמחה להאיר את עינייך:)

בסדנה שהעברתי בסינמטק דיברתי על זה ואף הקרנתי דוגמאות. ביום שהאנימציה תהיה זולה כאן, וזה יקרה יום אחד, יתחילו לייצר כאן יותר סדרות לשוק המקומי..

shirpan

New member
מפתיע

מפתיע שדווקא אחרי מק 22 הגיעו למסקנה הזו שכן מדובר בסדרת אנימציה אכן נהדרת שמסתבר שעלתה הרבה כסף למרות האנימציה המינימליסטית והפשוטה שבה.. כנראה שסוג סדרות מהסוג שעולה לי בראש באמת יקר ממש. אז אם הקולות (הרי זה לא דיבוב..) מוקלטים בארץ, של מי הקונספט של הפרוייקט הזה? מי המוח שמאחורי הסדרה? גוף אמריקאי כל שהוא? האם הוא זה שאחראי על הפרוייקט ולכם יכול להרשות לעצמו אנימציה ישראלית, דבר שחברות ישראליות מתקשות לעמוד בו?.. זה פשוט ממש מעניין אותי...

ענת ניב1

New member
כן, בגדול זה גוף אמריקאי

עם שלוחות באירופה שזה יוצא לו משתלם להעסיק בארץ כותבים ואנימטורים ולקבל סדרה מוכנה

sיגי

New member
אפרורפו מ.ק 22

כשראיתי מי מדבב ממש התפעלתי, אני לא זוכרת מי ממש כדי לספר חוץ ממישהו שלמד איתי בתיכון ועכשיו הוא במאי סרטים די מוצלח. קטעים

ענת ניב1

New member
כן, יש שם שורה של שחקנים..

לאו דווקא מעולם הדיבוב, כי כמו שהזכרנו קודם לא היה שם דיבוב, קודם הקליטו, אגב הקליטו אותם בזוגות כדי שהדיאלוגים יהיו טבעיים, ואח"כ ציירו את האנימציה. אחלה סדרה, שלא לדבר על הפרות הקדושות שנרצחו שם אחת אחת:)

yotam2233

New member
אני מדבב בסדרה תוצרת הארץ

אני מדבב בסדרה תוצרת הארץ כבר כמעט שנה, קוראים לה "מהות החיים" אני הדמות הראשית, טומי ואני חייב לציין שזה אכן כייף לא להיות כפוף לאנימציה ולשחק לפי הדמיון שלנו השחקנים :) ולא לפי האנימציה שמוצגת. ראיתי קצת מהאנימציה של הסדרה והיא מאוד יפה, אני אהבתי... אני כבר מחכה בקוצר רוח שהיא תעלה לשידור אבל לייצר פרק לוקח הרבה זמן מבחינת אנימציה, אז פשוט ממשיכים להקליט ולחכות D:

shirpan

New member
מדהים! איזה יופי

מי האחראי כאילו? אולפני אנימציה כל שהם?

No More Sorrow

New member
ברגעים כאלו אני מצטער שאני עדיין לא הגעתי

לקורס או משהו..... כי אני רואה ממש הרבה הזדמנויות לדבב או סתם להגיע לאודישן[כמו זאת למשל] ואני מרגיש פספוס! :[[

לא נורא. זה יגיע יום אחד. רק תמשיך להאמין.

אתה תראה - בסוף אתה תגיע לקורס והכל יהיה בסדר P:

למעלה