לסדרת אנימציה לחו"ל..

porky169

New member
זהו שאני לא ממש בטוח שזה אותו אחד../images/Emo134.gif

יש פה: http://tapuz.co.il/23/frmVideo.asp?catId=305 את הפתיח של הסדרה וככה תוכלי להגיד לי אם זה אותו אחד

porky169

New member
אז זה סתם מישהו שיש לו אותו שם../images/Emo3.gif../images/Emo134.gif

צירוף מקרים מוזר

אני אישית יודע על קיומם של עוד שני "רמי טל".

אחד מהם מאלף כלבים. השני - החזיקו חזק - היה עורך בידיעות אחרונות והיום הוא עיתונאי (!). ומה שהזוי הוא שאני ממש מת על כלבים (יש לי שניים), ושאני עצמי כתב במגזין ששייך לקבוצת ידיעות אחרונות. שילוב של השניים? לכו תדעו.

sיגי

New member
תקליקו בלינק המצורף

תשמעו את דוגמאות הקול של צביקה פורמן ותיפלו עח הרצפה......
איזה כישרון - אלוהים אדירים!www.klomanim.co.il/siteFiles/1/97/2964.asp - 3k

ענת ניב1

New member
הבן אדם מוטרף!

עבדתי איתו בשבוע שעבר על איזו סדרה, שם הוא מדבב מספר דמויות, באנגלית. האיש בעל ריבוי אישויות, ומצליח לנהל דיאלוג בין כולן בלי להתבלבל ובלי לפסוסים. יש לו מנעד בלתי פסיק של גוונים קוליים. בקרוב אכתוב עליו פוסט. כשאמרתי לו בסוף הסשן: "אתה מטורף, בן אדם!" הוא ענה לי: "זה מה שמשאיר אותי שפוי"

porky169

New member
אפשר להגיד עליו שהוא../images/Emo134.gif

מל בלאנק הישראלי, בלי כל ספק!

yotam2233

New member
היי יש לי שאלה ^_^

אני לא דובר אנגלית מלידה אבל אני דובר אנגלית ויש לי מבטא הודי מאוד טוב, חחח... אני אוהב לעשות מיבטאים...אמ... וכמובן שאני מדבב חחח.. אז, רציתי לדעת פרטים אם אני אתאים, אם יש אודישנים ולראות אם אתקבל :)

ענת ניב1

New member
הדרישות מחו"ל

הן שהשחקנים יהיו דוברי אנגלית מלידה. אם הסדרה היתה נועדת לארץ ברור שהייתי מזמנת אותך:)

shirpan

New member
יש לי שאלה בהקשר הזה

יש סדרות מ צויירות תוצרת הארץ? איך זה יכול להיות שלא יודעים על זה כלום?... ממש מוזר לי שאנחנו ממשיכים לקחת פורמטים מחו"ל כשבארץ יש גם דברים.. איך זה יכול להיות? זו כבר הפעם השניה (ובטח יש הרבה) שמחפשים מדובבים באנגלית לפורמט ישראלי. מדוע?? מדוע לא עושים דיבוב ישראלי לתוכניות ישראליות? יש סיבה לזה?

ענת ניב1

New member
ייצור אנימציה בארץ יקר מאד

לכן מאז מ.ק 22, ערוצי הטלויזיה הבינו שהרבה יותר זול לייצר תוכנית ריאליטי שתגרוף רייטינג מטורף. למה להתחיל לצייר במאות אלפי דולרים? ולכן יש מעט גופים שמשתמשים במוחות הישראלים המוכשרים לייצר סדרות אנימציה, ולהם זה יוצא זול יותר. וזה לא דיבוב, כי אנחנו קודם מקליטים את הסאונד ועל זה מצייירם את האנימציה. זהו בעצם חלומו הרטוב של כל שחקן קולות- שיהיה לו את החופש המוחלט להתפרע מול המיקרופון ושהאנימטורים ישברו כבר את הראש, כך נעשים כל הסרטים שמגיעים אלינו מ"דרים וורקס", דיסני, וורנר ושות'. יותר מזה האנימציה מצטיירת בהשראת הכוכבים התורמים את קולותיהם והרבה פעמים הדמויות אף דומות לסלבז' המקליטים אותם. וואו! נאמתי קצת:)

Reichan

New member
מה??? לא ידעתי את זה!!

זה פשוט מדהים! אשכרה חלומו הרטוב של כל שחקן קולות. הלוואי ויצא לי לעשות דבר שכזה יום אחד...
ובכלל, זה באמת מסביר למה הדמויות בסרטי דיסני דומות כל כך לשחקנים, בעיקר בשנים האחרונות. תמיד טוב ללמוד דברים חדשים

למעלה