לסגור את ערוץ 14

jackie111

Well-known member
ערוץ 14 ניתן מנדט להיות ערוץ מורשת ובתוך זמן קצר הפר את
תנאי ההסכם איתו והפך למכשיר תעמולה ביביסטי.

ומאז אין בו שום מידע או ויכוח עינייני. הוא מבוסס על פאנלים
של כתבים חייכנים וצחקנים שמפיצים תעמולה. כולם בלי יוצא
מהכלל משדרים תעמולה ימנית.

בכל ערוץ אחר, בכל פאנל, שבו יש ויכוחים פוליטים נמצאים חברים
עם מגוון דעות שלא מפיצים שקרים כמודל שידור.

והממשלה? היא מתגמלת אותו מכספי המיסים בסתירה לערוצים
אחרים.

ולכן חייבים לסגור אותו.

Harrington

Well-known member
מנהל

אחרים.

ולכן חייבים לסגור אותו.
לחובבי ז'אנר האמת, העובדות והמציאות רק נציין שהערוץ לא הפר מאומה, אלא פועל לחלוטין על-פי חוק והכללים להם הוא כפוף. זאת גם כשהוא משדר אקטואליה וחדשות. זה שהוקם אולי לכתחילה כערוץ מורשת, לא מעלה ולא מוריד לענין.

שמחתי לעזור.

אה, עוד נקודה אחת קטנה. מעבר לכך שהערוץ כלל לא מתוגמל כפי שנטען (פשוט שקר גס), נזכיר לחובבי הז'אנר דלעיל שערוץ 13 (אז ערוץ 10) זכה ל"תמלוגים" כאלה פי עשרות מונים מכפי שערוץ 14 כביכול קיבל. צביעות שמאלנית כבר נאמר היום :cool:?

Harrington

Well-known member
מנהל
הרי אף פעם לא הוכחת כלום.
הבעת את העובדות מדימיונך.
אז החלטתי לבדוק בשבילך.

תלחץ על הלינק
לחצתי על הלינק, ראיתי את המקור, דילגתי הלאה.
לא מרגיש צורך להציג כאן הוכחות. הסברתי די והותר פעמים מדוע אני נוהג כך. זה תמיד נכון, אך בוודאי בעניינים כמו אלה בהם:
א. המוציא מחברו עליו הראיה.
ב. כל המעונין יכול לאתר את המידע על נקלה בכוחות עצמו (ולא מאתרים מגמתיים כמו זה שצירפת שגם בלי לקרוא את הגיגיו, אני יודע מה מסקנתו) ואינו זקוק לי לשם כך.

מכאן, אם אתה חש בנוח עם הנפצת המצאותיך השקריים, אני בוודאי שחי עם זה לגמרי בשלום :cool:. אדאג כהרגלי שהאמת תופיע לצד השקר, במקרה הזה שלך, ומשם שכל אחד ייקח מה שהוא מוצא לנכון. היה ומישהו שאינו השקרן יחפוץ בהסברים, פירוטים או ראיות כלשהן, אשמח לשקול לחרוג ממנהגי. במקרה אחר סורי, לא יקרה.

jackie111

Well-known member
לא מרגיש צורך להציג כאן הוכחות. הסברתי די והותר פעמים מדוע אני נוהג כך. זה תמיד נכון, אך בוודאי בעניינים כמו אלה בהם:
ב. כל המעונין יכול לאתר את המידע על נקלה בכוחות עצמו (ולא מאתרים מגמתיים כמו זה שצירפת שגם בלי לקרוא את הגיגיו, אני יודע מה מסקנתו) ואינו זקוק לי לשם כך.

מכאן, אם אתה חש בנוח עם הנפצת המצאותיך השקריים, אני בוודאי שחי עם זה לגמרי בשלום :cool:. אדאג כהרגלי שהאמת תופיע לצד השקר, במקרה הזה שלך, ומשם שכל אחד ייקח מה שהוא מוצא לנכון. היה ומישהו שאינו השקרן יחפוץ בהסברים, פירוטים או ראיות כלשהן, אשמח לשקול לחרוג ממנהגי. במקרה אחר סורי, לא יקרה.
אז אולי תקרא את זה

Harrington

Well-known member
מנהל
אתה מחרים את האתר "העין השביעית"
אז אל תתלונן שיש אנשים שמחרימים את
ערוץ 14.

ואל תתלונן אם ערוץ 14 יסגר בקרוב.
אני לא מחרים (בדרך כלל) אף אחד (אם כי יש בהחלט אתרים שאני מעדיף שלא לראות על המסך). אבל בהחלט יש רמות אמינות שאני מקצה לאתרים השונים. לאתר אליו הפניתי, הרמה הזאת נמוכה למדי. ציינתי זאת בצורה מפורשת יותר או פחות כבר בפעם הראשונה שהפנית אליו. תגובתך? להפנות אליו שוב :cool:. זאת שיטה חביבה כדחקה, אבל לא יעילה במיוחד אם אתה מבקש לשכנע אותי בנתוני כלשהם.

ממני לא שמעת אגב מעולם תלונה על כך שמישהו מחרים את ערוץ 14. זכותו של כל אחד לעשות כן (במקומות ציבוריים זה מעט אחרת, אבל זה דיון אחר).

לגבי סגירת ערוץ 14 "בקרוב", הדברים ברורים. לגמרי. כל דיקטטור בהתהוות אם וכאשר עולה לשלטון מתחיל עם סגירת אמצעי התקשורת שיכולים לסכן את שלטונו הטוטליטארי. זה מובן מאליו ואפילו לא צריך להיאמר, אך למתקשים או לא בטוחים, מזהה התהליכים וחבריו מכריזים כך מעל כל במה אפשרית שעומדת לרשותם :). גם על כך לא תשמע ממני "תלונות", מהסיבה הפשוטה שבנסיבות האירוע זה כאמור קטע מתבקש ומובן מאליו. כך היה בזמנו עם ערוץ 7 וכך יידרשו הדיקטטורים שיעלו לשלטון, אם וכאשר יעלו חו"ח, לעשות כעת עם ערוץ 14, גל הרדיו גלי ישראל ודומיהם.

"להתלונן" על כך אשאיר לך ולחבריך, אם וכאשר שלטון הצד שכנגד יעלה אחריהם שוב לשלטון. אמנם, הסיכוי שיבצעו מהלכים דומים קלוש. הם ממלכתיים ודמוקרטיים מדי בשביל זה (לפעמים לצערי). הסיכוי ששלטון המחנה הלאומי יסגור ערוץ תקשורת, גם כזה שפועל נגדו בכל מאודו, קלוש עד לא קיים. אבל בכל זאת. אם וכאשר כך יקרה, אתם הרי תצווחו כתרנגולות שחוטי ראש בצביעותכם התהומית והטבועה עמוק.

לי הקטן לא נותר אלא לקוות שאותם דיקטטורים שמתכוונים לסגור ערוצים שמקשים עליהם ומסכנים את שלטונם, לעולם לא יזכו להגיע לשלטון (ואם זה היה תלוי בי, מזהה התהליכים ספציפית גם לא היה נכנס כלל לבית הנבחרים ולו מטעמי חינוך ילדינו). כתוצאה מכך שכל כלי התקשורת בישראל יהיו/פתוחים ושכל אחת ואחד יצרוך את מה שחפץ ליבו.

jackie111

Well-known member
אני לא מחרים (בדרך כלל) אף אחד (אם כי יש בהחלט אתרים שאני מעדיף שלא לראות על המסך). אבל בהחלט יש רמות אמינות שאני מקצה לאתרים השונים. לאתר אליו הפניתי, הרמה הזאת נמוכה למדי. ציינתי זאת בצורה מפורשת יותר או פחות כבר בפעם הראשונה שהפנית אליו. תגובתך? להפנות אליו שוב :cool:. זאת שיטה חביבה כדחקה, אבל לא יעילה במיוחד אם אתה מבקש לשכנע אותי בנתוני כלשהם.

ממני לא שמעת אגב מעולם תלונה על כך שמישהו מחרים את ערוץ 14. זכותו של כל אחד לעשות כן (במקומות ציבוריים זה מעט אחרת, אבל זה דיון אחר).

לגבי סגירת ערוץ 14 "בקרוב", הדברים ברורים. לגמרי. כל דיקטטור בהתהוות אם וכאשר עולה לשלטון מתחיל עם סגירת אמצעי התקשורת שיכולים לסכן את שלטונו הטוטליטארי. זה מובן מאליו ואפילו לא צריך להיאמר, אך למתקשים או לא בטוחים, מזהה התהליכים וחבריו מכריזים כך מעל כל במה אפשרית שעומדת לרשותם :). גם על כך לא תשמע ממני "תלונות", מהסיבה הפשוטה שבנסיבות האירוע זה כאמור קטע מתבקש ומובן מאליו. כך היה בזמנו עם ערוץ 7 וכך יידרשו הדיקטטורים שיעלו לשלטון, אם וכאשר יעלו חו"ח, לעשות כעת עם ערוץ 14, גל הרדיו גלי ישראל ודומיהם.

"להתלונן" על כך אשאיר לך ולחבריך, אם וכאשר שלטון הצד שכנגד יעלה אחריהם שוב לשלטון. אמנם, הסיכוי שיבצעו מהלכים דומים קלוש. הם ממלכתיים ודמוקרטיים מדי בשביל זה (לפעמים לצערי). הסיכוי ששלטון המחנה הלאומי יסגור ערוץ תקשורת, גם כזה שפועל נגדו בכל מאודו, קלוש עד לא קיים. אבל בכל זאת. אם וכאשר כך יקרה, אתם הרי תצווחו כתרנגולות שחוטי ראש בצביעותכם התהומית והטבועה עמוק.

לי הקטן לא נותר אלא לקוות שאותם דיקטטורים שמתכוונים לסגור ערוצים שמקשים עליהם ומסכנים את שלטונם, לעולם לא יזכו להגיע לשלטון (ואם זה היה תלוי בי, מזהה התהליכים ספציפית גם לא היה נכנס כלל לבית הנבחרים ולו מטעמי חינוך ילדינו). כתוצאה מכך שכל כלי התקשורת בישראל יהיו/פתוחים ושכל אחת ואחד יצרוך את מה שחפץ ליבו.
אם אתה לא קורא את הכתוב ב"העין השביעית"
אז אתה מחרים.
וככל שאתה כותב יותר משפטים ויותר שורות אתה
מוכיח שאיבדת את הביטחון ביכולת השכנוע שלך.

Harrington

Well-known member
מנהל
אם אתה לא קורא את הכתוב ב"העין השביעית"
אז אתה מחרים.
אוקיי, למדתי משהו חדש. מסתבר שאני מחרים מאות אלפי אם לא מליוני סופרים שלא יצא לי לקרוא את דבריהם ולא פחות אתרים שאני לא נוהג להיכנס אליהם מידי יום ביומו :). נו שוין.

אולי, סתם הצעת ייעול, תשאיר בידי את ההחלטה אם אני מחרים מ(י)שהו אם לאו? אם תנהג כך אני אאפשר לך להחליט עבור עצמך את מי אתה מחרים או לא ובא לציון גואל. נראה לי פשוט פי כמה מהדיון המפגר הזה בו אתה מתיימר להחליט עבורי את מי אני כן או לא מחרים :).
וככל שאתה כותב יותר משפטים ויותר שורות אתה
מוכיח שאיבדת את הביטחון ביכולת השכנוע שלך.
אם אתה אומר. אני אמתין עד שתקרא את דברי ותתייחס אליהם עניינית. עד אז אנהג בשיטתך ואציין שאם אתה בוחר להתעלם מדברים ענייניים, משמע שאין לך את המסוגלות להתייחס אליהם עניינית, מתוך כך שאתה מבין ומכיר בנכונותם, גם אם אתה מפחד להודות בכך בריש גלי.

כך או אחרת, אם וכאשר תחשוק נפשך להתייחס עניינית לדברי, פתוחה בפניך כמובן הדרך לעשות כן. משחקי המילים האלה מסביב, עם כל הכבוד, לא בא לי עליהם היום.

מיצינו את תת-השרשור הזה, בכל אופן עד שתחליט אחרת כאמור לעיל.

mיטלמן

Well-known member

"כל המעונין יכול לאתר את המידע על נקלה בכוחות עצמו"
גם בספירת העומר, הידעת?

Harrington

Well-known member
מנהל
"כל המעונין יכול לאתר את המידע על נקלה בכוחות עצמו"
גם בספירת העומר, הידעת?
כשתצליחי להתגבר על השריטה הקשה (שאם הייתי יודע שעלולה להיגרם יתכן שהייתי פועל לשכנע את הדורשים את הספירה לשנות את דעתם), תרגישי חופשיה לעדכן. עד אז תצטרכי לסלוח לי, אך ההתמודדות הזאת היא בינך לבין עצמך ו/או מטפלי הברה"נ שלך.

בריאות,
מיצינו.

mיטלמן

Well-known member
כשתצליחי להתגבר על השריטה הקשה (שאם הייתי יודע שעלולה להיגרם יתכן שהייתי פועל לשכנע את הדורשים את הספירה לשנות את דעתם), תרגישי חופשיה לעדכן. עד אז תצטרכי לסלוח לי, אך ההתמודדות הזאת היא בינך לבין עצמך ו/או מטפלי הברה"נ שלך.

בריאות,
מיצינו.
לא מיצינו גם אם אתה מיצית, מיצי מיצי מיאו.
וה"א הידיעה שם מיותרת.
דורשים את הספירה הא? בדיחה לשבת?

Harrington

Well-known member
מנהל
לא מיצינו גם אם אתה מיצית, מיצי מיצי מיאו.
וה"א הידיעה שם מיותרת.
דורשים את הספירה הא? בדיחה לשבת?
כאמור יקירתי, שאר התמודדויותייך עם הבעיות הנ"ל, בינך לבין עצמך או למטפלי הברה"נ. אני לא הכתובת. גם לא להצגת תחלואייך ברבים. אז אם חשוב לך להשתמש בי כבמה להנפיץ עוד כמה פוסטים, בכיף. אני מעמיד עצמי ואת אפשרות התגובה לדברי לגמרי לרשותך למען מטרה זו. אבל אל נא תבקשי ממני להשתתף בחגיגה. בין אם תפנימי זאת ובין אם לאו, אכן נראה שמיצינו. כמובן וכרגיל שאם תחפוץ נפשך בדיון ענייני, אשמח לשקול לקרוא את המשך הגיגייך בתת-השרשור הזה ולהתייחס אליהם עניינית (בפעם ה800,000 לערך אמנם). כרגע אני לא רואה צורך לבזבז על כך זמן ואנרגיה, עימך הסליחה.

הפרבולה1

Well-known member

אחרים.

ולכן חייבים לסגור אותו.

זה טוב מאד שיש ערוץ שנותן נקודת מבט ימנית לארועים , ימין אמיתי שלא מקדש את "שטחים תמורת" ואת "האופק המדיני" , ולא רואה בשינאה נגדינו והחרמתינו בחלק מהעולם אסון גדול , אפילו להיפך - המחאות האנטישמיות של שונאי ישראל וכל מיני פרוגרסיבים זה סימן שאנו עושים דברים נכונים.

איציק5111

Well-known member

אחרים.

ולכן חייבים לסגור אותו.
מגעיל מצידך, אף אחד לא מכריח אותך לראות ואגב לא יעזור לכם סתימת פיות, רק תפסידו מזה.

אין כמעט מגוון דיעות בערוצי 11 12 13 ועליהם אפשר להגיד ערוצי תעמולה

evglev1

Well-known member
מנהל

אחרים.

ולכן חייבים לסגור אותו.
שוב הוכחה לצביעות, מזכ"ל שלום עכשיו זעם על כך שהממשלה הורידה את ה-CNN מחבילות הכבלים והלוויין ואמר שאם שלא מרוצה מה-CNN יש לו שלט להעביר לערוץ אחר, פתאום לערוץ 14 לא מספיק שיש בחירה ושלט לא להעביר לערוץ הזה וצריך להוריד אותו.

jackie111

Well-known member
שוב הוכחה לצביעות, מזכ"ל שלום עכשיו זעם על כך שהממשלה הורידה את ה-CNN מחבילות הכבלים והלוויין ואמר שאם שלא מרוצה מה-CNN יש לו שלט להעביר לערוץ אחר, פתאום לערוץ 14 לא מספיק שיש בחירה ושלט לא להעביר לערוץ הזה וצריך להוריד אותו.
תסביר בבקשה מה מטרת התגובה הזאת?
מה אתה מנסה להסביר בה?
העלת ארוע מוטעה משנת 2002
כשהמסקנות ממנו יש התיישנות.

למעלה