לנשים בלבד

זאת עובדה !

זה לא נושא לויכוח אני לא רוצה לפרסם כאן את שם הבית ספר והאזור אבל אין לי בעיה להגיד לך ישירות ותבדקי בעצמך אני בטוחה שיש לך משהו שאת מכירה מהאזור הזה ובטלפון אחד תוכלי לבדוק זה מקום מאוד מוכר בירושלים שגם המנהלת וגם חלק מהמורות נוהגות וגם מגיעות לבית ספר עם רכב

sarav55

New member
עדיין לא הגענו לנקודה של

למה מכונית ואישה זה חוסר צניעות?

שיSY

New member
מה הקשר?

צניעות זה קשור לראיה , ובאינטרנט סלולרי לא שייך חוסר צניעות בזה.

sarav55

New member
סליחה

בסלולרי אתה לא יכול לדבר עם נשים???(זה לא צנוע ולא דתי)

שאלה לי אליך ? ושי יקבל את התשובה

סליחה מראש על השאלה אבל אם זה לא צנוע למה את גולשת כאן בפורום? הרי לנהוג הפסקת בגלל שזה לא צנוע ושלא תביני אותי לא נכון אני לא רוצה שתלכי מכאן כי דווקה מעניין איתך ואת נחמדה אבל...? זה לא צנוע ! ! ! ואתה שי הבנתה את הקשר ?

sarav55

New member
לנהוג הפסקתי

כי מכרתי את הרכב שלי לא בגלל צניעות (להזכירך הרבנית אמרה לא אני) לגלוש באנטרנט זה סיפור אחר לא יודעת נהפכתי למאוד תלותית בפורמים של תפוז וזה קשה לי להתנתק אני לא מלאך ה' יעזור לי לכולנו יש חולשות לפעמים

לביא4

New member
נשים ונהיגה -

אין שום בעייה ובוודאי לא היכלתית לנהיגת נשים ברכב, רכב זה דבר מצוין ונוח למשפחה, ובכלל, חוסך זמן יקר, עוזר מאד לילדים ובפרט תינוקות, בקשר לצניעות, רק אם עולים גברים לרכב וכיו"ב יש בעיית צניעות. על גלישה באינטרנט כבר כתבנו המון וחבל שוב לפתוח את הנושא, אין שום בעייה לגלוש באינטרנט אבל לגבי ילדים צריך השגחה צמודה, וכמובן אחריות אישית לכל אחד.

א77

New member
'אין שום בעיה' זו הכללה גסה מידיי

מה שכתבת : אין שום בעייה ובוודאי לא הילכתית לנהיגת נשים ברכב, אמנם יש ויש בזה. לעומת לדוגמא בנות שרוכבודש על אופניים לבית הספר בית יעקב באנטוורפן לדוגמא. הרי בעל שבט הלוי יצא חוצץ נגד נהיגת נשים בכלל, ובמליצתו 'אין דרך מרכב בנשים'... איני נכנס לנושא זה. אבל כבו' מר לביא: למרות שיש הנוהגות, ולמרות שיש רבנים שאין להם כל בעיה בנהיגת נשים, הרי אי אפשר להכליל, ובפרט שיש מהפוסקים שיצאו נגד נהיגת נשים וכנ"ל.

לא היית אומרת שאין שום בעיה בלגלוש

תמיד צריך לשמור לא להסחף ולהגיע למקומות לא ראויים!

לביא4

New member
בוודאי שהתייחסתי גם לזה!

וציינתי במפורש לגבי גלישה - אחריות אישית! לגבי נהיגה, מבחינת הצניעות כל אחת שתעשה לפי הרב שהיא נשמעת לו, אבל - הלכה - (אולי הילכות ייחוד וכו') איזו בעייה הילכתית אמורה להיות כאן? התיאורים של הקרבות בכביש וכו' - זה דבר שכולנו מתמודדים איתו, גברים ונשים כאחד. אולי להיפך, יותר צנוע שאשה נוסעת ברכב שלה מאשר נוסעת באוטובוס מעורב!

שייקס35

New member
מענינת למה את ......./images/Emo66.gif

למה את אומרת "אם זה לא צנוע למה את גולשת כאן בפורום?" הרי ליפעמים אנחנו עושים דברים לא טובים ואנחנו מודים בהם.... ותיראי מה ההשבר במסרים הפרתיים שלך.....!!!

לביא4

New member
איזה דבר לא טוב היא עשתה?

מה בדיוק לא צנוע בפורום? זה הפורום הכי נקי וצנוע באתרי האינטרנט, ותיקון למילים - אומרים וכותבים "מעניין" ולא "מעניינת", "הסבר" ולא "השבר" "פרטיים" ולא "פרתיים".

למעלה