לנשים בלבד

לנשים בלבד

נשים היכן אתן??? למה הינכן לא מביעות את דעתכן??? מה פירוש??? זה לא פורום רק לגברים!!! (גברים לא להגיב) .

הנה התגובה ! ! !

לנשים יש כאן בפורום הרבה נושאים שמעניין אותן חוץ מפורום חרדים (למרות שאני חרדית) ולמרות שהפורום כאן די מעניין ! אז לכן מידי פעם גם קופצים לבקר גם כאן -מה שאני כן יכולה להגיד שכמעט מכל פורום שהסתובבתי למדתי דברים וגם קניתי מוצרים שהמליצו לי כגון דברי קוסמטיקה ועוד -אולי דרככם אני אקנה בסוף איזה טלפון סלולרי... או מי יודע מה

האמת היא

שכשפתחנו את הפורום,לא היה לי שמץ של מושג היאך וכיצד הוא יתפתח.אני חייב לומר שבזכות כמה חברים כאן הוא התפתח בצורה משעשעת ונעים מאוד להכנס לכאן,לכן גם נשים וגם גברים מוזמנים לפורום המתוק הזה.אני חושב שהוא פנינת חמד במערכת הפורומים של תפוז. כל הכבוד

הרבנית מענינת

אם זיכרוני אינו מטעני , את יכולה ללמד אותנו כמה דברים בנושא הסלולרי לא?!

כבעיה היא עם הנושאים שמעלים

כשמעלים נושא מעניין כמו הנהיגה גם נשים מגיבות. אבל מה כבר יש להגיד עם השרשורים שלכם על הסלולארי? זה לא חלילה שאני אומרת שתפסיקו עם זה אלא שבד בבד צריך להעלות נושאים שמעניין גם נשים.

sarav55

New member
למה עניני רשיון

זה גם לנשים והרי הענין שלי ברשיון לי שנים יש רשיון נהיגה והייתי עושה חסד עם נשים שהיו צריכות טרמפים משעורי נשים. יום אחד היית בהרצאה של רבנית ורציתי לקחת אותה הביתה הרבנית הסתכלה עלי ואמרה לי את אישה אסור לי לנסוע עם אשה שנוהגת בהתחלה התבלבלתי מזה אבל בסוף אמרתי לה אני נכה ברגלים כך שהרכב הוא למעשה כיסא גלגלים שלי ואת מוזמנת לנסוע איתי בכיסא הגלגלים שלי - החסד שה' עשה איתי שבמקום כיסא גלגלים רגיל בלי גג נתן לי גם גג. היא התרצתה ועלתה איתי אחר כך התחלתי לחשוב אולי זה לא מתאים לי לנסוע במכונית והיו לי בלב תירוצים לכאן ולשם. היום אין מכונית ברוך ה' והמחשבה שה' עשה איתי חסד שנפטרה לי הבעיה.

sarav55

New member
את צודקת כל זאת למה

כל התקשורת היא פרוצה לכל הכיוונים נכון גלישה באינטרנט זהו דבר פרוץ ולא יודעים לבסוף למה יכולים להגיע יש במחשב ממש סכנה גדולה. קרו המון מקרים שבתים נהרסו ואת מבינה לכוונתי. רשיון נהיגה לאנשים נכים זה בחזקת כיסא גלגלים ואז אין בעיה אבל נשים שנוהגות ברכב יש בעיה צניעותית גדולה ביותר.

טוב. זה כל אחד והדעות שלו

לי יש רשיון נהיגה וגם רכב ואני לא רואה בזה משהו לא צנוע ההפך כשנסעתי באוטובוס הייתי חשופה יותר למקרים עם חוסר צניעות ואני אומרת לך את זה בכנות .

sarav55

New member
תגידי את זה לרבנית הצדקת

שלקחתי אותה ברכב שלי אני גם לא הבנתי את הבעיה אבל שכנעתי אותה שאני נכה ואין לי ברירה

מורות בבית יעקב נוהגות

באזור שלי יש בית ספר יסודי מכובד של " בית יעקב " שחלק מהמורות והמנהלת נוהגות וחלק מהם גם מגיעות עם הרכב . לדעתי את לא צריכה להתנצל שאת נכה ואין לי ספק שאם תלכי לרב שמבין הוא יתיר לך לנהוג

sarav55

New member
אני לא מחפשת שיתירו לי

אין לי כבר את הצורך לנהיגה זה כבר מזמן עבר לי התרגלתי לא להיות במתח הזה של הכביש תאמיני לי שהייתי נכנסת לרכב הייתי מרגישה שאני יוצאת למלחמה זה מתח איום.(דרך אגב היא ברכה אותי שלא אצטרך לנהוג ברכב) יכול להיות שלנהוג זה גברי אולי בגלל זה יש בעיה של צניעות.

את צודקת כביש זה לצאת לקרב במלחמה !

ושבאמת יהיה לך רפואה שלמה ושלא יהיה לך צורך בכל מיני עזרים למינהם

sarav55

New member
תודה

אני כבר זרקתי את העזרים הללו לפני כמה חודשים ואני מרגישה מעולה אין לי מלחמות ומתח

את צודקת כביש זה לצאת לקרב במלחמה !

ושבאמת יהיה לך רפואה שלמה ושלא יהיה לך צורך בכל מיני עזרים למינהם

בתקנון שמחלקים למורות בית יעקב

כאן בצפת מתייחסים במפורש גם לזה. למורות אסור לנהוג. התקנון נלקח מסמינר האם בירושלים, כך שגם בסמינר שם נוהגים כך. לפי מה שאני הבנתי גם בסמינר בית יעקב בבני ברק נוהגים כך.

למעלה