לנשא הדגל

karinamit

New member
לנשא הדגל

לאחר שהפורום עבר שינוי בעניין הרישום.והפורום תפס תאוצה,נדמה היה לי ולא רק לי כי לנו הנשאים והנשאיות כאחד ישנו פורום שבו נוכל לסייע אחד לשני כשההעדפה המינית של כל אחד מאיתנו תהיה אשר תהיה לא תפריע ליחס הוגן ושווה בין קהילת הנשאים.אך ככל שהצטברו ההודעות בפורום נדמה כי מדובר במספר נשאים,שלפי הקונטסט לא קשה להבין מהי נטייתם המינית.ושוב אבהיר כי עניין זה לא מהווה שום בעיה.(נטייה מינית).והם מנהלים את הפורום והמפגש הפך למפגש כשרק זכרים משתתפים כפי שציין נוביקס בהודעת הטקסט ששלח אלי .מאחר שאותך אני מכירה אישית ואני מעריכה אותך ואת שיקול דעתך הענייני אשר הפתיע אותי לא מעט בתחילת נשאותי.מטרת הפורום אינה משיגה לדעתי ולא רק לדעתי את מבוקשה.מטרת הפורום היתה אמורה לתת תשובה לכל נשא באשר יהיה.וכפי שהדברים מתבצעים כעת מבלי לפרט את יחסו המביש של אחד ממארגני המפגש אשר התעלם מנשאים סטרייטים ומנשאיות בכל הקשור למקום המפגש .כשלטענתו מדובר במתחזים. למרות שאני מאמינה מאד שכל חלומם היה להתחזות לנשא כך לפחות הוא חלומי.

pozpaz

New member
שם הפורום הוא: "חיים עם איידס"

ועל כן.. הוא מיוחס לכל מי שהוא נשא! אין קשר בין אם מדובר בנשא או נשאית. אין קשר אם מדובר בהומו "נושך כריות" (תועבה) או סטרייט (יענו סרגל? בטח!!! חחח)... הפורום קיים כאן לכל מי שצריך ומתמודד עם נגיף ה- HIV. הפורום לא מנוהל ע"י אף אחד מאיתנו מלבד "רותם ועד" ו"נשא הדגל". לגבי המפגשים.... מדובר ביוזמה של אחד ממשתתפי הפורום שהרים את הככפה והחליט ליצור קבוצ מפגש.. שאומנם נוצרה מבאי ומשתתפי הפורום.. אך אין לה קשר ישיר לפורום זה.. אלא קשר עקיף... היא לא מהווה חלק אינטגרלי מהפורום.. היא רק נוצרה דרכו! זכותו של מארגן הקבוצה להחליט מי ישתתף ומי לא כראות עיניו. המפגש נערך בביתו ולכן זכותו המלאה לאפשר גישה לחיוו הפרטיים למי שהוא רוצה ולא למי שיחליט בשבילו. שוב, למרות שהמפגשים המתקיימים נוצרו ע"י חלק ממשתתפי הפורום.. אין זה אומר שכל משתתפי הפורום מחוייבים או זכאים להגיע למפגשים האלו! המפגשים הם פרטיים ואני חוזר על עצמי - אינם מהוים חלק אינטגרלי מהפורום יחד עם זאת... ולמרות שאני לוקח חלק פעיל במפגשים האלו... איני יודע דבר וחצי דבר על החלטה כזאת או אחרת לגבי מי ראשי להשתתף במפגשים אלו.. ועד כמה שידוע לי - לא נוצרה איזו שהיא הנחיה לאפשר רק ל"מוצצי זרגים" (איכסה!) להיות חלק ממפגשים אלו. לא יודע מה עבר בינך לבין המארגן עליו את מדברת.. אבל אני כן יכול להגיד שאם נשים את נושא המפגשים בצד... את חלק מהפורום הזה כמו כל אחד אחר וברוכה את על השתתפותך בו!! יום טוב!!

karinamit

New member
התיחסות

למרות נוסח הודעתך שרוצה לעקוץ מחד ולרצות מאידך,אני לא מתכוונת לנהל איתך ולא עם אף אחד משותפיך שום דין ודברים.השפה שלך כלל לא תואמת את שלי"מוצצי זרגים","נושכי כריות" .את מכתבי הפניתי באופן ישיר לנשא הדגל , ]לא בקשתי את התיחסותך ולבטח לא אבקש בעתיד.מה שכתבתי מוסכם על נשאים לא מעטים, ואני בחרתי לעלות זאת, בכדי למנוע שאלות ותהיות בעתיד לגבי איי מעורבות נשאים בלקיחת יוזמה.ואתה למשל היא התשובה לכך .מאחר ואנו חיים במדינה דמוקרטית זכותו של כל אחד להפגש עם הקרובים לליבו ולהרים מפגש כדברייך.אך מאחר שהמציאות כפתה עלינו להמצא יחד בקהילה זו ולא חופש הבחירה של כל אחד.לא תכפה עלי ועל נשאים אחרים לקרא הודעות שכל תוכנן רמיזות מיניות שבינו לבינו.זהו לא מטרת האתר לשם כך קיימים אתרים שונים.ובתוכן הודעה זו אסיים את השתתפותי בפורום זה שלא עונה ולו במעט על מה שאמור היה לענות.ובהזדמנות זו אאחל בריאות לכולנו.

pozpaz

New member
הערת שוליים...

את צודקת... אופיי הוא כדלהלן.. אני מאוד אוהב לרצות אנשים אחרים.. אבל באופיי קיים צד מאוד ציני וסרקסטי וזה אכן בא לידי ביטוי באופן דיבורי או כתיבתי. צורת כתיבתי בהודעה לה השארתי לך היה בוטה ואולי אפילו טיפה מתנשא.. וזה נעשה בכוונה תחילה!!! שכן קראי את הודעתך.. היתה לך בעיה עם מארגן המפגש ודרך טיפולו בך! לעומת זאת ולמרות שאת חוזרת וטוענתכל הזמן שאין לך בעיה עם הנטיה המינית... הרי שלאורך כל ההודעה.. את שמה לדגש כי נפגשי הפורום הם בעצם הומואים ושוב ושוב ושוב... הדבר הרי מלמדני כי - למרות טענותייך שאין לך בעיה עם הנושא - זה מה שנקרא באנגלית: "!!thou protest too much" והכוונה... שאת יותר מדי טוענת כי זה לא מפריע לך.. אבל מצד שני את שמה משקל נכבד בהודעתך על כך שנפגשי הפורום הם בעצם הומואים. על כן הגיעה הודעתי..שבחציה מזלזלת.. אך יחד עם זאת אם גם באה להראות לך שהפורום הזה קיים לכולם.. המפגשים הם ישות נפרדת מפורום זה! וכפורום.. ברגע שאת כותבת משהו.. ראי ציפיה כי אנשים נוספים יגיבו להודעה בין אם היא מיוחסתאליהם או לא.. שכן - זוהי מהות הפורום.. ולכל אחד מאיתנו דיעה בנושא כזה או אחר! אל תפני אלי - עשי את שאת רואה לנכון... אני באופן אישי חושב שיש לי הרבה מה לתרום.. המון שכל ישר .. אינטיליגציה בסיסית וריגשית כבירה.. אופן כתיבתי מצוייר ועשיר, מצחיק וציני כאחד! בחירה שלך מה את עושה עם זה או לא. מאחל לך רק בריאות ואושר!!

karinamit

New member
הערת שוליים

מאחר וחיפשתי ונתקלתי שוב בך.אתקן אותך ולמרות רצונך להפוך אותי לשונאת הומואיים וזאת כדי למצוא חין בעיני....... דרכי שונה משלך אני כותבת את הדברים כמו שהם מבלי לנסות למצא חין בעיני אחרים.אתה מנסה בדרך מרושעת ושקרית להפכני למתאבת הומואיים.במהלך נשאותי הכרתי מספר הומואיים שמבנה אישיותם הפך מודל חיקוי עבורי.ולגבי תרומתך לקהילת הנשאים אני בספק רב.נהפוך הוא.אתה מעמיד את עצמךואת נטיותך בראש סדר עדיפות,מה שדוחק את הנשאים ההטרו הצידה.וסתם לידיעה כללית אני אקדמאית בעלת תואר ראשון בכימיה מה שיכל לתרום רבות לקהילה אך לצערי לא ימומש.באם תגיב או לא אני סיימתי את תכתובת זו שלבטח לא עומדת בקנה אחד עם מעמדי.

גבר שקט

New member
הי karinamit

אנחנו לא מכירים ולמרות זאת אני ממש מת להגיב על מה שכתבת. אני משתתף מידי פעם כאן בפורום וכן מהווה חוליה אחת מתוך כמה חוליות המרכיבות את הפאנל הנפגש מידי שבועיים. מדברייך עולה כאב כן ואמיתי. קראתי את הפניה הראשונה שלך והתקשיתי להגיב, למרות שרציתי. ממש לא היה לי מענה. לא היתה לי תגובה. כל היום חשבתי על הנכתב על ידך ותהיתי מה היה אילו אני הייתי במצבך. זכיתי בפריביליגיה להיות נשא הנמשך לבני מיני ובכך נוצרה בפני ההזדמנות להיפגש עם חבר'ה כמותי. כמו כן זכיתי גם בחיי זוגיות, בריאות, תעסוקה וחיי פנאי מלאים. אני לא מכיר ולא הכרתי לפני כן נשאים (כמעט) ואני לא מעמודי התווך של הקהילה ההומו-לסבית בישראל. עד שהחלו המפגשים ביוזמתו של נוביקס חשבתי שלעולם לא אוכל להשתייך לקבוצה המעצימה את באיה. למרות נשאותי רבת השנים נשאתי עימי את הנגיף לכל מקום לבדי, גם ללא סיוע בן-זוגי. אתרע מזלי ונכנסתי לפורום זה, הצטרפתי ועודדתי הצטרפות של נשאים נוספים לקבוצה שהתארגנה. השתלשלות האירועים הובילה לכך שהקבוצה המאורגנת הינה גברית חד-מינית. היה מפגש אחד בלבד והשבוע ייערך השני. זו רק התחלה. ההתחלה של ההתחלה. ייתכן ויביעו רצונם נשאים רבים להצטרף למקום הקטן בו נערכים המפגשים. בלי קשר לנטיה המינית בוודאי יעלו נושאים מגוונים בהם נידרש לעסוק. אני מעריך שבעתיד תיאלץ הקבוצה לחשוב על פתרונות יצירתיים לגבי חלוקת הנושאים, המגדרים, הזמנים והמקום כדי להשביע את רצון כל המשתתפים (הותיקים והחדשים). אנא, נסי לעקוב אחר פרסומים שלנו ושל הועד בנושא מפגשים עתידיים. כמו כן, נסי להעלות את הנושא החשוב והכואב הזה בכנס הנשאים הקרוב. אני משוכנע שתמצאי בני-שיח נאותים לך כדי לקדם פורום חדש עבורך ועבור קהל שיעניין אותך. בכנות, אני מעריך שהנושאים העולים בקבוצה זו לא ייעניינו אותך ואולי אפילו יגרמו לך לאי-נעימות בשל הערות בעלות גוון מיני. אני ממש לא בטוח שהשתתפות שלך בקבוצה זו תביא לך תועלת אמיתית וסיפוק. למרות הכאב שלך שכה צורם לי אני מבין את נוביקס ושאר חברי הפאנל - אך אני משוכנע שיש לך את הכוחות, היכולת והקסם להקים קבוצה חדשה עם רוח תואמת. אני מאחל לך המון הצלחה ואשמח לעזור לך (אם אוכל) בייעוץ והכוונה. פני אליי (אם את מעוניינת) דרך התיבה האישית. בהצלחה! לחברי הקבוצה: כמוכם, גם אני נהניתי מאד במפגש הראשון ואני מקוה להמשיך ליהנות במפגשים הבאים. חרה לי לקרוא את ההערות המתנשאות, העילגות וחסרות החמלה. לפני שלושה שבועות היינו במצב דומה שבו karinamit נמצאת כרגע. ללא יוזמתו של נוביקס היינו כך גם היום. כולנו. מי אנחנו שנרים את האף כלפיה וכלפי קוראים פאסיביים נוספים??? מילים כמו "בעיה שלך" "אחריות שלך" והערות בעלות גוון מיני אינן תומכות, אינן מעצימות ואינן משכילות כפי שחרתנו על דגלנו. יכול להיות שנחלנו הצלחה במפגש שלנו. מחוצה לו התחלנו רע מאד: נכשלנו. אשמח אם תקדישו לכך מחשבה.

pozpaz

New member
נספח..

קרינמית היקרה, אני בסה"כ הגבתי למה שכתבת - ואני מציע שתגשי להודעה הראשונה שלך ותקראי אותה 3 פעמים ולאט! ואת עצמך תראי את מה שאני ראיתי (אני רק יכול לקוות). מעבר לכך, את לא מכירה אותי כלל וכלל ולא יודעת מה התרומה שלי. אני לא מעמיד את עצמי ונטיותיי בשום מקום - ההיפך הוא הנכון - אם רק היית יודעת. מי שנדחק הצידה - זה מי שנותן שידחקו אותו הצידה. אם היית שמה בצד רגע את הכתוב הציני שבסה"כ קישט את מה שבאמתכתוב שם - היית שמה לב שכל מה שכתוב שם נכון הוא! הגיוני הוא! נכון לעכשיו רוב משתתפי הפורום הם בעלי נטיה הומוסקסואלית.. ומן הסתם, יוצא מזה שאת נמצאת במיעוט. את מרגישה אולי מוזנחת טיפה.. מרגישה בצד ולא חלק - אלוהים יודע באיזה מצב את נמצאת - כאשר את בוחרת לראות את הדברים כמו שהם ולא כפי שהם באמת. וסתם לידיעה כללית.. אני בעל שני תארים ראשונים ותואר שני גם.. אז אנא ממך על תדברי איתי על מעמד. וחבל שאת מנסה ללכת איתי ראש בראש - לא זאת היתה המטרה בכל התכתובת הזאת. מעמד או לא... תארים בצד.. גם האדם החכם ביותר - נוטה לא לשים לב לדברים שמתחת לאפו וזקוק להכוונה לפעמים. אני מציע שתגשי שוב להודעה הראשונית שלך ותקראי אותה. אם הבעיה היתה שאת מרגישה מחוץ לעניינים ומרגישה מוזנחת ללא אפשרות להצטרף לקבוצה.. - זאת היתה אמורה להיות ההודעה שלך והפניה.. ולא היית אמורה להוסיף את כל הנושא של אנשים בעלי נטיה כזאת או אחרת.. נקודה למחשבה.. בריאות ואושר.. רק בריאות ואושר.

pozpaz

New member
נספח שתיים + התנצלות.

קרינמית היקרה שלום, במהלך השעתיים האחרונות יצא לי לחשוב על אשר עבר בינינו. הרשי לי להבהיר כמה נקודות. שאני קראתי לראשונה את פנייתך לנשא הדגל, התרעמתי! אמרתי לעצמי את אלה הדברים: "היא איבדה את חוש הכיוון", "היכן הרציונל מאחורי מה שהיא כתבה?", "מה קשור הנטיה המינית לכל הסיפור הזה?!" למרות שהפניה נעשתה לנשא הדגל, היא נעשתה בפורום ולא במסר פרטי לנשא הדגל עצמו! משמע ניתן להניח שרצית שמשתתפי הפורום יראו את ההודעה הזאת. כפורום, כל אחד יכול להגיב להודעה כזאת או אחרת ולתת דעתו בנושא. אם הפניה היתה נעשית לנשא הדגל באופן פרטי כפי שציינת.. לא היינו זוכים לראות את ההודעה הזאת וכל שקרה לא היה. אבל כמו שאומרים - זה מים מתחת לגשר. בתשובתי אליך.. ניסיתי להסביר לך שקבוצת ההומוסקסואלים כאן.. אינה מנהלת את הפורום וההנהלה היא בידי שני אנשים בלבד עד כמה שידוע לי. אין ספק עם זאת, שמרבית המשתתפים האקטיביים כאן, הינם כאלה - וכמו שחברי ציינו.. מלבד הודעה לצרכי זוגיות שאף היא בעצם בעלת קונטסט מיני באותה מידה שאת טוענת שהודעות אחרות כאן כאלה הן.. אין הרבה משתתפים "סטרייטים" אם בכלל. דבר נוסף שניסיתי להבהיר היה שהמפגשים שנערכים הם ביוזמה פרטית ואישית.. ולא ידוע לי מה הוגדר ע"י מארגן המפגשים האלו, לגבי מי ישתתף ומי לא.. מן הראוי להבין שהמפגשים אינם עומדים בקנה אחד עם הפורום עצמו! אכן משתתפי המפגש הינם אנשים מתוך הפורום עצמו - אך כפי שצויין - לא כל משתתפי הפורום הם משתתפי המפגש. לגבי המגדר של המפגש - רצוי לשאול את המארגן עצמו אילו תנאים הוא הציב כאשר הוא עיצב ויצר את המפגשים האלו. מאוד הפריע לי העובדה שבהודעתך.. למרות שהיתה אמורה לדבר על זה שאת לא מבינה איך המפגשים האלו נוצרו ולמה לא כל אחד יכול להשתתף בהם.. ועצם העובדה שהפורום מאבד מערכו ומטרתו כי את מרגישה באופן אישי שאין במה לכלל הנשאים באשר הם להשתתף... את בחרת לנסח את הודעתך: "כשההעדפה המינית של כל אחד מאיתנו תהיה אשר תהיה לא תפריע ליחס הוגן ושווה בין קהילת הנשאים", "שלפי הקונטסט לא קשה להבין מהי נטייתם המינית", "והם מנהלים את הפורום והמפגש הפך למפגש כשרק זכרים משתתפים". דברים אלו מאוד הציקו לי בעין. זה נראה לי באותו רגע שלמרות שאת אומרת שאין לך בעיה עם הומוסקסואלים.. את מאשימה אותנו ונותנת להעדפה המינית יותר מדי משקל. כפי שכבר ציינתי עוד מקודם... דבר נוסף שהציק לי בהודעתך: "מטרת הפורום היתה אמורה לתת תשובה לכל נשא באשר יהיה.וכפי שהדברים מתבצעים כעת מבלי לפרט את יחסו המביש של אחד ממארגני המפגש אשר התעלם מנשאים סטרייטים ומנשאיות בכל הקשור למקום המפגש .כשלטענתו מדובר במתחזים".. מטרת הפורום נשארה כפי שהיתה. את חייבת להבין שהמפגש הוא קבוצה פרטית שנוצרה ממשתתפי הפורום ואינה מהווה (שוב) חלק אינטגרלי מהפורום עצמו. דבר נוסף שרציתי להגיד הוא.... ברור לי שאלא אם אתה אדם בעל חשיבה צינית... כנראה שלא תבין את ההומור הציני - לא ישר על ההתחלה. אני עצמי הומוסקסואל ויחד עם זאת.. אני רשמתי את התויות המגעילות האלו ועוד בסוגריים רשמתי תועבה ואיכסה.... זה נאמר בציניות ובהומור שחור.. ומקובל שאת לא מקבלת, לא מבינה ולא רוצה להבין.. וכל זה הגיוני.. זה נאמר בסרקסטיות כהבעת תרעומת על מה שאת כתבת! יתכן ולא היה צורך בכך.. אבל מצד שני, אני אומר... ציניות היא חלק ממני - צריך לקבל את הטוב עם הרע ולא לנסות להסתיר את שיש. אחרי זה כבר הגיע שלב ההתנצחויות! למה זה תורם.. לי יש תואר.. לי יש שניים... לי יש שלושה.... ארבעה, חמישה... אני עשיר יותר.. אני יפה יותר... מה זה נותן? למה להכניס מעמדות ותארים לכל הנושא הזה? לא לחינם מוגדר הישראלי בחו"ל כמי שחייב לנצח בכל מחיר ותמיד מוצא את עצמו מתעסק ב"למי יש גדול יותר" - ושוב סליחה על הקונטקסט המיני.. אם רק היית מכירה אותי.. היית מבינה כמה אני לא נותן להעדפה המינית שלי משקל וכמה אני לא שופט אנשים על סמך המיניות שלהם. אני מודה לפעמים כאשר אני מזהה פוטנציאל במישהו.. אני עלול לנסות "לפלרטט" עימו בדרך כזו או אחרת - ואגב שאני אומר "פוטנציאל" אני מתכוון לזוגיות - שכן סקס גרידא לא מעניין אותי... בעירך מאז שאני נשא וזה אומר 3 שנים! נסי לקבל את הודעותיי בהומור קל.. ותראי שאני לא מתכוון להרע לאף אחד... ומה בעצם עומד מאחורי מה שכתבתי? לא לנסות לקרוא בין השורות את מה שלא קיים! בזאת, אני רוצה להגיש לך נוצת שלום - ולהתנצל באם פגעתי בך שלא לצורך. אין לי שליטה נכון לעכשיו לגבי המפגשים... וכפי שצויין ע"י חבריי לפורום... זוהי רק ההתחלה. ניתן ליצור קבוצות נוספות ממשתתפי הפורום - יתכן והמפגש הנוכחי יתפוס תאוצה וישנה פניו... הזמן בהחלט יעשה את שלו. הרשי לי להוסיף דבר מה לשאר משתתפי הפורום - לאורך ההודעות.. לא אמרתי "בעיה שלך", ולא אמרתי " אחריות שלך" - ולו פעם אחת. כן אמרתי "בחירה שלך" - וזה נאמר ביחס לבחירה שלך להתייחס אלי ולהודעותיי או לא. ושוב karinamit - סליחה!

gabbi2007

New member
איחולי לבביים

אני איתך בכל מילה ומילה אשר יצאה מפיך,מי יתן וירבו כמוך,באמת מאמי,מדוע אנני נוטל חלק בפורום.? מפני שאין ממש מה לחפש שם.סתם דיבורים בעלמה,אין תוכן משמעותי,וטוב שכך שאת אינך נמנת בפורום. עלי והצליחי.

karinamit החביבה ביותר...

קראתי את דבריך ובהחלט מצאתי דברי טעם ועניין. אני חושב שאת צודקת והעניין הוא בהמשך פירסום ושיווק של הפורום בכל מקום אפשרי שבו יש נשאים. אני מתכוון בזמן הקרוב להוציא כרטיסי ביקור קטנים לפורום הזה "חיים עם איידס" אשר יקראו לנשאים מכל המינים והמיגדרים להשתתף. בקשתי אליך היא דומה לבקשתי מכל באי הפורום האחרים. סבלנות. אל תישברי. תוכיחי נוכחות ותהיי בפורום שברגע שתגענה עוד נשים לפורום וברגע שיגיעו עוד גברים סטרייטים לפורום, הם לא ירגישו לבד. נכון, הפורום הוא בישבילנו, אבל לא רק זה. הפורום הוא אנחנו - האנשים שמשתמשים בפורום הם הפורום עצמו ובעצמם הפעילות שלך בפורום את מייצגת את החתך ההטרוסקסואלי - נשי של הקהילה ואנו זקוקים לך. אז בבקשה, קצת סבלנות והרבה התמדה ותראי שכמו שנשאים ה"זכרים" התעוררו גם אחרים יגיעו... נשא הדגל

play boy5

New member
karinamit החמודה קבלי ממני את הפרח ../images/Emo13.gif

חמודה אני מבקש ממך להשאר איתנו ולהשתתף בפורום כמו שאמר נשא הדגל הפורופ הוא אנחנו ואנחנו זה הפורום ' לטובתינו אנו הנשאים נשים וגברים הומואים וסטריטים לתת לפורום מכובד זה לזרום טוב ומהמקום זה יכולים להכיר כולנו הנשאים אחד את השני ולהיות קהילה אוהבת אחד את השני ללא הבדל בן נשים לגברים ' שוב אני מבקש ממך להשאר איתנו רוצים אותך כאן

ולמרות שלא פנית אליי...

אין ספק שיש אמת מאחוריי חלק מדברייך. הפורום הזה הוא ברובו המוחלט "מאוכלס" ע"י הומואים, והקבוצה שהתארגנה לה גם היא כזו ביחס ישיר. אבל שאלי את עצמך במי תלויה האשמה? האם זה הוועד שלא מפרסם מספיק ב"מקומות הנכונים"? או שמא זו את וחבר מרעייך שלא מראים נוכחות?? זה לא הוגן לטעון שבפורום לוקחים חלק רק הומואים והוא לא משרת את המטרות שלו- אך בבד בבד, להפנות את ההודעה היחידה שאת כבר מעלה (ואני מודה, לא ראיתי הודעות אחרות שלך כאן) אך ורק למנהלי הפורום ולא למשתתפיו. כמאמר המשורר- אי אפשר לאכול את העוגה ולהותירה שלמה. רוצה פורום פעיל ומאוכלס גם בסטרייטים (נשים וגברים) כתבי והיי פעילה. אין לך למי לבוא בטענות אלא אל עצמך לדעתי!! בייחוד שאחד ממשתתפי הפורום מכבד אותך בתגובה (גם אם היא מתובלת בהומור וציניות) ואת באופן בוטה מביע את חוסר רצונך לנהל עימו דין ודברים. אז מה בדיוק את רוצה? שהפורום יאוכלס בקהל בעל נטייה מינית מגוונת- אך מנגד לא לכתוב כאן, או לחילופין לנהל דו שיח עם מי שנמצא בפורום. להשתתף בקבוצה- אך לא לתת פרטים לשם אימות והגנה על כולנו (ומההתרשמות הקצרה שלי מנוביקס- הוא לחלוטין לא הותיר בי רושם של סטרייטופוב) ואותו גבי שצידד בך ללא כחל וסרק- איפה השתתפותך (למעט הודעות חיפוש הזוגיות שלך)? למה אתה לא לוקח חלק בפורום הזה ומתקשר עם האחרים על הנושאים שמעסיקים את כולנו? ולסיום- טענותייך לגבי הנושאים שעולים כאן מעליבות ושטחיות- כי לפחות מאז שאני התחלתי לקחת חלק פעיל בפורום עלו כאן לדיון נושאים כמו- הטיפול התרופתי, יחס החברים שלא יודעים על הנשאות לנשאים, על ביטוחי חיים ופנסיה, על זוגיות עם אדם בריא, על דכאונות ותקופות קשות, על אופנועים שנמכרו ונקנו ועוד כהנה וכהנה- 95% מהם לא קשורים אפילו במאומה לנטייה מינית. אז שוב אני אשאל- איפה את היית? אני מודה שקצת מרגיזה אותי הטרוניה שלך- כשהפתרון מצוי בידייך. אף אחד לא יעשה עבורך את מה שאת צריכה לעשות למענך. אף אחד. גם לא נשא הדגל. מקווה שתביני למה אני חותר ושתקחי משהו מזה לחייך הפרטיים, גם אם לא לפורום הזה... (ושלא תביני לא נכון- אני אשמח לראות גם הודעות שלך- כאלו שלא מנגחות, עוקצות ומתעלמות מחבריי הפורום). יום נפלא.

חברים יקרים... hold it !!!

אני ממש לא מבין למה אתה יוצאים נגד הבחורה. היא בסך הכל כתבה אליי מכתב. מכתב שמצד אחד צריך להפנות את תשומת ליבי לבעיה מסויימת וכואבת וכפי שכתבתי, בעזרת פירסום נכון ניתן לנסות לתקנה. ומצד שני המכתב אמור לתקשר עם הנשאים ההטרוסקסואלים האחרים אשר רואים את הפורום ואינם מרגישים בו שייכות ולכן לא כותבים בו. הנשאיות והנשאים ההטורוסקסואלים שביננו- אלה שכן רוצים ורוצות להגיע למפגשים של נשאים ולכנסים ניתקלים הרבה בהומואים ונחשפים לתרבות שלפני כן לא היתה בסביבתם הקרובה. גם הבחורה הזאת הגיע (כמותנו בדיוק - שלא מרצונה החופשי - כי אם היתה בוחרת לא היתה נדבקת כלל) אל הוועד ונהיתה חברה שלי - עם זה שאני הומו. לכן אין צורך לזרוק בפניה כל מיני ביטויים שאינם לעניין כלל וכלל. כל הטפות המוסר וההשמצות אינן במקומן וראויות לגינוי, אתם כנראה כבר שכחתם מה זה להיות בקבוצת מיעוט... הארון של הנשאים ההטרוסקסואלים סגור באופן הרמטי והרבה יותר מפחיד מהארון שלנו הנשאים בעלי הנטיה החד מינית. קצת חמלה ואמפטיות לא תזיק לאף אחד! נשא הדגל

למעלה