נספח שתיים + התנצלות.
קרינמית היקרה שלום, במהלך השעתיים האחרונות יצא לי לחשוב על אשר עבר בינינו. הרשי לי להבהיר כמה נקודות. שאני קראתי לראשונה את פנייתך לנשא הדגל, התרעמתי! אמרתי לעצמי את אלה הדברים: "היא איבדה את חוש הכיוון", "היכן הרציונל מאחורי מה שהיא כתבה?", "מה קשור הנטיה המינית לכל הסיפור הזה?!" למרות שהפניה נעשתה לנשא הדגל, היא נעשתה בפורום ולא במסר פרטי לנשא הדגל עצמו! משמע ניתן להניח שרצית שמשתתפי הפורום יראו את ההודעה הזאת. כפורום, כל אחד יכול להגיב להודעה כזאת או אחרת ולתת דעתו בנושא. אם הפניה היתה נעשית לנשא הדגל באופן פרטי כפי שציינת.. לא היינו זוכים לראות את ההודעה הזאת וכל שקרה לא היה. אבל כמו שאומרים - זה מים מתחת לגשר. בתשובתי אליך.. ניסיתי להסביר לך שקבוצת ההומוסקסואלים כאן.. אינה מנהלת את הפורום וההנהלה היא בידי שני אנשים בלבד עד כמה שידוע לי. אין ספק עם זאת, שמרבית המשתתפים האקטיביים כאן, הינם כאלה - וכמו שחברי ציינו.. מלבד הודעה לצרכי זוגיות שאף היא בעצם בעלת קונטסט מיני באותה מידה שאת טוענת שהודעות אחרות כאן כאלה הן.. אין הרבה משתתפים "סטרייטים" אם בכלל. דבר נוסף שניסיתי להבהיר היה שהמפגשים שנערכים הם ביוזמה פרטית ואישית.. ולא ידוע לי מה הוגדר ע"י מארגן המפגשים האלו, לגבי מי ישתתף ומי לא.. מן הראוי להבין שהמפגשים אינם עומדים בקנה אחד עם הפורום עצמו! אכן משתתפי המפגש הינם אנשים מתוך הפורום עצמו - אך כפי שצויין - לא כל משתתפי הפורום הם משתתפי המפגש. לגבי המגדר של המפגש - רצוי לשאול את המארגן עצמו אילו תנאים הוא הציב כאשר הוא עיצב ויצר את המפגשים האלו. מאוד הפריע לי העובדה שבהודעתך.. למרות שהיתה אמורה לדבר על זה שאת לא מבינה איך המפגשים האלו נוצרו ולמה לא כל אחד יכול להשתתף בהם.. ועצם העובדה שהפורום מאבד מערכו ומטרתו כי את מרגישה באופן אישי שאין במה לכלל הנשאים באשר הם להשתתף... את בחרת לנסח את הודעתך: "כשההעדפה המינית של כל אחד מאיתנו תהיה אשר תהיה לא תפריע ליחס הוגן ושווה בין קהילת הנשאים", "שלפי הקונטסט לא קשה להבין מהי נטייתם המינית", "והם מנהלים את הפורום והמפגש הפך למפגש כשרק זכרים משתתפים". דברים אלו מאוד הציקו לי בעין. זה נראה לי באותו רגע שלמרות שאת אומרת שאין לך בעיה עם הומוסקסואלים.. את מאשימה אותנו ונותנת להעדפה המינית יותר מדי משקל. כפי שכבר ציינתי עוד מקודם... דבר נוסף שהציק לי בהודעתך: "מטרת הפורום היתה אמורה לתת תשובה לכל נשא באשר יהיה.וכפי שהדברים מתבצעים כעת מבלי לפרט את יחסו המביש של אחד ממארגני המפגש אשר התעלם מנשאים סטרייטים ומנשאיות בכל הקשור למקום המפגש .כשלטענתו מדובר במתחזים".. מטרת הפורום נשארה כפי שהיתה. את חייבת להבין שהמפגש הוא קבוצה פרטית שנוצרה ממשתתפי הפורום ואינה מהווה (שוב) חלק אינטגרלי מהפורום עצמו. דבר נוסף שרציתי להגיד הוא.... ברור לי שאלא אם אתה אדם בעל חשיבה צינית... כנראה שלא תבין את ההומור הציני - לא ישר על ההתחלה. אני עצמי הומוסקסואל ויחד עם זאת.. אני רשמתי את התויות המגעילות האלו ועוד בסוגריים רשמתי תועבה ואיכסה.... זה נאמר בציניות ובהומור שחור.. ומקובל שאת לא מקבלת, לא מבינה ולא רוצה להבין.. וכל זה הגיוני.. זה נאמר בסרקסטיות כהבעת תרעומת על מה שאת כתבת! יתכן ולא היה צורך בכך.. אבל מצד שני, אני אומר... ציניות היא חלק ממני - צריך לקבל את הטוב עם הרע ולא לנסות להסתיר את שיש. אחרי זה כבר הגיע שלב ההתנצחויות! למה זה תורם.. לי יש תואר.. לי יש שניים... לי יש שלושה.... ארבעה, חמישה... אני עשיר יותר.. אני יפה יותר... מה זה נותן? למה להכניס מעמדות ותארים לכל הנושא הזה? לא לחינם מוגדר הישראלי בחו"ל כמי שחייב לנצח בכל מחיר ותמיד מוצא את עצמו מתעסק ב"למי יש גדול יותר" - ושוב סליחה על הקונטקסט המיני.. אם רק היית מכירה אותי.. היית מבינה כמה אני לא נותן להעדפה המינית שלי משקל וכמה אני לא שופט אנשים על סמך המיניות שלהם. אני מודה לפעמים כאשר אני מזהה פוטנציאל במישהו.. אני עלול לנסות "לפלרטט" עימו בדרך כזו או אחרת - ואגב שאני אומר "פוטנציאל" אני מתכוון לזוגיות - שכן סקס גרידא לא מעניין אותי... בעירך מאז שאני נשא וזה אומר 3 שנים! נסי לקבל את הודעותיי בהומור קל.. ותראי שאני לא מתכוון להרע לאף אחד... ומה בעצם עומד מאחורי מה שכתבתי? לא לנסות לקרוא בין השורות את מה שלא קיים! בזאת, אני רוצה להגיש לך נוצת שלום - ולהתנצל באם פגעתי בך שלא לצורך. אין לי שליטה נכון לעכשיו לגבי המפגשים... וכפי שצויין ע"י חבריי לפורום... זוהי רק ההתחלה. ניתן ליצור קבוצות נוספות ממשתתפי הפורום - יתכן והמפגש הנוכחי יתפוס תאוצה וישנה פניו... הזמן בהחלט יעשה את שלו. הרשי לי להוסיף דבר מה לשאר משתתפי הפורום - לאורך ההודעות.. לא אמרתי "בעיה שלך", ולא אמרתי " אחריות שלך" - ולו פעם אחת. כן אמרתי "בחירה שלך" - וזה נאמר ביחס לבחירה שלך להתייחס אלי ולהודעותיי או לא. ושוב karinamit - סליחה!