לנקום באקסית?

חסוי מ 85

New member
מה הקשר לפגוע בחברה שכרגע?

כאילו מזה דעה מגובשת כאן בפורום? :\ החברה הבינה על ההתחלה (משום שאמרתי לה במפורש) שיש לי חשבון כלשהו לא סגור סופית... עצם זה שהיא קיבלה את זה בהבנה ובכל זאת החלטנו ביחד שיש בשביל מה להיות חברים כבר הופך את התמונה....

מסכים ולא מסכים עם דבריך

היא שמעה והיא מודעת, אבל הרצון שלה להיות איתך חזק מההבנה שלה שהיא בתוך קשר שפוגע בה. אני חושב שזה יהיה מוסרי יותר אם תנהג כלפיה בהגינות ותיפרד ממנה אם לא פתרת את כל מה שהיה לך עם עצמך או אם אתה רוצה לחזור לאקסית שלך.

DirtyGirl

New member
הרצחת וגם ירשת?

גם נפרדת ממנה, ניתקת איתה קשר וגם אתה מצפה שהיא לא תצא עם אנשים אחרים? אז מה אם הוא חבר שלך? מה אתם בגן?.. אם אתם חברים כאלה טובים , בחורות לא צריכות להכנס לכם לקשר. ועוד נוסף על כל אתה רוצה לנקום בה?, בסדר עשתה לך תרגיל.. אני מבינה למה נפגעת, אבל א-ת-ה זה שנפרדת ממנה. אתה לא ראוי לה. נקודה.

gabrielr

New member
מה זה השטויות האלה?

זכותו לגלגל אותה במדרגות אחרי שהיא עושה לו "תרגיל" עם חבר. הוא לא היה אמור לזרוק אותה? היא לא ראויה לו, אם כבר. ואם היא רוצה לשמור איתו על קשרי ידידות, שלפחות תקבל את זה שהוא יוצא עם מישהי. אם כבר היא נשמעת פחות בוגרת ממנו.

אני אגיד לך מה..

לפעמים אנשים נראים מלאי ביטחון, אבל בעצם ברגע שאמרת שהבחורה החדשה יפה, אתה מין שידרת לה.. "וואלה אני יוצא עם מישהי-והיא יותר ט-ו-ב-ה ממך.." ככה בנות בד"כ מקבלות את זה, תמיד אנחנו מקוות שהאקס יצא עם איזה כונפה מכוערת, וככה לפחות נרגיש יותר טוב עם עצמנו... אבל ביננו, אין באמת עוד מה לנקום.. תן לדברים להעשות מעצמן, היא גרמה לפרידה הזו,לא? תן לה לטבוע בשלולית שהיא יצרה...ותאמין לי זה מספיק כואב.. במיוחד שמצאת מישי חדשה.. אז בהצלחה!:)

mori17

New member
זה הגיע לראשי אז נכנסתי...

אז ככה בעיניי תרד מהעניין של הנקמה זה סתם עושה רע בכל המובנים כי אתה מתעסק רק בזה בעיניי גם תסגור ת'קשר עם האקסית המאוד "חמודה" היא לא עושה לך טוב בכלל[לפי מה שכתבת בהודעה] כשדלת אחת נסגרת נפתחת אחרת אז תסגור את הדלת ותפתח דלת יותר טובה
תנסה תכיר את הבחורה החדשה ואל תמהר תן לזמן לעשות כל צעד וצעד ולרפא את הפצע שבלב בהצלחה =] מורי

gabrielr

New member
לנתק קשר עם האקסית

זה קודם כל. אם היא פגעה בך כל כך (ולא כל יום מרגישים שנדרסים ע"י מטוס) למה לשמור איתה בכלל על קשר? אפילו כידידות? ייצא לך מזה משהו?! וגם אם אתם ידידים, זכותך לספר לה על מישהי חדשה, ולספר שאתה נהנה, וברור שזה ירגיז אותה. אני לגמרי מבין אותך, וזה כיף להרגיז אותה, ובמיוחד אם היא פגעה בך. תראה, הצגת אותה ככלבה + אחת שמשחקת משחקים (2 תכונות לא מזהירות במיוחד), ולדעתי הקשר איתה בכלל לא עושה לך טוב, אין לך בכלל על מה לחשוב יותר מדי. נראה לי שהאקסית נפגעת שאתה מתגבר עליה מהר מדי, ולא בגלל שהיא רוצה לחזור אליך. ואם אתה חושב שהיא כן, תחליט מהר אם אתה רוצה לחזור אליה או לא. אז תחשוב על כל זה... לא נראה לי שאתה בסיטואציה בריאה כל כך שם...

guyhay

New member
אחי צא מזה - ואפרופו נקמה

תאהב את החדשה בשבילך ובשבילה ולא בשביל לעצבן את האקסית הן לא שוות את זה. אני התעסקתי כמה שנים בלנקום באקסית שלי ומצאתי את עצמי מתעסק בה יותר מאשר בי,,,,טעות טעות טעות אז פשוט שכבתי עם אחותה, מילאתי את יצר הנקמנות ברגשות חמימים ונעימים ושכחתי אותה בצד גוססת באנחות כאב. שתחנק יאללה תמשיך בחיים.

אתה אומר שהבחורה החדשה

יודעת מזה , ושיש פוטנציאל לקשר עם החדש בו -זמנית אתה אומר כי אתה רוצה להכאיב לאקסית .. ואני שואלת .. מה לחדשה יש לעשות איתך, אם בדרך עקיפה (עיין ערך:היא יודעת מרצונך לגרום לאקסית לקנא) היא מבינה שאתה כל כך דלוק עדיין על האקסית ...! אל תשקר את עצמך, ברגע שרוצים אושר אמיתי, אושר חדש , או קשר חדש עם מישהי חדשה שהיא אינה אקסית, אז לומדים לשחרר את האקסית באהבה ומאחלים לה באותה מידה אושר אתה ממש לא עושה את זה ..! אני כל כך מציעה לך לחזור לאקסית זה שקוף שהיא עדיין במחשבות שלך

נתחיל בזה שהיא לא אוהבת אותך..

נתחיל בזה שהיא לא אוהבת אותך..אם היא הייתה אוהבת אותך היא הייתה עושה הכל בשביל שהקשר ביניכם יהיה רציני עד כמה שניתן.זה עד כאן! מעבר לזה-בל נשכח שהיא יצאה עם חבר שלך,שזה בכלל אסור להעביר לסדר היום. אני בכלל לא מבינה למה אתה כ"כ מתעקש להיתקע בעבר ?!? היה,נגמר,דפדף הלאה..זה לא שהיא שווה את זה או משהו. אחריי הכל אתה בעצמך אמרת שהיא ילדה ושהיא משחקת במשחקים של גיל 16,אז תשארי אותה בלול עם הצעצועים שלה-שתבין שברגשות לא משחקים ותמשיך הלאה.. יש לך חדשה? עוד יותר טוב..תנצל את ההזדמנות בשביל לשכוח אותה ולא בשביל לגרום לה לקנא-כי זה רק מוכיח עד כמה אתה עדיין תקוע בעבר! חוץ מזה תתגבר על זה,אתם בכלל לא הייתם חברים,לפי מה שאתה מתאר זה היה קשר חד צדדי-וזה הכי גרוע ! עד כאן..שיהיה בהצלחה..תפנים ותלמד ממנוסים ממך :)

NAYTRVMD

New member
עם כל הכבוד וכל הגאווה לא משחקים באהבה !!!!

לדעתי אילו היא בחברה להישאר ידידה שלך והלכה עם חבר שלך זה ממש לא בסדר ואפילו גועלי אני לא הייתי נישאת איתה אפילו ידידה בכלל כי זה כמו בגידה ולדעתי גם את החבר אתה צריך לסנן זה לא חבר אמיתי אילו היה מכבד אותך לא היה הולך אם מישהי שיצאת איתה ולא משנה כמה זמן יצאתם חבר שהוא גבר !!! לא היה עושה דבר כזה ואילו אישה היתה מכבדת את עצמה היא לא היתה הולכת איתו אפילו אם הוא התחיל איתה ושתדע דבר אחד שלא תצא אם הבחורה החדשה רק כדאי לעקוץ את האקסית שבסוף לא יקרה שתיפגע בא מבלי שהיא פגעה בך כלל מבין פשוט תמשיך הלאה ואיך אומרים השמיים הם הגבול אני מאמינה שניפגעת מאוד גם אני הייתי ניפגעת מאוד במצב שלך אבל החיים זה בית ספר ואנחנו התלמידים אז מה שיש לי לומר לך שתצליח בדרך החדשה שלך מכל הלב ביי ( אני גולשת מכינוי של מישהו אחר - הוספתי תגובה מכאן ) . מקווה שעזרתי לך ....

תשובה

כל מה שאתה צריך לעשות, זה להתעלם ממנה והיא כבר תבוא לבד. מה זה כולל? בקצרה- להבהיר לה בכל דרך אפשרית [כשהיא מתקשרת, שולחת הודעה, רוצה להיפגש, סתם עוברת ברחוב] שהיא ממש לא מעניינת אותך, ושהיא בעדיפות אחרונה אצלך, אם בכלל. לשחק אותה קר ומרוחק, תמיד עושה את העבודה. לא לשחק אותה יותר מדי, כי זה גם יכול להביא לתוצאות שליליות. ובכלל, למה לשחק משחקים? היא משחקת? אתה רוצה לגרום לה צער מתמשך שלעולם לא ייגמר? -שים זין, ותמשיך הלאה. שתלך כוסעמוק. ורק שתדע, לצאת עם אחרות בשביל ריבאונד, זה ממש לא עובד ברוב המקרים, וזה גם לא פייר לבחורה החדשה, עצה-תיכנס לזה עם ראש פתוח, תן לזה צ'אנס. מה כבר יכול להיות? מקסימום תזיין. מקווה שעניתי לך על השאלה, ובלי שום קשר, זה תמיד כיף לשחק, אבל צריך לדעת איך. לשיעורים פרטיים, חפש את הבלוג שלי. l.c

אתה אהבל בריבוע

בוקר טוב! איזו נקמה??. חיי אהבה, אינם מלחמה. לדעתי, אתה "אהבל". בגדה בך, וזה כואב אני יודע. למה לך נקמה?? אתה מאוהב במשחקים של גיל הטיפש עשרה, כי אתה נוהג בדיוק כמוהם. או שתשכח אותה, בלי משחקים, או שתאבק עליה כמו גבר בוגר ואוהב. אף אם תפסיד, תפסיד כגבר. אך, אם היא בגדה עם החבר שלך, לא היא ולא אינם חברים שלך יותר. ילד, תתבגר!!!

הנקמה הטובה ביותר היא לא לנקום ולהמשיך

הלאה, אבל לעשות זאת רק כשתהיה מוכן. אל תתן למחשבות עליה לגרום לך לעשות דברים שתצטער עליהם מאוחר יותר.

חסוי מ 85

New member
@@@@@@ דייייייייייייייייי @@@@@@@@@@ !!!!!!!

הסיפור נגמר אנשים תודה רבה לכולם על העזרה ועל מה שאומרים... אילו היה אפשרות פה לערוך את ההודעה, למחוק או להדגיש בצורה אחרת מלבד הכותרת הזאת, הייתי עושה את זה. הסיפור גמור, אני עם החדשה והאקסית יושבת בבית ונראה לי שבוכה. אני את יצר הנקמה שלי כבר סיפקתי, תקרא לזה איך שתקראו לזה ילד קטן לא בוגר או מה שתרצו. פעם ראשונה בחיים שלי שהייתי חייב לנקום במישהו וזה רק בגלל שנפגעתי ופגעתי באחרים מרוב שהייתי פגוע (פגעתי בסובבים אותי) אז גם היא האקסית וגם אותו "חבר" שלי שתיהם מסומנים אצלי עכשיו באיקס גדול שממנו אין חזרה. עם שתיהם אני לא מדבר ולא יוצר קשר והסיפור ניגמר תודה לאל. אפשר להפסיק ליעץ, ושוב תודה על זה שכן קראתם הגבתם ורציתם לעזור. תנו לדיון לרדת הוא כבר לא רלונטי לפחות לא בשבילי.

הזוייה

New member
ילדים יקרים, בואו שבו, שעת ריכוז

התחילה. תגיד לי, מה נשמע איתך? לא, לא, באמת, מה נשמע איתך? אתה בגנון נחמה. מחפש איך לקרקר עם הבחורה החדשה מול האקסית, במקום להתעסק בבחורה החדשה. בשביל מה אתה מתעקש לשלם מחיר יקר בתחבולות כדי לצאת טוב. הרי לשניכם מדבר האגו ולא הרציונאל. אם החברה הכונפה שלך, סליחה על הביטוי, היא העלתה לי ת'ווריד המרוקאי קצת. פתאום נזכרת שאתה קיים ומתי שמתחשק לי היא מחליפה לך הגדרות, פעם אתה חבר, פעם אתה אקס, פעם אתה ידיד. אני הייתי שולחת אותה להחליף את מודעות השילוט בעזריאלי או בתחנות האוטובוס. מה חשבת, שאהבה חדשה תקבל את אותו המעמד כמו האהבה הקודמת שלך? לא ולא. זה משהו שייקח זמן, שתצטרך לעבוד עליו. ואל תעשה השוואות מול אותה אקסית. הבחורה החדשה שלך היא אדם שונה, עם תכונות וצרכים שונים. ודמות אידיאלית של אהבה ראשונית, לעולם לא תקבל בחזרה שכך, גם אל תנסה. תאמין שמגיע לך משהו יותר טוב. אני הייתי ממליצה על תוכנית התנתקות, בנחישות וביעילות מאותה בחורה שעשתה לך תרגילי עוקץ. הרי נורא קל לחזור למי שמכיר אותנו הכי טוב, שנפחנו לידו, וחיטטנו באף, ושיחקנו עם האקזמות באצבעות הרגליים. במקום להתקדם הלאה. אתה לכוד בתוך כללי תוכנית פעולה שהצבת לעצמך במקום להרפות, ופשוט להמשיך הלאה. אל תשכח שבהתנהגות הזו שלך, אתה פוגע בבחורה החדשה שאתה יוצא איתה. ולא מגיע לה שהיא תהיה ככלי משחק בניכם, כטריגר להעניש אחד את השנייה. אלוהים, שמישהו יחזיר את החורף בבקשה.

למעלה