ילדים יקרים, בואו שבו, שעת ריכוז
התחילה. תגיד לי, מה נשמע איתך? לא, לא, באמת, מה נשמע איתך? אתה בגנון נחמה. מחפש איך לקרקר עם הבחורה החדשה מול האקסית, במקום להתעסק בבחורה החדשה. בשביל מה אתה מתעקש לשלם מחיר יקר בתחבולות כדי לצאת טוב. הרי לשניכם מדבר האגו ולא הרציונאל. אם החברה הכונפה שלך, סליחה על הביטוי, היא העלתה לי ת'ווריד המרוקאי קצת. פתאום נזכרת שאתה קיים ומתי שמתחשק לי היא מחליפה לך הגדרות, פעם אתה חבר, פעם אתה אקס, פעם אתה ידיד. אני הייתי שולחת אותה להחליף את מודעות השילוט בעזריאלי או בתחנות האוטובוס. מה חשבת, שאהבה חדשה תקבל את אותו המעמד כמו האהבה הקודמת שלך? לא ולא. זה משהו שייקח זמן, שתצטרך לעבוד עליו. ואל תעשה השוואות מול אותה אקסית. הבחורה החדשה שלך היא אדם שונה, עם תכונות וצרכים שונים. ודמות אידיאלית של אהבה ראשונית, לעולם לא תקבל בחזרה שכך, גם אל תנסה. תאמין שמגיע לך משהו יותר טוב. אני הייתי ממליצה על תוכנית התנתקות, בנחישות וביעילות מאותה בחורה שעשתה לך תרגילי עוקץ. הרי נורא קל לחזור למי שמכיר אותנו הכי טוב, שנפחנו לידו, וחיטטנו באף, ושיחקנו עם האקזמות באצבעות הרגליים. במקום להתקדם הלאה. אתה לכוד בתוך כללי תוכנית פעולה שהצבת לעצמך במקום להרפות, ופשוט להמשיך הלאה. אל תשכח שבהתנהגות הזו שלך, אתה פוגע בבחורה החדשה שאתה יוצא איתה. ולא מגיע לה שהיא תהיה ככלי משחק בניכם, כטריגר להעניש אחד את השנייה. אלוהים, שמישהו יחזיר את החורף בבקשה.