לנקום באקסית?

חסוי מ 85

New member
לנקום באקסית?

שלום לכם, למי שזוכר לפני שבועיים בערך פתחתי אשכול על מישהי שהייתי איתה בקשר והיא החליטה להתחיל עם אחד החברים שלי ושתיהם עשו לי קטע מסריח מאחורי הגב. יותר שבור מזה לא נראה לי שיש גם לא מישהו שדרס אותו מטוס ואחריו אימפרזה טורבו. אחרי הרבה סיבוכים המשכנו לדבר ונתתי לה להחליט מה נהיה. למרות הכל היא המשיכה לשחק במשחקים ולהחליט שנהיה ידידים. התגובה שלי היית סבבה, עוד באותו היום יצא לי להכיר מישהי חדשה. לא יודע לאן זה יתפתח עם המישהי החדשה מה שאני יודע זה שאני עדיין לא מרגיש אליה חצי ממה שהרגשתי לקודמת. מבחינתי, הקודמת היא אקסית (משמע שהיה ביננו חברות) מבחינתה היא אנחנו ידידים ומה שהיה ביננו היה סתם בגלל שזה היה כל כך קצר... ועכשיו החלק המעניין: האקסית יודעת כבר על החדשה וחשבתי שהיא תיקח את זה בסבבה כי הרי היא רוצה שנהיה ידידים ולא שום דבר אחר, אז כשהיא שאלה עליה אמרתי לה גם שהיא יפה והכל.... האקסית נפגעה כל כך והתעצבנה אפילו כינתה אותה זונה עוד מבלי שהיא ראתה אותה סיפרתי את הדברים לבנאדם שאני מעריך את הדעה שלו ואמרתי לו שאני בשמחה ינקום באקסית על מה שהיא עשתה לי בעזרת הקשר עם החדשה. למרות שהייתי שמח מאוד לגרום לה צער רב וסבל שרק יתחיל להתקרב למה שהיא עשתה לי, אותו בנאדם שדיברתי איתו הציג לי שוב את הצד השני ואמר לי שעצם זה שהיא יודעת שאני יוצא עם מישהי אחרת זה כבר מספיק פוגע ושאין צורך להוסיף בעוד (כמו שהיא יפה לדוגמה). אז נכון אני לא בחור נקמן בדרך כלל אבל הדחף שיש לי רק לגרום לאקסית לקמצוץ ממה שהיא עשתה לי גדול ממני. והשאלה התחתונה, מה אתם חושבים שאני צריך לעשות עכשיו? נ.ב לפי התגובות של האקסית, היא עדיין אוהבת אותי אבל נהנת לשחק משחקים עוד יותר (ואני שונא את המשחקים של גיל הטיפשעשרה)

אני חושבת שאתה טיפה מגזים.

תחשוב מה יקרה אם החדשה תגלה איך השתמשת בה כידי לעשות סצנת קנאה לאקסית שלך. אני הייתי מאוד נפגעת.

חסוי מ 85

New member
אבל מי אמר שזה רק בשביל לנקות באקסית?

למה את חושבת שאני לא מדבר איתה על הכל? אין לי מה להסתיר... בטח שלא מהחדשה. (ואי אני נשמע כמו אחד שמחליף בנות כמו גרבים חחח)

צומיש

New member
שאלה..

מה זה יתן.. קצת מצפון מותק קצת בגרות.. אני יכולה לומר שעשיתי והייתי שם ואם לא היה הבנה כאילו לא עד כדי כך.. והקשר שלי היה קצת יותר ארוך ולא ממש מקנאה אלא מכעס פעלתי.. זה לא נכון המצפון שלי אכל אותי.. לפחות שלי.. לגבייך אתה תדע, יכולה לומר שסיימנו את הקשר "לבינתים" <כמו שאמר> תם שלב א' אולי יהיה שלב ב' בצורה הכי מדהימה ותאמין לי שאז יותר קל לשחרר.. תעזוב נקמנות.. בתכלס תיפגע בבחורה חדשה ותשחק רת המשחקים שאתה לא אוהב...

צופה121

New member
מתנדב להסביר,ואם אני לא מדייק-שחסוי יתקן...

מדובר בבחור שהכיר בחורה,והם הספיקו להיות בקשר התחלתי למשך זמן לא ארוך עד שהיא התגיסה לצה"ל. הבחור הבין שהקשר אמור להיות מעכשיו מאד מינורי וקטוע,החליט-בכדי למנוע מעצמו כאב לב,וקושי נפשי-לנתק איתה את הקשר לגמרי. היא כנראה לא הבינה מה קורה,וזה היה לה אכפת. אבל כאן היא עשתה טעות=היא החליטה לרמוז לו בצורה שמאד פגעה בו עד עמקי הנפש,ובכך היא השיגה את ההיפך ממה שהיא רצתה: היא עשתה את עצמה חברה של החבר הכי טוב שלו,והם התכתבו,ושלחו הודעות אהבה וכדומה זל"ז,והבחור ראה את זה גם בסלולרי של החבר.הוא ביקש מהחבר שזה לא יפה,ושזה מאד פוגע בו-ושלא יצור קשר עם הבחורה שהיתה בעצם בקשר איתו-כי זה פוגע בו רגשית...החבר לא נענה,והבחור (=חסוי) ניתק ממנו את הקשר.כשהם ראו שהבחור מאד נפגע,הם התחילו לבקש סליחה,והיא הסבירה שבעצם הכל היא עשתה בשביל שהוא "יקנא" ויסכים לחזור אליה. הבחור לא היה מסוגל לסלוח,כי לדעתו הם באמת עברו כל גבול,וזה לא יפה לעשות כאלו דברים בשביל "לרמוז". ככל שהבחורה התחננה,הוא לא הסכים להקשיב לה,ואף כינה אותה בכינויים (שרמוטה וכד') בכדי שתבין שהסיפור מבחינתו נגמר סופית,ושתפסיק להטריד אותו. והיא הפסיקה. אך למרות זאת הוא יודע שהיא עדיין מאד רוצה שיהיו חברים. מכיון שהבחור "שלנו" עם מצפון ורגשות,הוא התמלא תהיה וספקות-האם נהג בסדר,ולכן הוא פנה לפורום בכדי להתיעץ מה לעשות. לבסוף הוא החליט-בישרותו-לכתוב לה מכתב ולבקש סליחה על מה שפגע בה,ועל מה שעזב אותה בהתחלה,וכן להסביר לה עד כמה היא פגעה בו עד עומק הלב במה שהיא עשתה עם החבר שלו. הוא כתב מכתב מאד מאד יפה,והיא קראה זאת,ואמרה שהיא מצטערת על מה שהיה. אבל הבחור טוען שלדעתו לא נראה שזה מאד "נגע לליבה". בכל אופן,הוא סיכם איתה שהם יהיו כרגע על סטטוס ידידים,ולא יותר. כמו כן אפשר להוסיף שעיקר מטרת המכתב היה להסביר לה עד כמה היא פגעה בו,ומדוע הוא כ"כ כועס לה.והמטרה המשנית היתה גם להתנצל על חלקו. עכ"פ,לאחר המכתב,הוא החליט לגשת-כבתכנית המקורית,לפני שחשב לכתוב לה מכתב-ולצאת למסע נקמה בה.בכדי שתברגיש גם היא מה שהיא עשתה לו(=שהיא יצאה עם חבר שלו). ובזה הוא אוחז כעת. הוא יוצא עם מישהי,וההיא שמרגישה שתקוותה נשמטת ממנה,"מתחרפנת" ומקנאה מאד. הוא -להוסיף על הנקמה-גם אומר לה מחמאות על "החדשה"-איך היא נראית טוב וכו'. בקיצור-מישהו אמר לבחור "שלנו" -שגם אם הוא החליט שהוא חייב לנקום בה,אבל עדיין שלא יעשה את זה בשיא הקשיחות!-הרי עצם זה שהוא יוצא עם אחרת ,זה כבר אוכל אותה!אז שלא יוסיף להכאיב לה ע"י אמירת מחמאות על החדשה! להיפך=שיאמר לה שלמרות שהוא בתכל'ס יוצא עם החדשה אבל תמיד היא תהיה ידידה טובה שלו!וכך כאמור,הוא אמנם יפגע בה קשות עדיין בעצם הקשר עם החדשה,אבל זה יהיה פחות "אכזרי" מאשר אם הוא עוד אומר מחמאות על השניה באזני הראשונה! אז השאלה של הבחור היא:מה דעתכם על הסיפור??מה הוא צריך לעשות כעת?? נו..כולם לומר את דעתם!!

בשתי מילים...

ילדים בגן!!! יאללה יאללה תתבגרו. ולבחור הנוקם... למה שלא תתעל את האנרגיות שלך למשהו חיובי כמו להכיר מישהי קצת יותר בוגרת שלא משחקת משחקים. או שמא גם אתה עוד תקוע בעיניין המשחקייאדה. יום טוב

תגובה

קשר יוצרים לא כדי לנקום, אלא כדי לממש אהבה לאדם. זכותה להיות בקשר עם חבר שלך, כל זמן שהיא טובה ונחמדה אליו ואליך. אם התנהגה אליך רע, מותר לך בהחלט להעיר לה בתקיפות ולנזוף בה. אל תכנס למריבות זולות, כי לא תצא מהן ובסוף תרגיש רע.

צופה121

New member
אני מבקש לומר

עצם זה שאתה בקשר עם אחרת זה כבר פוגע בה בדיוק ,והרבה יותר,ממה שהיא פגעה בך,ואפילו יותר!!!! למה יותר??כי תזכור: ה-י-א היתה בקשר עם אחר,בזמן שאתה בעצם ל-א היית בקשר איתה,ולהיפך-זה היה בזמן שהיה ביניכם נתק ש-א-ת-ה היית היוזם!! כך שתדע לך שמה שאתה עושה כעת זה פגיעה רגשית פי מליון!-כי היא במצב שהיא רוצה קשר איתך,ואתה באותו זמן הולך ובוחר אחרת!!כך שאנא אל תוסיף לפגוע ו"לרצוח" אותה ע"י זה שעוד תאמר לה מחמאות על השניה!זה ממש "אכזריות" וזה לא מתאים לך! גם מבחינה מוסרית-תזכור שאפשר יותר להבין את מה שהיא עשתה-עקרונית,גם אם זה לא יפה-להיות בקשר עם החבר ההוא,כי לא היה לה שום מחויבות כלפיך!זה היה מצב שהיא נעזבה על ידך ללא אומר ודברים,ומבלי שאפילו הסברת את עצמך!!כך שהיא הרגישה ,ובצדק,נבגדת על ידך,ולכן מבחינה מוסרית אפשר להבין שהיה "מותר" לה ,קצת, לעשות את מה שהיא עשתה! אני לא בא ללהמעיט מהכאב שלך-כי הוא באמת גדול!אני רק מבקש לומר שכדאי תמיד להסתכל על הצד השני,ולהבין את התמונה במבט קצת יותר אמיתי!כשתסתכל בצורה כזו,אתה תכניס את הדברים לפרופורציות הנכונות!

shirlove

New member
אני לא מבינה משהו

אם היא מוצאת חן בעיניך ואתה בעיניה-עזוב את הצבא-למה שלא תשדלו לפתח קשר וללכת על זה?!זה די מזכיר לי את הסיפור שלי אחד שנפגשתי איתו וממש מצאתי חן בעיניו אבל עוד 3 חודשים הוא חוזר לארץ הולדתו צרפת,ומאז הוא פשוט ניתק את הקשר בלי לומר כלום-הוא ממש מצא חן בעייני וממש היה לי חבל...כי ידעתי שגם אני בעיניו-אבל עזבתי אותו בשקט שיעשה מה שבראש שלו-אני גם לא מכירה ממש חברים שלו כדי לגרום לו לקנאות-למרות שאני יכולה לבוא למקום העבודה שלו ופשוט להתחיל לדבר שם עם חברים מהעבודה שלו מולו-אבל בשביל מה אני לא ילדה קטנה. הקיצר אם יש לכם כמיה ואתם ממש מחבבים אחד את השניה-תנסו לפתח את הקשר הזה חבל לכם,זה לא שהיא נוסעת לארץ אחרת...

bloody2

New member
הינה כמה דרכים לימעוך לה את הלב :)

דרך ראשונה זה לדבר על החברה החדשה שלך עם חברים כדי שהיא תישמע דרך שנייה זה ליגרום לה להזכר בתקופה טובה מאוד שלכם ביחד כשאתה עם החדשה(למשל שיר ששמעתם ביחד פעם ומזכיר תקופה כזאת...אז לשים אותו בפול וולויום באותו כשאתם נוסעים לאנשהו...או בפלאפון...) דרך שלישית זה דרך הכי ברורה פשוט להחבק להתנשק עם בחדשה מול העיניים של הישנה חחחחחח... עוד משהו קטן...אני לא יודע עד כמה טוב את תרגיש עם זה אחרי שהיא תיפגע ואני לא יודע אם תירצה להוציא את אלה לפועל בכלל אבל הרגשה של סיפוק לא מובטחת פה!!

הנה הנקמה המושלמת:

תמשיך הלאה בחייך. במקום לחשוב ולדבר על האקסית פשוט תמשיך הלאה בחייך ותזרום עם הקשר החדש שלך, כל עיסוק שלך בנקמות ילדותיות פוגע בקשר שלך עם הבחורה החדשה וימנע ממך להרגיש אליה תחושה של אהבה שהרי האקסית עדיין בליבך ובמוחך...

הנה התשובה שלך....

אל תעשה את מה שאני עשיתי....תקרא ותפנים חמוד! טוב אז ככה,כשהייתי בת 17 הכרתי את הבחור הכי מדהים עליי אדמות(כך חשבתי בכל אופן),הייתי איתו כמעט 4 שנים,מה לא עשינו יחד,וכמה שהיה לי טוב איתו,כמה שאהבתי אותו,אויי נו מי לא מכיר את טעם האהבה? כמו כן יש גם אנשים שמכירים מקרוב את טעם האכזבה,ואתה אחד מהם. חסוי אין לי מושג מי אתה אך אני חייבת לציין שכשקראתי את ההודעה שלך,לא יכולתי שלא לרשום כאן את מה שקרה לי,וכל זה על מנת שלא תפגע בעצמך כמו שאני פגעתי בעצמי. אז כמו שאמרתי הייתי איתו כמעט 4 שנים והכל היה "מושלם",בכל אופן כך חשבתי,אני לא יכולה שלא לומר שאפילו הסקס בנינו היה מדהים,אפילו יותר טוב מהסרטים..... יום אחד הגעתי הביתה מוקדם מהרגיל,וזה היה ביום ההולדת שלי,נכנסתי הביתה וחשכו עיניי,ראיתי את הגבר שלי עם החברה הכי טובה שלי.אתה רוצה לדעת איך הגבתי? פשוט התעלפתי....ושהתעוררתי מצאתי את עצמי בבית חולים והוא עמד לידי,מה שעשיתי באותו רגע זה רק אמרתי לו תלך מפה ואל תחזור...הנקמה ממש לא היתה לי בראש אני גם לא טיפוס כזה,אך הסתגרתי בעצמי. ומאז עברו 5 שנים ולא פיתחתי שום מערכת יחסים,אני לא צוחקת פשוט הסתגרתי בעצמי ובעבודה שלי,מה שכן אנשים חושבים שאני לסבית,אני לא יוצאת עם אף אחד ואין לי אפילו את האומץ,פשוט איבדתי אמונה. לפני כמה חודשים הכרתי מישהו,אני חייבת להודות שהוא גבר מדהים והוא עבר את אותה ה"חוויה" שאני עברתי,היום אנחנו יחד והוא הגבר שלי ומה שכן אני יודעת ששנינו עברנו את אותו הדבר ולמזלי האמונה חזרה אליי,אז מה שאני מנסה לומר זה שתמשיך הלאה חמוד,כי אף אחד לא שווה את זה,ובטח שהנקמה לא תביא לך את הגאולה או את האהבה שלה אתה שואף,פשוט תחיה את היום,ואל תעשה את הטעות שלי. אם כבר מדברים עליי,בוא נאמר שהיה לי שווה לחכות 5 שנים כדי להכיר את הפרח הזה שנמצא איתי,מקווה שתצליח מאמי לילה טוב לכולם....

אה ומשהו חשוב...הכי חשוב....

היום זה שבגד בי ובוא נאמר ככה הרס לי את הבריאות לכמה שנים טובות שוכב בבית חולים רמב"ם עם מחלה נוראית שנקראת לוקמיה,ואני מתמודדת איתו ועוברת איתו את המחלה הזו,אך לצערי הרופאים אומרים שלא נשאר לו זמן רב לחיות. מה שאני רוצה לומר בזה זה שבחיים לא איחלתי לו רע ומעולם לא ביקשתי שיקבל נקמה על מה שעשה,אבל אל תחפש נקמות כי יש משפט שאומר,מה שצריך לקרות קורה,תחיה את החיים שלך,ותמיד תלך עם המשפט שבכל עלייה יש ירידה ובכל ירידה יש עלייה. בהצלחה...........

חסוי מ 85

New member
תודה לכולכם ! יש עדכונים...

אז זהו. יותר אני לא מרגיש צורך לנקום בא. יותר אני לא חושב שאני צריך לפגוע בא... יותר היא לא תעניין אותי. המצפון שלי שקט. דיברנו לא מזמן וביקשתי ממנה פעם אחת ולתמיד הסבר מה קורה ביננו ואיפה הדברים עומדים ובעיקר מה היא מרגישה...? התשובה כרגיל היית שהיא מבולבלת ולא יודעת. היות ואמרתי לה שזה פעם אחרונה שאני שואל אותה את זה אז היא הבינה שלא סתם אני שואל... היא שאלה על מישהי שהיא מכירה מה קורה איתה ואם אנחנו חברים? אמרתי לה שתעזוב אותה ממנה, היא לא מענינת. אז היא שאלה אז מה הכרת מישהי חדשה? (וכניראה שכל פעם שהיא דיברה איתי על מישהי, היא התכוונה לידידה שלי ולא לזאתי שאני בקשר איתה באמת) אמרתי לה שיכול להיות שיהיה לי קשר רציני עם מישהי ושרציתי לדבר איתה קודם לפני שקורה משהו... מאותו רגע שמעתי על הקול שלה שהיא נשברה טוטאלית. כאילו דרסו אותה כל כך חזק בערך כמו שהיה אפשר לחשוב עלי באותו זמן שהיא פגעה בי. השיחה נותקה, לא יודע אם זה בכוונה או בטעות אבל הטלפון שלה עדיין לא עובד... בכל מקרה אני מרגיש שזהו הסיפור גמור. ניגמר פרק בחיים שלי ומתחיל חדש :) תודה לכולם ותודה מיוחדת... מי שמגיע לו כבר יודע :) נ.ב סטודנטית קטנה היא בת 18 אני כבר אחרי צבא. קל להיות מבולבל בצבא אבל קשה לי להאמין שעד כדי כך שלא לדעת מה הלב אומר.

מהדברים שלך נובע נימה של רישעות...

אני לא יודע אבל אני לא הייתי "מתחיל" איתך אם הייתי יודע שמה שמעניין אותך זה לפגוע בבת זוג שהייתה חברה שלך בעבר הלא רחוק רק בגלל שפלטה פליטת פה, גם אם זה היה מכוון, לעבר החברה החדשה שלך. אתה נשמע מפחיד משהו. כמו שכתבה אחת מעליי - זה נשמע כמו גן ילדים.

חסוי מ 85

New member
אתה צודק מאה אחוז

במקרה הזה, אני רשע לחלוטין. מה לעשות הלב וההיגיון לא תמיד מדברים זה עם זה. עצם זה שהרגשת מערוך שבור גמור וחסר חשיבות בעולם הזה בגללה, כניראה שהשטן שבי התעורר אחרי עשרים ומשהו שנה. מעולם לא עשיתי דבר כזה מעולם לא היו לי מחשבות כאלו ומעולם לא דמיינתי שאני ירצה לעשות את זה. קרה מה שקרה, אני לא ישקר ויגיד שאני בוכה על זה אבל גם לא אגיד שאני מאושר מזה. מה שאני שמח, זה שהאבן הענקית ירדה לי מהלב. עכשיו אני והחברה שלי נוכל להמשיך את הקשר שלנו כשאין משהו שיפריע לנו כמו חוב לא סגור. החוב נסגר. אגב, אני לא רושם כאן דברים כדי שאחרים יראו אותי ויתחילו איתי. זה לא פורום הכרויות... מי שמכיר אותי באמת יודע מה אני שווה, אני יכול רק להבטיח שזה לא מה שחושבים כאן אנשים שקוראים את הדיון הזה. אם תעשה חיפוש קטן ותראה את הדיון הקודם שפתחתי כאן, הראשון שלי למעשה, תיכנס אליו ותקרא אותו אתה אולי תראה את הצד השני. לא את הצד שלה, אלה את הצד הפגוע ועד כמה היה צריך להיות המשך כלשהו.... בכל זאת, אני איש שמח עכשיו. אין לי חובות לא בכסף ולא על הלב ובטח שלא במצפון, אני יושן בשקט. אני והחברה החדשה והרבה בזכות עצות ניפלאות והרבה דברים חכמים שגרמו לי לשנות את הדעות שלי וכל זה היה כאן. אלפי תודות לכולם !!

אני מתרשם

שאתה מבזבז זמן וכוח על מישהי שפגעה בך, עדיין פוגעת, לא מעריכה אותך ולא מתייחסת אליך בנימוס. תעורר חביבי! זה לא גשם, זה פיפי. לדעתי אתה לא צריך להשקיע עוד שנייה אחת בקשר בינך לבין האקסית שלך. אני לא חושב שזה יוביל אתכם לאיזה שהוא מקום. אני גם לא חושב שאתה צריך להתנקם בה או בחבר שלך. פשוט תמשיך הלאה. עזוב אותה וגם את החבר שלך. דבר נוסף: תחשוב על הבחורה החדשה איתה אתה יוצא. למה הביא צריכה להיות קורבן ולהיפגע מההתנהגות שלך? איך היא קשורה לעניין? האם אחרי שנפגעת כל כך מהאקסית שלך אתה מוכן לפגוע במישהי אחרת ברמה דומה?

למעלה