לנצח שלי

b a b y s

New member
לנצח שלי

אני אטביע בך חותמי אתה תהיה לנצח שלי מכושף אליי כרוך אחר קסמיי אנגן בחלילי ואוביל אותך לתהומות אוביל אותך לאבדון וכשתחזור תהיה אחר כלום כבר לא יהיה אותו דבר אפיל אותך לרגליי תהיה נידף כעלה ברוח מחויר לכל מילה שלי צמא לכל מגע כמו שאני, שלך, לך, מהיום בו נפגשנו... פול לרגליי, בוא אליי, אל תחשוש, לא אפגע בך... שלך, לילית. החיים שלי איתך, בהשראתך נכתב, תודה

לנצח

ארצה אותך שלי לנצח ארצה אותך לצדי לנצח חבקני אספני מאשפותות הרימני שא אותי על כפיך הבאני אל מקדשיך את המנוחה ואל הנחלה אל המקום שבו אוכל לנצח להיות שלך להרגיש את השלמות, השלווה הברוכה לנצח להיות איתך לנצח להיות שלך בייבי מאמי
מתוקה הכל נרשם לך מכל ה

b a b y s

New member
לנצח

לנצח כמה משמעות למילה כמה אהבה בתוכה כמה אמונה... לנצח ויותר מאמונה ויותר מאהבה כמה תמימות יש במילה הזאת לנצח לנצח אוהב אותך אלא אם יהיה איזה מפנה איזה טוויסט בעלילה לנצח אהיה שלך ותו"כ אהיה של ההיא קצת, ושלה... לנצח הכי הרבה יש במילה הזאת תמימות

כישוף

הטלתי עליך כישוף גבר יפה שלי כך שתרצה רק אותי כך שתתמכר אלי כולך שלי הטלתי עליך כישוף גבר חכם שלי באבק כוכבים וריסוס פרומונים לחלל שלנו עכשיו תורך להטיל. טול אותי והתל בי כשף אותי סמא אותי סמם אותי באהבתך הצמד אותי אל גופך בכח עדין שכזה... בהתמסרות שולטת באהבה נושכת! 21.12.05

מולוקו

New member
כישוף פואטי

חותם המלך אתן במיצחך שרביט אניח על ראשך אכבוש אותך בסערת חושים אצווה עליך להיות לימיני אמשול בך כמו על חבל ארץ אבוא עליך בבוא הערב ותשוקתך תבער בעוז ורטט אשרוף את גופך באש לוהטת עד כי יבוא הבוקר ויאיר החדר.

טאKילה

New member
שלך עד כלות...../images/Emo79.gif

כנפיים של לילה אביבי נפרשו בחוצות החשכה לחלוחית דוממת זולגת מעיני והדמעות מלטפות לחי. , בכל הימים מצאתי מבטך מחייך לי ושפתיך חותמות בי רגעים שהטביע הזמן קסם אהבה נזכור עוד שנים רבות. שלך עד כלות ...

למעלה