לנצח את הסרטן..............

גששבלש

New member
../images/Emo150.gif

גל קבלי תיסלם ואוווווו ממש יפה תגידי נראה לך אני מכור? מה נדבקתי במחלה? לאאאאאאאאאאאאא

גמני קראתי עכשיו את השירשור

תגידו לי משמעמם לכם בחיים? מה אתם רוצים ממנה בסך הכל כתבה כותרת עם המילה סרטן וכל אחד מצא פה לנכון להפגע עם כאבו הפרטי הרי היא ציינה שזו מטאפורה לפעמים אתם קטלניים יתר על המידה מי שלא מוצא חן בעיניו שלא יקרא אוףףףףףףףףףף

עדילוש

New member
תגידו אתם רציניים? מישהו הכריח אתכם

לקרוא? גם אני קראתי את הכתוב בגלל הכותרת.... הופתעתי וחשבתי לעצמי- "אם זה מה שהיא מרגישה".....חבל. אם רגשות לא מתווכחים והציניות והביקורת לא לעניין כאן. מספיק לנסות ולהוכיח עד כמה אנחנו חכמים על חשבון "טפשותם" של אחרים. מקווה שזה עשה לכם טוב, השתחררתם ונרגעתם... ולך, גל- אם קשה לך, לכי לטיפול לפני שיהייה מאוחר בכל מקרה לכתוב ולהתנקות זה טוב, רק לא להכנס עם הנשמה...

ואולי מעז יצא מתוק....

כל שרציתי לומר אמרו, רק אוסיף כאחד שעבר מחלת סרטן הכותרת משכה אותי לקרוא את שכתבת ככל שהשורות חלפו, התדהמה שלי הלכה וגברה מה לכתיבה בפורמים ולמחלה? לא הצלחתי בשום פנים ואופן לקשר האמת שעד השורה האחרונה האמנתי שאוטוטו יתגלה הקשר אבל יוק, אין שום קשר ושום בטיח מנקודת השקפתי יש קשר בינהם מחלת הסרטן גרמה לי לעשות שינויים בחיים התקרבתי יותר אל ליבי לאט לאט הפסקתי להעמיד פנים כחזק שיתגבר לבד על כל דבר נתתי לכאב ולאהבה שבי לצאת הכתיבה אף היא גורמת להתקרבות אל הלב דברים שנאמרים בקול מושמעים מהשכל דברים שנכתבים באים יותר מהלב לא רואה בכתיבה בפורמים התמכרות רעה... נהפוך הוא! מאחל לך, המשך כתיבה פוריה ומהנה!

גל ים..

New member
ואולי אביא לכם את המקור ברשותכם

אמת......את הסרטן הזה אי אפשר לנצח... ערב של יום ארוך יושב וחושב על הכל לבד...שוב לבד...ורק לבד גם אלו שאמרו "איתך" ויחד הזלנו דמעה הם ההולכים רחוק לתוך האפלה ואין כבר כלום....רק בדידות כואבת ואין בכלל עבור מה שמות או מילים הכל בתוך ערבוביה.... כל פעם שיורד הערב הילד בי מתעורר והכל כל כך אבוד יודע מלחמות היו חרטו בנשמה לקחו ממני חלק ועוד אחד והמלחמה הזו היא אבודה אין מנצחים...רק שירים... רק מילים חרוטות על מסך ומחשבה שכל כך חזקה משונה את הסרטן הזה אי אפשר לנצח ואת החיים לא בכלל רק חלומות נשארים.. חלומות ערים לתוך הלילה ולא הולכים לישון...... ואני נשאר לבד..לבד....... אלון. [\-/] אין כמותי הללויה יצירת מופת חיה (*_*)

גל ים..

New member
מה קרה שכחת לתקוף אותי ???

לא נעים לך אל תקראי נשית .....פשוט חילפי על פניי כאילו הייתי אוויר...אבל לעולם אל תנסי לסתום פיות של אחרים שלא אוהבים את מחשבותייך... גל

נשית~37

New member
אני לא תוקפת גל..

אבל בסדר, הבנו את הרעיון...תביני גם את שלחק מהאנשים זה כואב (מכל מיני סיבות)...ואולי כדאי שפשוט תרדי מהנושא...זה הכל... לא כל תגובה חייבת להיות התקפה.

גל ים..

New member
כמובן שמילים אלו נכתבו על ידי אלון.

אלון מה לא סיפרתי ולא אמרתי עליו...מה לא יודעים שלא אמרתי על אותו האדם שאני מחוברת אליו בנימים...הגיע לפורומים בגללי ..כן לפעמים אני מאשימה את עצמי לא פעם על כך שהבאתי אותו ובגללי הוא סבל וסובל...רבים מכם קראו את אהבה באינטרנט או בצל האינטרנט שכתבתי ..לא אחשוף עוד פרטים שידועים לרבים פה על עולמו ועל חייו כי זה בהחלט לא המטרה...אבל אלון הוא כמו כל אחד ואחד מכם שכותב ויוצר..הכתיבה בדמו בנפשו ובנשמתו...אבל מישהו החליט למרר את חייו בגלל הקשר בינינו ...והכל מסופר באהבה בצל האינטרנט..לא חסרים אסונות וצרות בעולמו והשכול גם לא פסח עליו ..והמדייה הזאת הרסה אותו ואותי ....מה פשענו ומה חטאנו??שהכרנו כאן ולאחרים כאב???מה פשענו ומה היה חטאנו שכל רצוננו היה להיות מאושרים יחדיו ולמישהו זה הפריע ??מה לא עשו על מנת לגרום רע...אז בגללו ובגלל מה שקרה כתבתי את שכתבתי ועם אלון שחווה את המחלה הזו מזמינה אתכם לקרוא את הספור שלו שבשבת...אם אלון הרשה לי להשתמש במילה הזו שאותה הוא שונא ושנא בכל רגע וידע מאיפה נבעו דבריי...אף אחדדדדדדד מכם לא יצליח לשנות את מה שכתבתי !!!!!!!! אף אחד...ובהסכמתו של אלון אביא לפה את הסיפור שבשבת ואחר כך תנסו עוד להעמיד אותי לדין על דבריי... שבת שלום לכולםםםםםם תודה למי שפירגן אהב.. תודה למי שתמך מאחורי הקלעים ועל גביי הפורום גל

למעלה