לנצח את הסרטן..............

zooani

New member
קראתי הכל ו..

אפילו את הכרטיס האישי שלך רציתי לנסות להבין עם מי יש לי פה עסק..... את מתארת את עצמך כבן אדם שהכתיבה היא חלק חשוב מאוד מהחיים שלה, בלעדיה צר היה עולמך כעולם של נמלה"... ככה את אומרת אדם שכלי הביטוי שלו הוא ה"מילה הכתובה" חייב שיידע מהי כוחה של המילה. ואת..... נראה לי.... לא מעודכנת. לא יוצרים מטאפורה בכל מחיר..... אבל... לא זה הנושא העיקרי.... במחינתי :" הסרטן כמטאפורה להתמכרותך לצ´אט" הוא כבר פאסה, יותר רלונטי עכשיו.... זה.....למה את ממשיכה להתוכח.

מוכרחה להגיב...

כשחטאתי שוב השבוע ובאתי לצאט ,כי מאוד התגעגעתי הנחתי אצבעותיי המיומנות על המקלדת וחשתי אותן מזיעות, כאילו חסרות מנוחה.אמרתי אז לבן שיחי, כי הלכתי כדי למצא את האושר האבוד בעולם הוויזואלי, כדי לדעת להפיק אותו מן הפינות החבויות, ועוד הוספתי שאני כלכך רוצה לחזור לפעמים ויחד עם זאת כלכך מפחדת. קראתי אותך גל, גל של ים כזה שאמור לדעת לכבוש את החוף אבל לא מצליח לאחוז בו.. כעסתי קצת על ההשוואה , אבל זה קרה לי רק בהתחלה בקריאה שניה הבנתי אותך, הייתי שם לא מכבר נאחזתי בציפורני בחוף,ביציבות , בויזואליות בראליות והנה אני פה ,רק בשביל לקבל חיבוק. ולך אני רוצה לתת אחד של כוח אבל לא סתם כוח אלא כוח רצון הסרטן הובא כמשל בשל זרועותיו וגרורותיו ויכולת הכיבוש הבילתי מנוצחת שלו.. תוכיחי לו שאת חזקה יותר ואז תשובי לכאן מחוייכת בהצלחה שקט

גל ים..

New member
את אור באפילה עבורי...

את היית שם ויודעת ..כמו שהוא היה שם וכמעט לא היה יוצא משם חי... אכן זרועותיו הפולשניות והחודרניות היכו ומכות בו עד זוב דם...את באמת אור באפילה עבורי כי חשבתי שבאמת אף אחד לא יהיה מסוגל להבין על מה דיברתי וכאבתי... תודה רבה לך שהבנת שקראת שאת יודעת על מה אני מדברת... על התחושות בפנים בלב בנשמה...כשזה מישהו שכל כך קרוב לך ... אני חזקה אני שרדתי ואשרוד הוא כמעט ולא שרד ...הוא כמעט הלך לי אתמול... גל

ואחרי שרפרפתי בכל ההודעות..

רק עוד קטנה אחת, אני הבנתי שהדימוי מטרתו הייתה לזעזע את אמות הסיפים ( מקווה שכתבתי נכון) וזה מזכיר לי את הדימוי שאנשים עושים בשואה לעיתים ויש נושאים שהם כנראה טאבו ולא נוגעים בהם כי מה לעשות גם כשאנחנו פורשים את ריגשותינו כדי להקל על מחלת הלב מן הראוי שנדע לא להעמיס על ליבותייהם של המקלים עלינו שקט

zooani

New member
מגיע לך חיוך

שקט את חמודה אבל בואו נדבר על התמכרות לצ´אט התמכרות לאלכוהול התמכות לסמים התמכרות לאוכל התמכרות לעבודה התמכרות לאהבה רק מי שלקח סמים יודע מה זאת התמכרות, רק מי ששתה יודע מה זאת התמכרות, רק מי שאוכל ללא שובע יודע מה זאת התמכרות, רק מי שמבלה שעות מול המחשב ללא יכולת לזוז.. יודע מה זאת התמכרות עדיין........ זה לא סרטן...... והגברת רק התבקשה לשנות את הכותרת אז למה היא בדיוק מכורה??? או לפי המילים שלה... איפה בדיוק ממוקם הסרטן שלך?

גל ים..

New member
הסרטן = חיההההה!!

הסרטן היה החיה הארוכה עם אלף זרועות בדיוק כמו תמנון...אבל לא בחרתי בתמנון כי לא מתים ממנו..אם מישהו היה מת מתמנון הייתי כותבת תמנון עם אלף זרועות.....אך יש אנשים שיכולים למות מהמדיה בדיוק כמו מסרטן ..הסרטן בעל אלף הזרועות שזה כמו אלף ניקים ופרצופים שבאים על מנת לשגע את הבן אדם ולהוריד אותו מהשפיות...והסרטן בסופו של דבר גומר אותך מבפנים אוכל אותך...מה לא ברור??? איפה לא מובנים הדברים??? מה עוד צריך להסביר ??? קחו את הסרטן כחיה ותביטו בה היטב ותבינו את ההשלכות שהשלכתי עליו..כמו שכתבתי פעם על העכביש עם אלף הקורים שטווה רשת ..כמו שכתבתי על הפסנתר שאפשר לפרוט עליו כמו על גוף אישה...לאט לאט בעדינות וברכות..למה כל דבר צריך להסביר פה אלף פעם??????

זה הולך ומסתבך אצלך......

בהתחלת השירשור כתבת את זה : סרטן זו אכן מחלה חשוכת מרפא אבל יש גם שמצליחים לשרוד ולהלחם בה...וגם לנצח אותה !!! בסופו את כותבת את זה : הסרטן = חיההההה!! הסרטן היה החיה הארוכה עם אלף זרועות בדיוק כמו תמנון...אבל לא בחרתי בתמנון כי לא מתים ממנו..אם מישהו היה מת מתמנון הייתי כותבת תמנון עם אלף זרועות.. אולי תחליטי ? ובנינו , הסרטן כחיה , הוא דבר זניח , עקב אחד ומחצת אותו , עדיין לא שמעתי שמישהו מת מנשיכת הסרטן , את יודעת מה , אפילו מנשיכת הלובסטר .... מסתבכת והולכת ..מסתבכת והולכת ..

הנחמדות שלי לא משחקת פה..

כל שרואות עיני זו נשמה פצועה שלא יודעת איך לעורר אמפטיה לכאבה ואנחנו במקום להושיט לה יד רכה כדי לעזור לה לקום לנער שמלתה מן הבוץ שדבק בה נשענים על כתפיה עד שתודה כי הוקל לה.

הצופה.

New member
קראתי את כל השירשור

וגם את מה שכתבת ההשאלה שמתאימה היא התמכרות ואין כאן קשר למחלת הסרטן וגם לא לגרורות פשוט אין קשר עם כל הכבוד שיש לי אליך כל התמכרות שתצייני תתאים אבל סרטן? ומה היה יותר קל מלומר חברים יכול להיות שאתם צודקים אבל המאמר חשוב לא הכותרת קמתי עכשיו משבעה של אבא מת משני סוגי סרטן בחיים לא עישן לא שתה עשה ספורט ולא היה מכור לכלום...כוח הרצון שלו היה שם דבר..כל שהחליט ביצע היה ההיפוך הגמור להתמכרות...גם שהכאבים התגברו עדיין ספר את הכדורים נגד כאבים כדי לא להתמכר... ואת בשם חופש הכתיבה והיצירה כותבת כותרת שאינה מין העיניין ואל תשלחי אותי לקרוא שוב אלא תקראי בעצמך את שכתבת אחרי זה תקראי את מה שאני כתבתי ותראי שכל כותרת עם התמכרות ואפילו הפשוטה ביותר מתאימה מכל סרטן ומכל זרועות וגרורות שאינן מין העיניין... לפעמים גדולתו של אדם זה להודות בטעות...

גל ים..

New member
זה פשוט נמאס להסביר...

נמאס נמאס נמאססססס!! כל אחד יבוא עם סבתא שלו וסבא שלו ואחיו ואבא שלו ואחותו והבת שלו והדודים...תגידו באמת אסור פה לכתוב משהו שנוגד קצת את מחשבות ליבכם??? צופה הבנת יפה את נושא הגרגורות והזרועות וכל הנושא אבל מצד שני אתה רוצה שאשנה את השם לכותרת אחרת למה?? בגלל שאביך ז´ל נפטר מסרטן ולא שתה ולא אכל אבל אולי חס ושלום קיבל בתורשה מאיזה דוד שלא ידע עליו?? אתם מצפים לתגובה כדי עוד יותר להסביר לי כמה שאני טועה ולא מבינה..אתם מחפשים להצדיק את המעשים שלכם כיון שבני משפחותיכם מתו או חלו או עדיין חולים במחלה הזאת...ועכשיו תגידו שאין בי רגשות כי אני מעיזה לדבר על המשפחות שלכם...אז רגע אחדדדדדדדדדדדדדד אני יודעת ומבינה את כאבכם הפרטי...מבינה את הצער במילה הזאת ...מבינה דבר אחד שאתם לא תקבלו את המילה הזאת כי כך בחרתם וכך אתם רוצים... זכותכם!!! אבל גם לי יש את הזכות דיבור שלי..גם לי יש את הזכות כתיבה שלי וגם לי יש את הזכות להגיד את מה שאני חושבת ולהשתמש בכל מילה בשפה העברית גם אם היא לא מוצאת חן בעינכם!!!!!!! כמו שאמרתי עוד קודם אם מישהו פה היה קורבן לאונס אז הייתם צורחים עליו שהוא משתמש בנושא הזה! מה עובר עליכם??? חן משתתפת בצערך על מות דודך...מעומק ליבי ... אשה משתתפת בכאבך על ילדתך הקטנה.. צופה משתתפת בכאבך על מות אביך ... אבל הגזמתם הגזמתם ירדתם מהפסים לגמרי!!!!! אינכם מוכנים לקבל עובדה אחת ברורה וקטנה שזו מטאפורה ולא אשנה אותה עבור אף קריזה של אף אחד מכם ! אף אחד לא יגרום לי לשנות שום דבר שאני אישית מזדהה איתו במליון האחוזים! אף אחד לא יגרום לי לשנות דעות שלי כי כולכם פה למשל שמאלניים או ימניים! זכותכם לקבל אותי וזכותכם לא ! אבל אני זו אני! גל

ולסיום...אני חייבת לומר

פששששש את גדולה השגת שירשור ענק תבורכי ורק תגידי שזה לא היה בשביל הפרובוקציה!

גל ים..

New member
אם זו המסקנה שלך היא עצובה מאוד!!!!

אם המסקנה שלך בסופו של דבר היתה שהמדייה היא מקוללת רעה משוגעת ומטורפת...ושיש אנשים שנפגעים בה...הייתי אומרת לך תודה רבה..אבל אם חשבת שעשיתי את זה בשביל שרשור או איך שתרצי לזה טעית בגדול!!!! אבל שוב האצבעות לא שוות ..המחשבות של האנשים לא שווים..לא כולם חייבים להסכים איתי ... כמו שאמרתי פעם לא כולם אוהבים אותי..לא כולם יאהבו אותי...לא כולם יכבדו אותי..אבל אין ספק בדבר אחד שיש צורך לשמור על צלילות הדעת לכל אורך הדיון ולהבין כל הזמן על מה בסופו של דבר אנחנו דנים...ולא לקחת ולהשליך אותם למליון נושאים אחרים שאין להם אפילו קשר אחד לדיון עצמו! ואת זה אני רואה פה המון פעמים..אדם כותב שיר ופתאום במקום תגובה הוא מקבל יווווו מזמן לא ראינו אותך מה שלומך ואיך את מרגישה? ומציעים לה קפה ועוגה והשיר נשכח אי שם והיא אפילו לא יודעת אם אהבו את השיר או לא אהבו ??העיקר חשוב שהגישו לה קפה ועוגה.. גל

הצופה.

New member
נמאס לך להסביר?

לא ביקשתי שתשתתפי בצערי ברור לי את לא קראת את שכתבתי אין קשר בין סרטן להתמכרות אולי עכשיו הבנת.. הבאתי את הסיפור על אבי כדי להסביר לך שאין קשר בין סרטן להתמכרות זכותך לא לקבל את דברי אבל גם זכותי

נגה...

New member
דבר אחד "לזכותך" בנושא

הפכת את האובססיה הפרטית שלך לקרדום לחפור בו. הבחירה הזו שלך להמשיך ולדוש בנושא הזה (על כל מרכיביו- הטובים והרעים) השכם והערב, היא בעוכרייך. ככל שתמשיכי בזה כך תשקעי בה עמוק יותר ויותר את יודעת יש כאן פורום תמיכה לחולי הסרטן...אולי שם יוכלו לעזור לך כי כאן "ממש לא הצליחו" להתייחס בהתאמה לכאבי "המחלה" שלך. נגה. מיציתי

zooani

New member
חזק ממך

את צודקת המקום הזה בעל אלף פרצופים מצד אחד נותן לך תחושת שיחרור. שעות של שעשוע, צחוקים.. מצד שני.... עלול להכניס אותך למקום שחור בודד שממנו קשה לצאת. ישנם אנשים שניצחו את ההתמכרות, ישנם אנשים שבכלל לא התמכרו, ישנפ אנשים שנפגעו קשה. לא אכנס עכשיו ואדבר על מבנה האישיות של בני האדם ולמה הם פה. זה לא רלונטי, אם את טוענת שחבר שלך כמעט שם קץ לחיו בגלל הצ´אט...... אז אפסיק ברגע זה להתיחס לנושא. לא נראה לי שיש פה בן אדם אחד שלא מבין או אפילו מזדהה עם מה שכתבת. לא נראה לי פה מישהו התיחס בשלילה לתוכן של הדברים שלך. נראה לי אפילו, היינו יכולים לנהל רב שיח מעניין מאוד בקשר לנושא.... אילו רק.... היית מסוגלת להגיד :" טעיתי. סליחה, לא התכוונתי.

הצופה.

New member
כל השמלאנים הומואים

כל פעם שאני יוצא מהמכונית אני מקבל מכה בברך השמאלית מהדלת וזה כל כך כואב שאני לא מבין את ההתמכרות שלי לנסיעה במכונית ולמה אני לא יוצא מהדלת הימנית..נוסע במכונית רואה אנשים חוזרים ובאים כאילו אי אפשר להשאר בבית לראות טלבזיה וזה חורה לי מאוד כי ההומוספאינס הוא גזע עליון ששונה משאר החיות וכיצד הגיע ההומו לצאת מצד שמאל של המכונית כדי לחטוף מכה בברך "עכשיו את מבינה את הקשר?" ולא אכפת לי שזה מכאיב לכמה אנשים ולא אכפת לי שבני משפחותיכם מתו מאידס והצביעו ליוסי אבן
העיקר שיש לי זכות דיבור וכתיבה ואני מיוחד את לא צריכה להתנצל את באמת לא אשמה זה ההורים שלך הם אשמים קראתי שוב את שכתבת אני באמת מתנצל שזה העלה לי קונוטציה בקשר לאבא שלי הרי זכות הכתיבה "יצירה" שלך אני לא מבין למה את קוראת לזה יצירה? אני נפגעתי...מהיום כל דבר שתפרסמי בפורום יזכה לתגובה הולמת

מו שיקו

New member
תגיד צופי

למה מערבים הורים? פעם היו אומרים, את לא אשמה,זה הכלבים אשמים, אם הם היו אוכלים אותך שהיית קטנה זה לא היה קורה אגב, גל ים ,זה היה בהומור.....

giulietta

New member
מושיקווווו חחחחח

(לא שמעתי את זה כשהייתי ילדה אז אני צוחקת עכשיו. בעצם, אם היו אומרים לי את זה כשהייתי ילדה יותר סביר שהייתי בוכה)...

למעלה