לנצח את הסרטן..............

גלללללללללללללללללל

תפסיקי , סליחה אבל את טיפשהההההההההה.... ילדה בת 10 שחלתה בסרטן איזו סיגריה היא בדיוק עישנה? איזה אוכל מורעל היא אכלה?????? אני מזמינה אותך להגיע עכשיו לכאן ולראות אותה מחוברת למכשירים עם כימוטרפיה שמוזרמת אל גופה , ולאאאאאאאא..... היא לא עישנה! לא היא לא אכלה אוכל מורעל !!!! ולא , היא לא הכניסהאת הסרטן אל תוך גופה! עצה אישית , תסגרי את ההודעה הזאת עכשיו , אל תנסי להתנגח עם האנשים כאן הם הביעו את דעתם , וכל אחד שהביע את דעתו על המטאפורה שעשית בין הסרטן ובין ההתמכרות לאינטרנט סיפר מחייו הוא .. הגזמת הפעם , והלכת רחוק מדי .....

גל ים..

New member
אשה כאבך ידוע לי והרי מכירה אותךךךך

אז לפני שתזעקי חמאססססססססס עליי תקשיבי ותרגעי...אף אחד עד היום לא יודע מאיפה זה בא! אף אחד לא יודע איך זה נוצר! אף אחד לא יודע למה זה קורה לאחד ולשני לא! יש דברים שאתם מערבבים פה בין דברים של מעלה ובין דברים של מטה........את לא יודעת איך עובד גוף האדם והרי עד היום לא הוכח אפילו איך עובד המוח??????????????? יש גנים יש דברים שעוברים בתורשה.....מהסבתא של הסבא של הסבא...והרי לא פעם לפני שזוג נישא אומרים לו שילך לעשות מליון בדיקות שמא או אולי של טיזק וכו´...אז יש גנים ויש גם עוד מליון ואחד דברים באטמוספירהההההה...אז בחרתי לכל הרוחות את השם סרטן לכתבה שלי אז מה!!!!!!!!! מה פשעתי ומה חטאתי ?? בגלל שיש פה כמה אנשים שסבא שלהם חלה או סבתא שלהם או הילד שלהם אז בגלל זה אני צריכה לא לכתוב את המילה הזאת? האם אם מישהו מכם היה תחת איום של רצח או נאנס אז הייתם מבקשים מכל אנשי הפורום לא לדבר על אונס???? לא הייתם מרשים לאף אחד לכתוב את המילה הזאת?? ירדתם כולכם מהפסים עד האחרון שבכם...זו מילה בשפה העיברית שקשורה בקרונוטציות שליליות לכל מיני נושאים אז אסור להזכיר אותה?????? התחרפנתם לגמרי!!! קחו שליטה על המילים שלכם ותבינו שהגזמתם לגמרי !!! גל

גל ים..

New member
זה לא משנה את העובדה שהגזמתם..

ואת יודעת את זה שמה שכתבתם פה זה היה מוגזם יותר גרוע מעליהום ... חוץ מזה תחשבי טוב טוב על המילים אונס רצח וכו´...האם גם אלו אסורים פה כי יש אולי כאלו שעברו תקיפה מינית או נסיון לרצח? האם לא תקראו חומר על הנושאים האלו כי זה נגע בכם ?? אז זה אומר שאסור לדבר על זה כי את רגישה לנושא ועוד כמה?? את מבינה מה שאת אומרת לי?? זה לא לעניין אפילו...חוץ מכך שאני מצטערת עבורך ויותר ומרגישה את כאבך אבל שוב זה עדיין לא אומר שמותר לכם להתנהג בצורה כזאת כלפי אדם שבסך הכל כתב ולא פחות כואב מכם.. גל

אף אחד גם לא אמר לך

להיכנס לאינטרנט, עשית את זה מרצון. כמו אותו אחד שעישן מרצון. אגב..........יש לך הרבה חורים בהשכלה. יש חולי סרטן שמעולם לא עישנו.

גל ים..

New member
למה אני צריכה להשתנות עבורכם?..

האם אני צריכה לקרוא את הסיפור שלך או ללכת למח´ האונקולוגית כדי להבין מה זה סרטן???? האם אינך חושבת שאני מספיק מודעת ומבינה מהי המחלה?? האם את חושבת שאת מדברת עם גולם?? האם אלף סיפורים על המחלה האם זה מה שישנה את דעתי?? למה אני צריכה להשתנות עבורכם ולקבל את כל המחשבות שלכם?? האם אני צריכה להפוך את עורי כדי שאתם תהיו מרוצים?? אני חושבת שזה ממש מגוחך לבקש ממישהו ללכת בדיוק כפי שכולם רוצים על מנת שכולם יהיו מרוצים ..אך אם לא אעשה זאת אחשב מה ?? מורדת ??מוקצה??מצורעת?? מוזר ומפחיד כאחד...רבותיי תחשבו על זה כדי לרצות אתכם אני צריכה להפוך עורי?? בררררר מפחיד קצת.. גל

גל ים..

New member
חן ראיתי יותר מדיי כדי להבין...

ראיתי ואלוהים עדי שהלוואי ולא הייתי רואה! הלוואי ..אל תנסי להבין אותי כי לא תוכלי להכנס לנעליים שלי ולכאב שלי..לא תוכלי לראות מבעד לעיניי את הכאב שלי.. אך הכאב שלי גדול מדיי והמילים קטנות מדיי להביע.. מצטערת חן אבל ראיתי יותר מדיי שהמילה הזו קטנה עבור הרגשות שלי.. גל

zooani

New member
סליחה שאני נדחפת.... אבל

כתבת מאמר מעניין, מסבירה יפה מה עובר עלייך בכל מה שקשור למדייה הזאת. את לא היחידה בספינה...... כשאת כותבת בפורום את כותבת בידיעה שאנשים יגיבו... כאלה בחיוב וכאלה לא. ואת אמורה להיות מוכנה לביקורת. כמעט כל התגובות שקיבלת.... היו ביקורת בונה.... אנשים הגיבו ואולי אפילו ציפו שתשני את הכותרת. את בחרת לפתוח במאבק..... קודם כל אני שמחה בשבילך שאת כל כך פנויה לנהל את המאבק הזה..... אבל... ראבק!!!!... מה הקטע שלך??? שומרת על זכויותך כיוצרת???? סופרים גדולים מאיתנו משנים משפטים, פרקים וכותרות בספרים שלהם אחרי שמקבלים " ביקורת"... אז למה לך כל כך קשה? על מה את נלחמת? מה את מנסה להוכיח?? ו.... דבר אחרון.... אם הכאב שלך הוא כל כך גדול.... ואם את באמת ראית דברים איומים שלא בא לך אפילו להזכר בהם או לדבר עליהם...... אז איך... תסבירי לי איך... את יכולה לקחת את מחלת הסרטן כמטאפורה למצב של התמכות לצ´אט. מאחלת לך שהמדייה הזאת תניח לך לחיות בשמחה. מאחלת לך שתדעי לקבל ביקורת בונה ובעקבותיה תדעי לשנות דברים. סבתא שלי הייתה אומרת:" כשיותר מ3 אנשים אומרים לך שאת שיכורה....... לכי לישון"....

מו שיקו

New member
אני מודה באשמה

ברגע שאני רואה השוואה בין מחלת הסרטן ומחלת ההתמכרות לצ´אט או לפורום אפילו כדימוי, אז ממש לא מעניין לי לקרוא את ההמשך, אני אומר לעצמי, משהו חכם בטח לא ייכתב כאן, נוצרת אצלי דחיה לכתוב,וכעס גם. אבל אולי הפגם הוא בי ולא בך

גל ים..

New member
אתה לא אשם וגם אני לא אשמה...

בסך הכל זו אני וכשאני כותבת אני פשוט לא חושבת על הכותרת או על משהו אחר..אלא על המסרים על הכאב או השמחה שבפנים.. ואם קראת את כל דבריי גם הבנת מאיפה זה הגיע.. גל

ממממ

וואלה....טיפוס מיוחד את, באמת. אני (באופן אישי) יוצאת מהריבוע, קוראת את מה שכתבת למעלה....מתפלצת מהדימוי הכי טיפשי ונוראי שעשית כאן, ולנוכח תגובותיך החוזרות ונישנות, לא נותר להגיד לך אלא זאת: צאי מהריבוע שלך, כן, כן, סגרי את המחשב שלך, כנסי למכונית וסעי לבקר במחלקה אונקולוגית באחד מבתי החולים באזורך. אח"כ, חיזרי לפה, קראי את מה שכתבת, ותשאלי את עצמך, אם לא השתטית. (בלשון המעטה)

נגה...

New member
למה ללכת כל כך רחוק

כדי להריח את "ריח המוות" באוויר מסדרונות אותה מחלקה??!! הכאב שלך מובן, כמו גם כתבת עליו אינספור פעמים (ומניחה שתמשיכי בכך) ובמקרה הפרטי שלך יש לך אפשרות בחירה כל כך ברורה. לעומתך, לחולי הסרטן על סוגיו אין כל אפשרות בחירה נגה.

גל ים..

New member
מי קבע .??

חולי סרטן שרצו לחיות חיים! אפשר לנצח את הסרטן אך לפעמים את המדייה קשה לנצח...! יש אנשים בגלל המדייה הזו שרצו למותתתתתת!!!!!! תקראו עיתונים תלכו לאנשי הצ´ט ...תלכו לפגועות האונס בעקבות הצ´טים ....הם יספרו לכם מה זה המדייה...! סרטן אפשר לנצח ויש אנשים שניצחו!!!! אך אותה אישה שנאנסה בעקבות הצ´ט מי ירפא אותה.? מי ירפא את אותו האדם שנפגע במדייה הזאת וחשב לגמור את חייו בגלל כמה נבלות שהחליטו להתלבש עליו ולגרום לו רע??

גל ים אני חייבת לציין שאת לא ......

נורמלית...את האדם הכי חסר רגשות שהכרתי... מי אמר לבחורה ללכת לפגישה דרך הצאט????? מי אמר שחייבים להישאר במדיה הזאת??????? מי אמר לאדם שיישאר במדיה הזאת למרות שנפגע?????? זאת הייתה הבחירה שלהם ובמחלת הסרטן ....אף אחד לא בחר. את ממשיכה לכתוב דברים אוולים את פשוט צריכה להרגע ולחשוב....לפני שאת לוחצת על שלח.

את יודעת...

לעולם לא הייתי נקלע לקריאת השרשור הזה, אילו לא הייתי רואה כאן שני ניקים שאני משתדל לא לפספס. אני לא ממש יודע מי את, ולתומי חשבתי שקצת עושים לך כאן עוול. התכוננתי אפילו לכתוב כאן משהו על זה. כי להיתפס ככה לכותרת שכתבת, ולדוש כל כך הרבה בעניין הזה, נראה בעיניי קצת צייד מכשפות (בלי קשר לדעתי לגבי תוכן הודעתך). וקל היה לראות כמה רוע נשפך שם. אבל, עכשיו... שאני קורא אותך כאן... "אפשר לנצח את הסרטן אבל את המדייה הזו קשה לנצח..." וסימני הקריאה האלה... וואלה. את באמת דפוקה. השריטה שלך באמת באמת עמוקה. לא העברה, ולא השלכה, ולא נעליים... לא סתם השתמשת במטאפורה. מזל שנגמר לך היום עוד מעט. אם לא, מי יודע עוד כמה שטויות היית מספיקה לכתוב... סקסופון

גל ים..

New member
טוב מעולם לא התברכת בכשרון קריאה..

קצת קשה לנצח את המדייה = ניקים מזויפים שנכנסים לך כל רגע על זה אני מדברת אבל שוב כדי להבין אותי צריך לקרוא עד הסוף ..ואכן מי שלא קרא לא הבין ...לקרוא חצאי דברים גם אני יודעת לקרוא...ושוב מדברת על מחול שדים מטורף של ניקים אבל באמת אין לי כח יותר להסביר דברים פשוטים... גל

zooani

New member
../images/Emo72.gif בהמשך למה שכתבתי למעלה

גל ים את שיכורה ממי לכי לישון

למעלה