לנצח את הסרטן..............

פנטום ,התפניתי לקרוא אותך רק עכשיו

לנוכח התגובות האחרונות של גל, והקיבעון המחשבתי שלה, אני חושבת שבכל זאת לא הבנת אותה.

giulietta

New member
גל

הפורום הזה הוא אחד המקומות היותר פלורליסטיים שאני מכירה. יש פה חופש מוחלט להביע כל עמדה שהיא. מה שצורם לעיתים זה הסגנון. אדם לא נמדד בשעת צערו, אבל אין לך מונופול על מחלת הסרטן והדימוי הזה נדמה שאינו במקומו. באופן אישי, אני חושבת שהפורום הוא כלי וכמו כל כלי ניתן להפיק ממנו תוצרים שונים ואף הפוכים זה מזה. בנקודה הזאת הוא איננו שונה בהרבה מכל אינטראקציה אנושית אחרת. לראות ב"כלי" את מקור הצרות זה תמוה בעיני. עובדה היא שיש פה לא מעט אנשים שמעולם לא הסתבכו כמוך או לא נחלה אכזבה קיצונית כמוך ויש אחרים שאפילו, שומו שמים, אפילו השתנו כאן, צמחו, קיבלו כאן משהו שהרחיב את עולמם. הנה, את רואה, לא הסכמתי איתך ולא קרה לי כלום
ג´ול

גל ים..

New member
מכניסה את זה גם לכאן ......

לא יודעת אם מתאים לי כל כך לכתוב לך את הדברים הבאים.. לאור כאבך הפרטי ..אבל בכל זאת ובגלל אומר לך .. ראשית יהי זכר אהובתך צרורה בצרור החיים ומי ייתן ולעולם לא תדע צער וכאב.. את השכול איני מכירה..גם לא את המחלה מקרוב..חוץ מכך שסבתי חלתה בסרטן ונפטרה כשהייתי ילדה ..זכרתי רק את הצוואר הגדול שהיה לה ורק לאחר שנים הבנתי שהיה לה סרטן בצוואר ..תמיד הלכה עם מטפחות על ראשה..ותמיד עד יומה האחרון חייכה וניסתה להראות שלא קשה לה.. אין ברצוני לחשוף עוד דברים בנושא הזה אך האמן לי שמתמודדת עם המוות והשכול בצורות אחרות שגם הן חלק מהסרטן ...אך בכל זאת סרטן הוא מחלה ככל מחלה... יש מחלת הלב ..יש מחלת ניוון שרירים..יש עוד ועוד מחלות כמו איידס וכו´..אין ספק כשלוקחים את המילה סרטן ומפשיטים אותה רואים שזו בעצם חיה עם הרבה ידים ורגליים..דומה מאוד לעקרב.. לקחתם לעצמכם את המחלה והצמדתם אותה עמוק לליבכם ולא הענקתם לה שום אפשרות להשתמש בה מעבר למוות או למשהו אחר ...התעמקתם לתוכה והבאתם בתוכה את כל הדברים הכי שליליים שאפשר.. שכחתם שסרטנים גם אוכלים ביפן או בסין..שכחתם שהסרטן גדל בים ... אין ספק שלא הבנת או אחרים איתך את המשמעות בכלל של הדברים שכתבתי.. אין ספק בכלל שלא הבנת על מה בכלל הלנתי בדבריי..אין ספק בכלל שלא הבנת מתוך המאמר עצמו את הכאב שלי העצום והענק.. ואם קצת היית מכיר את מה שאני עברתי כאן היית מבין עד כמה אני פגועה ממנה... אור ליום אתמול חבר טוב שלי מעד בעקבות המדייה..הוא עמד לקחת את חייו בידיו....ולו רק בגלל המדייה..בגלל אנשים חולים ולא בסרטן אלא חולים בראש ובנשמה וגרמו לו ייסורים במשך שנה שלמה ..הוא לא יכל היה לעמוד בזה יותר עקב הלחצים הנפשיים שיש גם לו מבית.. אז אמת הוא לא היה מת מסרטן אך הוא היה מת בגלל המקום המקולל הזה שגרם לו ייסורים לא פחות כואבים מסרטן ... הוא ירד במשקל...הוא סובל נפשית ...הוא פגוע וכואב ...בגלל שבסך הכל הוא הגיע למדייה הזאת כמו כולנו..ורצה בשעות הערב לפרוק את הכאב הפרטי שלו שהוא רב...ואחרים החליטו להפוך אותו לשק האיגרוף שלהם ... אחרים החליטו שהוא יהיה עבורם כלי משחק.. אז הוא לא חולה בסרטן ..ולא גם שיער ראשו לא נשר..אך הוא מת מבפנים וכל יום שהוא חי הוא יום שעליו אני מברכת ... זה היה המסר שלי ואם זה לא מספיק מובן ... מצטערת עבור כולכם.. גל

גל ים..

New member
פנטום תודה רבה לך שהבנת אותי....|כן

מקווה שתקראו שתבינו שתפנימו... ואמת השתנייתי המון בשנה האחרונה ...למדתי להבין שאנשים הם לא טובים כמו שתמיד היה נדמה לי ..כן הנאיביות שבי פגה.. הפכתי להיות אדם אחר שונה... לצערי הרב גל

תמיד אפשר לקבל.....

אבל אני לא חייבת להסכים עם כל מה שתגידי , זה לא מדד לחברות , או לקבלה של אדם אל החברה...

מו שיקו

New member
ואני חשבתי לי

להגיב או לא להגיב,ולא הגבתי עד שנדחפת עם הטיפשות החדשה הזו יש בך ליקוי חמור מאוד בכל מה שקשור לקבלת ביקורת על מה שאת כותבת העירו לך ובצדק שזה לא מכובד , ולא חכם. את עד כדי כך חסרת רגישות ? מה איכפת לך להתחשב קצת באנשים שמעורבים בעונש הסרטן? למה ההשוואה המטופשת הזו? אז מה אם את חושבת ככה? זכותך לחשוב איך שבא לך,ולעשות איזה השוואות שבא לך,אבל אל תתפלאי שאנשים מגיבים לך כפי שהגיבו

גל ים..

New member
מושיקו וגם אשה...

מותר לי להביע כל דבר שאני חושבת ומרגישה... ומה שהרגשתי שקראתם אך ורק ומציינת אך ורק את הכותרת.. לא ניסיתם לקרוא פעם אחת בין השיטין...וציפיתי לכך מהכותבים והיוצרים פה...שיכנסו לעומק הדברים.. ואם אני לא יכולה להגיד את מה שאני חושבת ומרגישה אז מה זה פורום?? מותר לי להביע ביקורת עליכם ומותר לי גם לחשוב אחרת מכם..ומותר לי להגיד הכלללל.. לא תמיד חייבים לאהוב את הביקורת הזאת.. כפי שלא תמיד אני אוהבת את הביקורת שלכם ובפעם הזו לא אהבתי ... כיוון שאם הייתם קוראים לעומק הייתם מבינים יותר.. גל

"חיים ומוות ביד הלשון"...

אני ועוד רבים כאן טוענים שטעית במינוח ובהקבלה שעשית כאן , לכן התגובות הן כאלה . יכולת להשתמש במילה הרבה יותר נכונה כמו התמכרות , והכל היה "נקרא" אחרת , אך אני בטוחה שהיית חייבת את הטיזר בדלת , אחרת לא היו נכנסים פנימה , ולא היו מתייחסים להודעה.. אך את החלטת על המינוח הזה , לכן אל תתפלאי שאנשים שקראו את ההודעה התקוממו על הכותרת , והמטפורה שהבאת איתה. הבחירה שלך נעשתה , וגם של האנשים שהגיבו לך , קבלי אותה , או אל תקבלי , אך את לא יכולה לקטר עליה , כי היא לא מוצאת חן בעינייך....

גל ים..

New member
למה כל דבר נדמה לכם שהוא גימיק??

לא כל דבר בחיים הוא גימיק תקשורתי...לא כל דבר עושים בשביל רייטינג..לא כל דבר עושים עבור תגובות.. במיוחד שאני באמת לא מחפשת את ההילה את הפירסום..את כל התגובות ושיגידו לי יפה לא יפה..מעניין לא מעניין..בדרך כלל יש לי את התיבת מסרים אנשים מגיבים אומרים לי דעתם ..ולפעמים זה פשוט חולף עם הרוח..למדתי לחיות עם זה ...בסך הכל זו הרגשתי וזו תחושתי ..לא חייבים לקבל אותה .. לדוגמא לא כל שיר שלך יהיה הודעה נבחרת..ולא כל סיפור שלך יחשב לסיפור ענק...בסך הכל כולנו כותבים מהשרוול מהלב מהחיי יום יום שלנו.. מהכאב הפרטי והמחוויות הפרטיות... לא כל שיר הוא להיט ולא כל זמר הוא סופרסטאר..עובדה שהדברים נכתבו במקומות אחרים והגיבו עינינית לדבריי ולא חיפשו את הכותרת ..הבינו את הדברים כמו שכתבתי מהלב.. ושוב לא חייבים לקבל את זה אבל כשחבורה שלמה אחת אחרי השנייה מגיבה כמו שהיא מגיבה זה ניראה קצת לא מובן...הרי האצבעות באמת לא שוות אז למה המחשבות כן? בכל אופן אם מישהו כן יתעמק בכל מה שכתבתי יבין את המסר חזק.. גל

גל ים........./images/Emo62.gif

כשתקראי עכשיו את הסיפור שכתבתי תביני למה אין "לשחק" במילה סרטן אחרי ש"נפגענו" מהכותרת נראה לך שנתעניין במה שכתבת בהמשך???? מחלת הסרטן...זו מילה קשה בעבור אנשים כמוני וגם אחרים... לפחות תכבדי ואל תמשיכי לנסות ולהצדיק את כתיבתך או שפשוט....תעתקי את נושא העודעה מחדש... ותחליפי כותרת...תאמיני לי שיתייחסו אלייך אחרת

נ.ב.......גל

למי שלקה במחלה ומי שכבר מת ממנה לא היה אפשרות לבחור זה נגזר עליו מלמעלה במקרה של אינטרנט..וכל המדיה הזאת זאת בחירה אפשר פשוט להתנתק וללכת לא חייבים לעשות "מהומות" גם אני שהרגשתי שהמדיה חונקת אותי פשוט הלכתי בלי לעשות "בעיות"

גל ים..

New member
נגזר מלמעלה????

היי רגע אחד .....סרטן לא נגזר מלמעלה........עובדה!!!!!!!! סרטן הריאות הגיע בעקבות סיגריה אחת שרק רצו לנסות אותה....החומרים המגעילים והמטונפים שאנו מכניסים לגוף הם גם הגורם מספר אחת.! אל תספרו לי סיפורים שזה נגזר מלמעלה...שום דבר לא נגזר מלמעלה אף אחד לא אומר לך ללכת לעשן ...אף אחד לא אומר לך תכניסי רעל לגוף שלך...מה קורה פה??? ודרך אגב יש אנשים שלא מסוגלים להתנתק מהמדייה...זו הטרפייה שלהם..הם באים אחרי יום עבודה עם הכאב שלהם..ואין להם איש בעולם הזה..והם רק רוצים בכיף להכיר אנשים חדשים ללמוד על עולמות חדשים ..האם בגלל זה מגיע להם להפוך להיות שק איגרוף?? לא לכולם יש משפחה ?? לא לכולם יש את האפשרות לצאת מהבית לבילוי ..הם רואים במקום הזה גם כן סוג של בילוי אז האם זה העונש שלהם?? האם מגיע להם לקבל חבטות ?? האם אלו התשובות שאת יכולה לספק לאדם שאין לו אפשרות אחרות כרגע?? להפוך לשק חבטות?? גל

סליחה........יש סוגי סרטן

תגידי לי שמעת על סרטן הלימפה?.... שמעת על סרטן בדם?..... שמעת על סרטן ברחם?..... שמעת על סרטן בחזה?...... באמת........אנחנו בני האדם גרמנו לזה אה???? ילד בן שנתיים שרק נולד...ויש לו סרטן...הוא גרם לזה בעצמו זה לא היה כתוב למעלה עבורו....... גל ...לפעמים עדיף לשתוק!!!

גל ים..

New member
כאן את מערבבת כמה נושאים....

מחלות הסרטן נבדקות בעולם כבר שנים מאיפה הם מגיעים....איך הם נוצרים לא רופאה וגם לא מתיימרת להיות רופאה...אך את מערבבת פה אלף ואחד נושאים שונים ומשונים..את מערבבת את האלוהות..את החטא ועונשו..את מערבבת את הרפואה...קשה להסביר על הפורום דברים ברומו של עולם ולמה דברים קורים לאחד ולשני לא...איך נולד הסרטן מאיפה הוא בא..אך אמא שלקחה סמים ועישנה בהיריון הביאה במודע לבנה סרטן..וקשה להתכחש לזה יש לזה עדויות רבות! ובאמת יש פה המון ערבובים של המון נושאים שקשה להסביר איך ולמה.. גל

את פשוט אטומה ולא מבינה....

ופה חייבים למחוק מיד את כל השירשור המטופש הזה מיד! את פוגעת באנשים כולם פה מדברים מהלב כולם נושאים פה את הכאב של המחלה הארורה הזאת. אבל את...רוצה ומנסה להצדיק את עצמך... אלוהים ישמור אותנו...מאנשים שכמותך... מבקשת בכל לשון של בקשה מההנהלה למחוק את השירשור הזה מיד!

גל ים..

New member
אסור לדבר על המילה הזאת.??

יש עוד מילים שאסור להשתמש פה????. אונס רצח או מה???אפשר לדעת איזה מילים מותר להשתמש כאן ואיזה לא?? הרי זו בושה וחרפה שאין כמותה...פשוט קשה להאמין שתוקפים אדם בגלל שהוא בחר להציג נושא שכואב לו בצורה הכי פשטנית והכי רגישה ובגלל שאדם אחר נפגע ממנה אז סותמים לו את הפה.. מחר תגידו שאסור להשתמש במילים כמו סיגריה או השד יודע מה... מדהיםםםםםםם ומפחיד כאחד!!!!!!!!!! גל

גל ים......

אף אחד לא מנסה לסגור פיות אבל שימי לב... את הכתבה הזאת כתבת בהרבה מקומות וכולם הגיבו לך באותה הנימה אז תגידי כולם מטומטמים? כולם טיפשים? כולם מנסים ךסגור פיות?. ורק את "הצדיקה"? במקום לשתוק ולקבל את דבריהם כי הכאב פורץ מהלב את תוקפת...וממשיכה בלי הפסקה. לפעמים צריך ללמוד בחיים לקבל לא רק תגובות טובות.

גל ים..

New member
כולם הגיבו עינינית להביא לכאן לראות

אין לי בעייה אפילו אביא את כל הלינקים לכאן ..למדת להכיר אותי שאני דוברת אמת תמיד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כנסי לפורום ארבעים בתפוז..כנסי לפורום הייד פארק אנשים יפים באמצע החיים ..אף אחד לא עשה לי סקנדל כמו שפה רק פה אלוהים ישמור טוב שלא צלבו אותי ...רחמנא לצלן..ולרגע אחד לא חושבת שטעיתי ......... גל

את שוב מנסה להצטדק!

את מחפשת שיריעו לך על כתיבתך מתוקה...אומנם את כותבת נפלא אבל הפעם הזאת הייתה לך מעידה גדולה ובמקום לשתוק מעט.... המשכת לנסות ולהרשים בטיפשוטך. כל הזמן את רק מתלוננת על המדיה הזאת תגידי את מזוכיסטית?... אם את כל כך סובלת פה וכל הזמן פוגעים בך בלי הרף מה את מחפשת פה????..

גל ים..

New member
תקראיייייייייייייייי ותביני

עד שלא תקראי מהתחלה ועד הסוףףףףףף אל תגיבי לי@ פשוט קראי ותעברי את כל ההודעות שלי מהתחלה ועד הסוף שנני את הכל ואז תחשבי טוב טוב מה כתבתי למה התכונתי ומה אמרתי ועל מי דיברתי... סלאמ´ת גל

למעלה