לנצחייה ושאולי

mrslbm77

New member
לוטוס היקרה לי מכל...../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

בואי ואגיד לך משהו... לא רואה ממטר מה שרושמים עלייך כי אני הספקתי להכיר אותך, ואת אחלה בחורה שבעולם... אז בבקשה... שימי זין ענק ושחור על כל מי שלא מכבד אותך...ואל תתיחסי כי זה ממש לא לרמתך, אוהבת,מעריצה,חולה עלייך... מרסל

lotusit

New member
מרסל היקרה שלי../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אין אין אין עלייך... חבל שאת גרה רחוק ממני, אחרת חבל לך על הזמן לא פגשתי עוד בחורה מדהימה כמוך שלא שמה על אף אחד.. ומי שמעריץ אותך זאת אני... תן לה בלבלב

mrslbm77

New member
לוטוס ........./images/Emo34.gif../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif

לוטוס זה הסמל שלך נשמה הגאווה של הצט תמשיכי בבלוג הכי פצצה שלך באמת אוהבת ואת יודעת בקשר לזה שאני יגור קרוב אממממממממממ זאת בעיה אני אמרתי לך מה עלול לקרות חחחחחחחחחחחחח יאללה נס קפה, סיגריות,וריכולים עד אור הבוקר.......ששששששששששקטטטטטטטט חה חה חה חה נשמע טוב אני מתחילה לשקול את זה ...

../images/Emo2.gifמה זה היה???גזענית זה מה שאת

אמרת לוטוסית שימי זין גדול ושחור יא אשכנזים! מה רע ב3 ס"מ ושחור כמו לגורילות מרסל-מרסי בוקו

mrslbm77

New member
גורילהההה ארוחת בוקר.......

גורילה ....... יש זין לארוחת בוקר יש לצהריים ויש לערב... והזין הגדול והשחור זה לא כלול במנה אז...... זה ביני לבין לוטוס היא כבר מבינה ואני לא אשכנזייהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה חה חה חה חמוד אתה... נראה אולי שלך יהיה לקינוח בין הארוחות.......

למעלה