לנצחייה ושאולי

liran1231

New member
לנצחייה ושאולי

מצטער נצחייה שלא יכולתי לבוא אתמול לבלוג של שאולי מה אני יעשה נרדמתי . סלח לי שאולי אחי .

lotusit

New member
על מה אתה מצטער בדיוק?

השידור שלו זה במבוגרים, חשבתי שאתה לא הולך לשם

תרשי לי לצחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ואת האמנת לו?

liran1231

New member
לוטוסית

בדיוק בגלל זה אני מצטער כי אני לא נוהג ללכת לשם ושאולי ונצחייה הזמינו אותי לשם .

lotusit

New member
לירן. כנס רגע

הוא לא מראה כלום חוץ מסרטים כחולים.

נצחייה

New member
למי שיש עין צרה שלא יבוא../images/Emo122.gif

כולם מוזמנים לבלוג הפצצה של שאולי,בעלי עין צרה נשארים בחוץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ

נצחייה ואש קרה התותחים

נצחייה תודה על הפירגון והיחצנות מצידך ממש כיף לראות אותך בבלוגים את בן אדם נשמה לא צבוע אישה פטישה עם הומור צעיר תמשיכי להיות מגניבה אוהב אותך ....
) אש קרה הגבר שבגברים מצדיע לך אתה בן אדם הכי מקסים שיש (ולא רוצה טלפון)
) בלעדיך לא הייתי נשאר איזה מזל שיש לי אותכם נצחייה ואש קרה יאללה איזה בר מזל אני... חוֹלֵה עַלֶיכֶם
)

ניצצצצצצצ

ניצצ גם אני מוזמן? אבל לי יש עינים מזכוכית וצרות מה עושים? ככה בנו אותי. ™הרובוט ©˜¿˜©

לגב' לוטוסית

אני מאד מקווה שלא כואב לך בלב שיש לי בלוג סרטים אני ממש מצטער אם הורדתי לך 10 אחוז מהצופים אצלך בזמן שאת משדרת ... דבר שני זאת פעם ראשונה שאני בפורומים קיבלתי כמה מסרים מאשנשים שיש קובץ של ליכלוכים מצידך פה אז אל נא ממך ללכת בדרך העקומה וכמו שאת מכירה אותי אני לא מחשבן לאף אחד פה ולא רוצה עוד לקרוא שאת כותבת עלי מאחורי הגב בזמן שאני מעריך אותך ועושה לך כבוד .. אל תשכחי מי תותח .....

lotusit

New member
שאולי התותח (?)

אני לעומתך לא פותחת בלוג לרייטיניג.. ,לא מעניין אותי אם נכנסים אנשים או לא,... מי שלא יצא טוב זה אתה, שאני נותנת בך אמון, ואתה מנצל את זה ועושה לי בלאגן שלם בבלוג... ולגבי ה"לכלוכים" אני חושבת שיש לי מושג על מה אתה מדבר.. שאל את החבר שלך אש... אבל זה לא מזיז לי.. זה עדיין אינטרנט...זה צט, זה לא החיים האמיתיים.. תמצא לך חיים

ללוטוסית היקרה

אני רואה פה זה תחנת הליכלוכים החדשה שלך ברוכים הבאים ..שם לב שמשתלבת יפה כאן מילא אם היה לך מושג על מה את מדברת הייתי סותם, אבל כשאת אומרת לי תמצא לך חיים אני חושב שתעשי סוויץ במוח ותבחיני במציאות ולא בדימיון. מי שחי טוב זה אני ולא את את מוצאת נחמה בבלוגים וכל גבר שנכנס עושה לך טוב העיקר שיכנס שיהיה עם מי לדבר קל לקנות אותך גב' לוטוסית ולספר לך כמה אוהבים אותך....להבדיל ממך אני לא עושה בלאגן אני אוהב לצחוק ולהצחיק ולראות אנשים שמחים מקווה שזה המסר האחרון שאכתוב כאן בתחנת הליכלוכים הקטנה של תפוז.

mrslbm77

New member
ולך שאולי...../images/Emo18.gif

האמת שאולי...... מה שנותר לי להגיד..... זהירות........

ללוטוסית היקרה

אני רואה פה זה תחנת הליכלוכים החדשה שלך ברוכים הבאים ..שם לב שמשתלבת יפה כאן מילא אם היה לך מושג על מה את מדברת הייתי סותם, אבל כשאת אומרת לי תמצא לך חיים אני חושב שתעשי סוויץ במוח ותבחיני במציאות ולא בדימיון. מי שחי טוב זה אני ולא את את מוצאת נחמה בבלוגים וכל גבר שנכנס עושה לך טוב העיקר שיכנס שיהיה עם מי לדבר קל לקנות אותך גב' לוטוסית ולספר לך כמה אוהבים אותך....להבדיל ממך אני לא עושה בלאגן אני אוהב לצחוק ולהצחיק ולראות אנשים שמחים מקווה שזה המסר האחרון שאכתוב כאן בתחנת הליכלוכים הקטנה של תפוז.

חאלאס אנשים לא מתאים לריב דיי../images/Emo45.gif

ב"ה שאולי ולוטוס תקשיבו לי טוב טוב למה שאני אומר כרגע ותקשיבו טוב! לשניכם יש אחלה בלוג ואחלה תוכנית ולא משנה מבוגרים או בלוג רגיל מה אתם ילדים רייטניג שמטיניג. מה בכלל מחפש את זה אהה? אנו באים לפתוח בלוג לצחוק להנות מכל רגע להעביר קטעים וסבבה. ולא באים להתחרות בשביל אף אחד ולא נגד אף אחד. פשוט כואב לי להביט באנשים רבים על שטויות חאליק צאו מזה.10 אחוז 20 אחוז את מי זה מעניין אנשים באים לבלוג מסווים כי נוח להם להיות שם. ולנוח למנחה לתת את התוכנית האמיתית שלו שכולם יהנו. ושיהיה סבבה לכולם.אני לא פותח בשביל תחלרות אני פותח בלוג בשביל סבבה שיהיה לכולם צחוקים וכייף ואני מאושר מכל רגע שאני שם. זה נותן לשבור עצבים ולשכוח מהכל לכמה שעות. שאולי יש לך כבוד אליי אחי? לוטוס את מכבדת אותי? אם ורק אם כן. אז תעשו לי כבוד בבקשה ותשלימו אם לא אני נשבע לכם שאני לא אדבר איתכם בחיים כי אתםממש אחלה ואני יודע שלא מתאים לריב על שטויות... אני מקווה שהבנתם אותי ועכשיו אני רוצה פיוס ותאמינו לי לא אכפת לי מה יהיה אז קדימה שאולי תיזום בבקשה... ולוטוסית בשבילי די... שיהיה ערב טוב לכווולם ואחלה תוכנית לכולם. ממני בני שאוהב את כולכםםם

הלאה הלאה הלאה--לוטוסית ושאולי

כמו שמלך הסטלנים אומר הלאה הלאה לוטוסית אני יפנה לדוד לוי רואים שאת מורוקאית-...חמודה! שאולי אני לא מכיר אותך אך מכיר את כובע מצחייה-נצחייה והיא אחלה בן אדם!סימן שגם אתה לא רע! יאללה אנשים הלאה הלאה מלך סטלנים-פתחת משדר קישור לשלום אולי אני ישלח לך את יאסר ערפאת +אריאל שרון.תן להם בשלום בעתיד אני צופה לראות אותך מקבל פרס נובל לשלום "מלך אין כמוך בעולם אתה הכי חברמן אותך כולם רוצים להרוג מאהבה כי אתה ממש סטלניה" מלך אחי אתה עדיין חייב לחברה שלי 3000שקל-קוראים לה כנרת

תן לה בחוב 3000שקל../images/Emo6.gif אפשר לחשוב

שתיתי את כל הכנרת זהו מעכשיו אני מוריד חבל ישר לכנרת ומביא מים ככה שכולם לא ידאגו לי לשתיה בבלוג שלי. אלוף עולם ונדבוש וכולם אל תדאגו לי לשתיה ממחר ב"ה אני עושה מוביל ישר לבית שלי מהכנרתתתת מביא מים טוביםם
יאלה תן להם בסולחה יא גורילההה
ערב טוב לכולם ואחלה חיים שיהיה לכםםםםםםםםם

lotusit

New member
בני המלך

רק בגלל שאני אוהבת אותך,ואני מכבדת אותך בתור בנאדם, אני לא כועסת על אף אחד. לא נוטרת טינה,אני לא כועסת על שאולי ממש לא פשוט כואב לי ככה שאנשים מתנהגים,אנשים שאני נתתי בהם אמון, שככה מחזירים לי, אבל לא נורא אני אשתמש במשפט של שאולי שאמר לי פעם "אל תסמכי פה על אף אחד".. כנראה הוא ידע על מה הוא מדבר! וכמו שתמיד אני אומרת, זה רק צט ואינטרנט הכל פה וירטואלי, גם הריבים, והויכוחים. לוטוס

למעלה