לנפטיס וכל השאר

white crane

New member
לנפטיס וכל השאר

אני די בלבטים. מצד אחד משמח אותי לראות כל כך הרבה התעניינות בתחום שמלווה אותי 10 שנים ושבגיל הנעורים לא היה לי עם מי לדבר עליו , ומצד שני די מציק לי ובייחוד את נפטיס שצריכה לברר ולדעת מקורות , מבחליטה ופוסקת בברור שאין שום קשר בין גוף לרוח או נפש. כעקרון ישנן הרבה תורות המדברות על כך שהבעיה המרכזית שלנו היא הפיצול הדואליות שאנחנו עושים בכל דבר . טוב מול רע /שחור מול לבן / גוף מול רוח. והאמת היא שאין הפרדה. זה לא זה או זה טוב יותר או רע יותר. הכל קיים והכל נכון השאלה למי ומתי. הרעל של הנחש שיכול להרוג אותנו הוא ההגנה שלו ובסופו של דבר גם התרופה שלנו ממנו . הרבה פעמים מה שעושה לי נפלא , יעשה למישהו אחר רע מאוד ולהפך. הגוף שלנו והנפש/רוח שלנו הם יחידה אחת. אי אפשר להפריד בין שתי היחידות הללו מאחר והן פועל יוצא האחת של השניה. כאשר הגוף חולה הנפש רוח חולה. וכאשר הנפש/רוח חולה הגוף חולה - מאוד קל לקרוא לזה פסיכוסומטי אבל זה תירוץ רפואי למשהו שלא ניתן להסביר. והמדע כבר מודע ל´ניסים רפאויים´ של ריפו מחלות קשות בעזרת כוח המחשבה או ריפוי אנרגטי. אחת הדוגמאות היא שימוש בביו פידבק ודימיון מודרך לריפוי מחלות סרטן. אינפורמציה רבה על כך אפשר לראות בערוץ המדע לדוגמא ------------------- ולסיכום. הגוף והנפש הם יחידה אחת סימביוטית . הילינג לסוגיו הוא תהליך בו מעבירים אנרגיה הדרושה לאיזון וריפוי. ואנרגיה היא חומר פיזי לכל דבר - וזה כבר משהו מוכח לכל דבר. מקןןה שעניתי קצת העגור הלבן

nepthys

New member
הממ?

תראה, לא הבנתי אותך כל כך כי כתבת את זה בצורה מאוד לא ברורה, אבל אני אנסה לענות לפי הרושם שקיבלתי. כל כך קשה לך לראות שלא מסכימים איתך? באמת, אני שואלת את זה, כי אתה כל כך לוקח את זה אישי.. זה לא שאני חושבת שאתה משקר, או שכל העולם שקרנים שרק רוצים לקחת לי את הארנק, אבל אני פשוט לא מאמינה, מהסיבות שלי שכבר הסברתי. אם אתה חושב שזה פוגע ב"מקצועיות" שלי, אז אתה טועה. חוסר אמונה זו התכונה הכי טובה לכל עוסק במקצוע רוחני. ואני ממש נעלבת מהעובדה שאתה רואה את זה כתכונה רעה. ואל תגיד על דברים שהם "מוכחים". שום דבר אינו מוכח. אמרתי את התאוריה שלי כבר פעם אחת, ואני אגיד אותה שוב - יש השפעה של הנפש על הגוף. כשאדם בדיכאון, המערכת החיסונית שלו חלשה יותר, מכיוון שכל הפעילויות בגוף שלו חלשות יותר. ולכן אם מישהו יבוא ויגיד לו "יש לי תרופה שתהפוך אותך למאושר!" ברור שזה ישפר לו את המצברוח, בלי קשר למה באמת אותו מישהו עשה. ולזה קוראים *פסיכולוגיה*. זה לא קשור ליחסים המאגיים בין הנשמה לגוף הגשמי שלה.

nepthys

New member
אתם חייבים להתבגר ולהבין

שהחיים שלכם לא יהיו מושלמים יותר אם תאמינו לכל מה שתשמעו. להעלב ממני כי לא הסכמתי איתו, ובגלל זה להגיד שאני לא "מכשפה טובה" או משהו כזה? זה פשוט..נורא! אנשים, לפקפק בדברים זה החוק הראשון של העיסוק במאגיה. בחיים עצמם. אם תאמינו לכל אידיוט, נראה לאיזו רמה תגיעו.

Justin Angel

New member
רק צריך עוד לציין

שso called "ניסים רפואיים" התרחשו עוד הרבה לפני שבכלל חשבו על מיסטיקה. "נס" זה רק דרך אחרת להגיד שמשהו בעל סיכוי נמוך קרה. וברור מאליו הרי שזה בא מהשראה אלוהית , ולא מזה שלגוף שלנו יש באמת יכולות לתקן את עצמו...

white crane

New member
ושוב לנפטיס ג´סטין והשאר

הדבר האחרון שמעניין אותי הוא להעלב או להפגע ממה שאתם אומרים- ג´סטין יקר המיסטיקה והכשפים היו עוד הרבה לפני שחשבו עליך ועל הספרים ההמוניים שהיום קיימים , והרבה לפני שהאדם ידע לכתוב. נס במונחים שלנו הוא - הגדרה למשהו שלא ניתן להסביר. אין לי בעיה אם סקפטיות להפך - אני האדם הכי פחות מאמין - וששואל הכי הרבה שאלות, ואני כל כך מסכים עם המקום של החוקר שרוצה לברר , ולהבין ולא סתם לקבל תורה מסיני, אבל לפעמים לפחות אצלי יש דברים שנשמעים הגיוניים שמסתדרים לי עם כל שאר הידע שיש לי ושבייחד מאפשרים -ל-י- לבחור את מסלול חיי. אין לי בעיה עם ביקורת שיש לה בסיס אם שאלות שיש להם מטרה ובכלל עם תגובות רלוונטיות. העלבות ואצבעות פחות מסעירים אותי, אבל למי אכפת שיהייה לכם נהדר העגור הלבן פורס כנפיים

nepthys

New member
אבל אתה לוקח את זה נורא אישי,

מנסה לגרום לנו להאמין.. האמונה שלך היא שלך - שלנו היא שלנו. זה שתשב ותתעקש לספר לנו סיפורים לא יעזור עד שאנחנו נחווה את זה בעצמנו.. וההודעה הזו מכוונת לשאר הפורום, לא רק לך..

wicca_sphere

New member
לעגור

קודם כל אני רוצה שאני מסכים עם הדעות שלך. אבל מנסיון אישי שלי מהעבר, ניסיתי לשכנע חברים שלא מאמינים בכל מיני תחומים כמו מיסטיקה ומאגיה וכדומה... ואם הם לא מאמינים, הם לא יאמינו, לא משנה מה תגיד להם.. אין שום דבר בעולם שאתה תגיד וזה פוף יגרום להם להאמין.. אז כל פעם שנוצר מצב כזה צריך להבין שחבל על המאמץ ללחוץ על המקלדת... כי כמו שלא משנה מה יגידו לך אתה תשאר בדעתך, כנ"ל עליהם.. שלך wicca sphere

למעלה