לנעול הדלת...

לנעול הדלת...

זה עושה לי טוב לדעת, שאתה תהיה בסדר,חיכיתי, לחדשות שכאלו, אשב לי בצד, ואמתין,,,אף אחד לא מאשים אותי, לא חיבת אני לחכות, בזמן שפותחים לך הלב...אני, היתי טובה, הבנתי הבעיה, כמו מכונה, אתקן אותך, את מערכת היחסים,חים שהיו,,,אחזיר למסלול.זה טוב לדעת שהתחמקת מהתאונה,שדמתה קצת לחיים,של אנשים אחרים.יצאת אם זוג רגלים, את הלב נתקן,אני אהיה שם לעזור לך שוב,לבנות מהתחלה.זה בא ללא מחיר,רק מעבירה פה את חיי,יודעת שלהציל אותך,זה להציל אותי...ואני רק חושב לעצמי,מתי כבר תלמד לנעול את הדלת...

רות 2

New member
אתמול הייתה חופשי....היום דלת לא

נעולה מפאיעה לך.... אולי היא מרגישה כמו שהרגשתה פעם כשי אמרתה.... ואני מצתת .."זאת השיבהשמעניקה משמעות ליצאה..אנכנו לא יודעים היכן היינו עד שאנכנו לא חוזרים למקום שממנו יצאנו"....

מצוטטת

New member
התייחסות (כפולה)

וזה מה יש באמתחתי לִיגיד לך בהקשר....שה... עכשיו / לירן נדל אולי השמיים יפתחו לטובתי אולי מחר אראה את האור אולי זוג זקנים שיעברו לידי יגרמו לי להרגיש יותר גדול אולי הידיים יכאבו פחות העיניים יספרו אולי הכאב יהפוך שקוף כדי שלא יראו אולי השמיים יפתחו לטובתי אולי מחר ארצה לנסות אולי שני זרים שיעברו לידי יגרמו לי להרגיש יותר קרוב אולי העיניים יכאבו פחות השפתיים יספרו אולי הכאב יהפוך שקוף כדי שלא יראו ועכשיו כמו שאת נוגעת בי עכשיו כמו שאת שולחת את היד אולי זה כאן עכשיו כמו שאת נוגעת בי עכשיו כמו שאת שולחת לי עוד היד אולי זה כאן אולי השמיים יפתחו לטובתי אולי מחר אראה את האור אולי שני ילדים שיעברו לידי יגרמו לי לעצור ולשאול אולי העיניים יכאבו פחות השפתיים יספרו אולי אני בעצמי אהפוך את הכאב לעוד משהו שראו ועכשיו כמו שאת נוגעת בי עכשיו... אופס.....ושלא אשכח (המשפט הזה 'שך ...)...זה בא ללא מחיר..... אין חיה כזו... (מידע אישי כמובן)!!! אגב????????. תגידו......גם לכם עף לו השבוע? או שרק לי הוא חומק כמו ה-
מצוטטת......שחוששת שלא תצליח להשלים הפם את שהחסירה השבוע.

שונאת לנעול דלתות

אוהבת את הימים של פעם שהדלת היתה פתוחה לרווחה וכל השכנים היו נכנסים ויוצאים ממנה... היו ימים עכשו אחרת, כמו כולם מסתגרת... ואתה מה נפל עליך שוב? שהיא תסגור תפתח מה לך אכפת? אתה תשמור על דלתך ותפתח כשתהיה מוכן.. לה או לאחרת ... ומצוש השבוע חלף עבר איזה כיף מחר חופש לי סוף שבוע תענוג עם אנטיביוטיקה וכלום וכלום ולישון וכלום ..גם משהו לא?

מצוטטת

New member
אם כי

מצוטטת יודעת / ומאמינה (מנסיונה האישי.... שלפעמים צריך ללמוד לסגור דלת... בשם ההשרדות (הנפשית) בשם השפיות בשם הזמן שמתבזבז ולא יחזור... ולהזקִיר לך..... ת'בורות..... או שהבהרתי ת'עצמי...

צ'מעי מזליקה

היתה לי פעם שכנה טובה ,דלת מולי,שלא נתנה לי לסגור ת'דלת קול פ'ם שסגרתי אותה היא היתה נעלבת... תקופה מסויימת עוד סבלתי את זה אבל כמה אפשר בלי פרטיות??? |ניצת שברב הבקרים מתעוררת ומגלה שלא נעלה את הדלת בלילה|

*יערית

New member
אני...../images/Emo4.gif

לעולם לא אלמד לסגור דלת....... תמיד בודקים אחרי אם שכחתי...תמיד מזכירים לי שאני לא גרה בקיבוץ.... אבל זה מכוח ההרגל מהבית...אמא שלי לא נעלה..אחי לא נעלו וכך גם אני..תמיד סמכנו על מישהו שיעשה זאת עבורינו
אז היום שוב שואלים אותי בכל פעם"נעלת את הדלת"? ולא אחת קמתי מהמיטה החמה....לנעול את הדלת

maof

New member
גם אני ....מצוטט ..למצוטטת../images/Emo13.gif

יש דלתות שפשוט לא פותחים אחרת.......... מגלים את תיבת פנדורה... וגם אני אומר ש............ יום שעובר לא חוזר ובנוסף אני חושב שהרגלים רעים ניתנים לשינוי אם רק רוצים
מעוף

ואני נזהרת ועל הדלת שומרת

עופר לוי-רוצה בך ילדתי שימעי והקשיבי את דלתך סיגרי והגיבי ועל הגברים אל תשקיפי כל אחד יודע כל אחד שומע כל ידיד ורע רוצה בך אוי אוי אוי אוי אוי אוי חושק בך אוי אוי אוי אוי אוי אוי חושב עלי אוי אוי אוי אוי... ילדתי הקשיבי שימעי לי את דברי זיכריוהביני לגברים שלא תאמיני כל אחד יודע כל אחד שומע כל ידיד ורע רוצה בך אוי אוי אוי אוי אוי אוי אוי חושק בך אוי אוי אוי אוי אוי אוי אוי חושב על אוי אוי אוי... אבל לעצות ורק לבלות כך רצתה היא ועם הגברים חגגה היא ועכשיו יודע ועכשיו שומע כל ידיד ורע שהיא לא אוי אוי אוי אוי אוי והיא כבר אוי אוי אוי אוי אוי ויש לה אוי אוי אוי...

maof

New member
דווקא עופר לוי../images/Emo7.gif

אוי...אוי...אוי.... למה? למה? למה? זה שמרביץ לנשים....... אותו הייתי סוגר מאחורי הדלת ומאבד את המפתח מעוף

חחחחחחחחחחמוד

אני לא מתיחסת לחיצוני לא לשמות ולא לשמועות התיחסתי למילים התאימו לי באותו רגע ודי.. ועדיף היה לקרא מאשר לשמוע את הבכיון שלו אלוקים ישמור

angel151

New member
../images/Emo122.gifואני הדלת שלי נעולה

לא נפתחת יותר אבל בטוחה שיום אחד היא תפתח בבוא הזמן היא נעולה עם סוגר ובריח ומאוד קשה לפתוח אותה כאשר היא תפתח אני יהיה הכי שמחה שבעולם.

מצוטטת

New member
רק רגע....../images/Emo123.gif

זה נכון שה....... צריך המון כוח ונחישות להשאיר ת'תיבה הזו סגורה... ות'שד (צער/כאב) (אצל כל אחד מאיתנו בלבוש אחר) ת'שד נעול לו שם בפנוכו... מסכימה שהחיים קצרים מידי ועמוסים מידי על זה אין וויכוח! אבל הפיתוי הזה....."לנבור" תמיד שם.... כי יש לו מִין תכונת הישרדות (מצוטטת מודה בחולשתה זו) ובכלל הוא...השד השאיר אצלי כתם של צבע...שצובע גם ת'הווה... אז אם הבנתי נכון... יש'ך מתכון איך מסירים ת'צבע? (מצוטטת מזקִירה זאת לעצמה קוּל פם מחדש) (ת'תמונה...לא אותך!
)

בטרמפנטין לא?

אוף מה הזכרת לי עכשו שיש לי כאן לצבוע מזנון (ישן עתיק מעצבן שאני לא אוהבת מה לעשות צריך לשפר אין כסף לקנות) את באה לעזור?

מצוטטת

New member
שתגע תדִיגיִ ../images/Emo35.gif לי

שכחת שה...שהיום ושבבת מכל מלאכה כתוב!!!! זה לא אני הימצאתי לכי לנוח....

בטח חמודה

עשיתי את עבודות הצבע פעמיים ועד חצי שעה לפני כניסת השבת פשוט היה נוח לי בימי שישי לפני שהילדים הולכים ועד שהם חוזרים יבש, לא צובעת בשבת

maof

New member
מזל אני לא חושב ........

שלשפר זו הנוסחה........ מצד אחד את מוסיפה לו צבע והוא אולי יראה טוב..... אבל המציאות אומרת אחרת ......... אל תיסתכל בקנקן אלה מה שיש בתוכו ולכן תמיד הוא ישאר המזנון הישן........ אז לפעמים עדיף להיפטר ולא לצפות שהוא ישתנה או יהפך לדבר אחר
האם יהפוך נמר חברבורותיו?????? מעוף

תראה תשמע תקשיב תקרא

על המזנון הזה היו המון קופצים במיוחד חברה שהיתה לי פעם ורצתה בו, חשבתי שאקנה אחר ואתן אותו בשמחה היום המצב שונה לא יכולה לקנות אבל אין ספק אם תהיה החלפה נאותה לא אצבע.. וחוץ מזה נראה לי שהיום כבר לא אני חלשה מידי לצביעות אחרי כל התרופות..

למעלה