לנעול הדלת...

maof

New member
מזל אני קורא ובגלל זה אומר../images/Emo140.gif

אל תיסתכל בקנקן ............ אם יש לו (למיזנון)דברים וזיכרונות שרק את תדעי אותם ........ לעולם לא הייתי זורק אותו...או מוסר אותו לאחר.... אבל יש גם צד שני למטבע........ ואת זה את צריכה להחליט לבד !!!!!! דבר אחר אני יכול לספר לך הדבר היחידי שלקחתי מהבית שלי ....... זה השש בש שבניתי בבית הספר בגיל 13 וגם כמעט הזמינו לי משטרה על גנבה והוצאת דברים מהבית למרות צו של בית המשפט !! אבל אני חשבתי שזה כדאי.... ועל השש בש אני לא מוכן לוותר....... זה שלי ושום בית משפט לא ימנע ממני לקחת אותו !!!!!! ורק לידיעה כללית זה שש בש בגיל
מעוף

maof

New member
דרך אגב../images/Emo6.gif

החצי השני שואל
אם צבע....בלי צבע...... אם אפשר לאמץ את המיזנון?????????? מעוף

לך ולחצי השני של האגרה..

ליבי כאב לכן כתבתי את הודעתי הקודמת כדי לדעת מה דופק החצי השני, לי אין שום דבר אל המזנון הוא היה בדירה כשנכסתי אליה, אבלללללללל רוצה שיראה אחרת או שלדירה תיכנס מזנונה אחרת צריך לפתור את הבעיה כדי שלא יעלה ביוקר התשלום צבע על האגרה אנא חסכו לי ולכם שלמו בזמן פן יצבע.. חחחחחחחחחח עכשו ברצינות: אם יש רעיון מוכנה לשמוע יש לי גם אוזניים וגם טלפון ואפילו פלאפון הבית פתוח האוזן קשבת אני ממתינה מוצאת ו...?

מזליקה מזנון עתיק???

לזרוק? השתגעת? את יודעת כמה חלמתי על מזנון עתיק לקחת ולשפץ? אבל התייאשתי לא מוצאת כזה שאני רוצה אז בלית ברירה הולכת לבנות אחד לבד , בסגנון ישן עם פרזולי ברזל בולטים ועוד שאר שגעונות... והמזנון שלך ? את יכולה לעשות ממנו יופי של דבר , שמעת על הטכניקה של הדבקת מפיות נייר כך שזה נראה כאילו ציירת עליו?

אני לא יודעת עד כמה עתיק

אבל מאחסן לא רע דברים בפנים הגודל סביר מתאים לי הצבע חם נורא כבר חידשתי בלקה וכו.. עכשו הבית שלי קיבל צבעים אחרים משקופים סגולים דלתות תכלת יש גם המון כחול גם שם בסלון והמזנון הולך להצבע בכחול כהה ועליו על הדלתות שלוש במספר יהיו אולי פרחים אולי פרפרים מאמינה שבתכלת או בסגול ונשאר לי להחליף וילונות .. אופציה אחת לי בחוצפה: החלפת חדש בישן

michaly43

New member
מזליקה-תחביב שלי: ציור על עץ

כמה עתיק מה הבסיס של העץ איזה צבע מה רואים על העץ-האם יש "עיניים"? שיפצתי את כל ארונות המטבח שלי (היה אחלה מכוער) וכמובן אחרי שיוף,צביעה, באו הציורים (ולא מסטנסיל) אז אולי אצלם ואשלח לך תמונות. בכל אופן בהצלחה. וקחי תמונות.

ולי נראה שאין עיניים ויש לי משקפיים

גם לי נראה שיצא חמוד מאוד אבל השבת לא היה לי כח לזה נחתי ביליתי ומיציתי את הזמן... תמונות בכיף את גם יכולה לבוא איתם ולשיף חחחחחחחחח

michaly43

New member
אני מסתכלת היטב בחור ההצצה

ליפני שפותחת הדלת, ומזל שכך מי יודע מה היה ניכנס..... אז בזהירות זהירות, יש שרשרת על הדלת ושום מפתח גנבים לא יפרוץ לביתי.... סגרתי דלת בטריקה ועכשיו לאט לאטת אך בטוח לומדת ליפתוח מחדש..... וכל דבר בזמנו.... ראשית הביטחון שנית האמון ומשם כמו שאומרים: אלוהים גדול

ועכשיו אחורי שהתקשקשתי קצת

חוזרת לעיקר... אתה יודע אינטרלוד? לא חייבים לנעול את הדלת על סורג ובריח אפשר גם סתם לסגור אותה ואני ? מעט מאוד דלתות נעלתי בחיי במקרים בהם היה ברור שבפני אדם / מקום עבודה היא צרכה להיות נעולה ברב המקרים ידעתי לסגור את הדלת ולפתוח אותה ממקום אחר , שונה לגמרי...

מצוטטת

New member
שמע

זה לא נתן לי מנוח... השרשור הזה..... וניזכרתי שפם כבר הִיבִיתי את זה לכאן אבל חשבתי שזה שווה ת'פם השנייה מקווה שהשארת איזה תריס, או רפרף פתוח מצוטטת ברגע של מוזה... ולא להיתחכם להישאר עד הסוף

למעלה