לנסיכה- מנהלת על

גיורא16

New member
לנסיכה- מנהלת על

אני הצטרפתי לחוג לפני כמה ימים.מפעם לפעם אני נכנס ובכל פעם פליאתי גדולה יותר. אנחנו יודעים על בדידותה ובעיותיה של מנהלת הפורום הנסיכה פיזדלונה כמעט כמו על שלנו ולא פעם בפרוט רב יותר. רק היא חולה, רק לה יש אמא סעודית ורק היא בודדה בחגים ובכלל. יתרה מזאת במקום לנהל את הפורום היא המשתתף הפורה ביותר. יש לה תגובה על כל משפט, בדיחה ו/או דיעה שמי מהמשתתפים כותב. (נסו לספור ברצף 100 כניסות ותראו כמה מהן של הנסיכה)...לפי כתיבתה רמת התקשורת שלה עם אנשים ונסיונה בקשר עם אנשים שואף לאפס. יש היא מאיימת חדשות לבקרים על חסימה של משתתפים. יש סכוי שתוך זמן קצר היא תהיה המשתתפת היחידה בפורום.סביר להניח שזה יספק אותה.....יופי תהיה לה עוד בדידות. יקירתי אנחנו בלתי מאוימים. יש פורומים אחרים וגם בתפוז את עדיין לא המנכ"ל. את לא היית מנהלת של כלום וגם לא תהיי.....ושוב , אל תפחידי בצנזורה ובנדוי גם סטלין לא הצליח!!!!!! חג שמח.

66Amiram

New member
חבר ! אתה לא חושב שהגזמת ?

אתה בכלל חדש פה אז אל תכניס רוח רעה בפורום משובח !! מדי פעם יש מעט בעיות כמו בכל משפחה טובה ומתגברים עליהם ולומדים לחיות אחד עם השני בכבוד הדדי כפי שנהוג בין בני אדם תרבותים . לא הבנתי מה הקשר לפיזדלונה ?

גיורע ../images/Emo4.gif

גמני לא הבנתי מה הקשר...

ben 911

New member
גרי הניגרי זה לא שלי. ../images/Emo201.gif

הקרדיט כולו נתון לקובי עוז (טיפקס)

גיורא

פעם היה לאקס שלי מוסכניק , אחרי שיפוצים וטיפולים הרכב לא נסע כל כך טוב , הוא היה אומר לאקס :" תן לו כמה ימים שהחלקים יתרגלו אחד לשני וילמדו לעבוד ביחד " הוא היה מתבל את המילים בתנועת גוף ריקודית כזאת ..כמו הגוף שלומד לנוע . התיאור קצת הסתבך לי אבל הרעיון מובן - לאט לאט כולם ירגעו , גם הנסיכה תבין את הגבולות של ניהול ותגובותיה ימותנו והתערבויותיה יפחתו . תן לה כמה ימים של חסד .

למעלה