להודעה**
ג ג ב ש ו ש New member 25/11/05 #21 התחלת לעייף אותי../images/Emo178.gif../images/Emo88.gif מזה משנה איזה תיכון אני תראי מה נעשה,ברגע שאת תלמדי לשרשר תכיני לי שאלון מצידי ואני אענה על הכל הולך
התחלת לעייף אותי../images/Emo178.gif../images/Emo88.gif מזה משנה איזה תיכון אני תראי מה נעשה,ברגע שאת תלמדי לשרשר תכיני לי שאלון מצידי ואני אענה על הכל הולך
ה הילה עם שלם בנשמה New member 25/11/05 #25 נו מה את מנסה להתחיל איתו? רוצה גם מספר ת.ז? עם כל הכבוד גבי שלי זוהר ומעין המבין יבין וישתוק
א אטומיק בייגל New member 25/11/05 #27 ../images/Emo6.gif../images/Emo187.gif טל מאמי שלא תבהילי את גבי =]
ה הילה עם שלם בנשמה New member 25/11/05 #31 חחחח כן הוא לא יודע על מה מדובר מעין את מתנדבת להסביר? בעצם זוהר את התחלת את זה!! את אמרת שאת האבא של התינוק שלי ומעין אמרה אה זה לא גבי? נדמה לי זה היה ככה לא זוכרת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה מזמן נו שלשום
חחחח כן הוא לא יודע על מה מדובר מעין את מתנדבת להסביר? בעצם זוהר את התחלת את זה!! את אמרת שאת האבא של התינוק שלי ומעין אמרה אה זה לא גבי? נדמה לי זה היה ככה לא זוכרת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה מזמן נו שלשום
א אטומיק בייגל New member 25/11/05 #33 חחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo187.gif כע זה היה ככה XD וכע שלשום זה יותר מדי רחוק בשביל לזכור בדיוק!
חחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo187.gif כע זה היה ככה XD וכע שלשום זה יותר מדי רחוק בשביל לזכור בדיוק!
ה הילה עם שלם בנשמה New member 25/11/05 #37 כן ../images/Emo24.gif אויש זה היה קורע והילד שהיה איתנו שם לא הבין אם אני זכר או נקבה אבל שאל אם אני בהריון כן צודק זכר בהריון חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אדיוט
כן ../images/Emo24.gif אויש זה היה קורע והילד שהיה איתנו שם לא הבין אם אני זכר או נקבה אבל שאל אם אני בהריון כן צודק זכר בהריון חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אדיוט
א אטומיק בייגל New member 25/11/05 #38 זכר בהריון הגיוני בערך כמו../images/Emo187.gif טל בת 13 בהריון. הוא היה כזה מפגרררר XD ואיך מעין ירדה עליו זה היה ענק!
זכר בהריון הגיוני בערך כמו../images/Emo187.gif טל בת 13 בהריון. הוא היה כזה מפגרררר XD ואיך מעין ירדה עליו זה היה ענק!
ג ג ב ש ו ש New member 25/11/05 #30 חחחח טל../images/Emo26.gif../images/Emo88.gif מה ז"א המבין יבין מדברים עליי מבלי שאני אדע
ה הילה עם שלם בנשמה New member 25/11/05 #35 לא חס וחלילה חוץ מזה שהיינו שיכורות וזה היה ב4 לפנות בוקר מה שכתבתי למעלה