לנינט!!

לנינט!!

נינטו'ש .. רציתי להגיד לך שאת נראת מדהיםםם!!!!!... ושאני מעריצה אותך מהפעם הראשונה שראיתי אותך!!!!!!!!! :)) אף פעם לא ראיתי אותך... אפילו שיש לי קשרים והכל.. חח.. והייתי רוצה שנעשה מפגש מעריצים... =] אמא שלי מכירה את אמא של רן.. והייננו אמורים לעשות אחורה אצל חברה של אמא שלי שהיא חברה טובה של אמא של רן ורן היה אמור לבוא.. את אם אני לא טועה היית בצפון ובסוף הוא גם נסע.. וזה היתבטל.. לא נורא יהיו עוד הזדמנויות.. בקיצור אני מאוד רוצה לראות אותך! מגילו'שש!! :))

ג ב ש ו ש

New member
מאמי,נינה לא קוראת פה../images/Emo88.gif

הודעות,לפחות בנתיים חחחח
אבל אם תרצי תוכלי להצטרף לפורום החמוד שלנו

ג ב ש ו ש

New member
תודה מותק,רק שאסור להעלות לפה../images/Emo88.gif

מילים של שירים
וגם יש לכולנו הכל אל דאגה
אני מבקש לא לפתוח כל שנייה הודעה פשוט תלמדי לשרשר

לגבשוש

סבבה אני לא ישלח שירים.. פעם ראשונה שלי בפורום הזה.. די מעפן בינתיים.. ואני רק רוצה לדעת למה אסור לשלוח שירים וכל מני דברים?!

ג ב ש ו ש

New member
כנסי שנייה../images/Emo26.gif../images/Emo88.gif

קודם כל לא אמרתי שאסור לשלוח שירים,אמרתי שאסור להעלות מילים לשירים זה חוק בכל פורומים של תפוז
דבר שני,שמתי לב שזו הפעם הראשונה שלך בפורום "הזה" ואם את חושבת שהוא "מעפן" את לא חייבת להיות בו עם כל הכבוד
תקשיבי,אני לא רוצה שתפתחי כל שנייה הודעה חדשה ואז אני אצטרך למחוק הכל,תלמדי להוסיף תגובות כמו שעשית עכשיו ואם את נישארת איתנו אז ברוכה הבאה

ג ב ש ו ש

New member
חלילה,אני רק רוצה ללמד אותך!../images/Emo88.gif

אני לא עצבני בכלל חחח אני רק רוצה ללמד אותך ואת כל אלה שלא יודעים לשרשר...בשביל זה אני המנהל פה לא?לעשות קצת סדר
אז אני רואה שכבר הבנת איך להוסיף תגובה כמו שצריך אני שמח..בנושא ההודעה את לא חייבת תמיד לכתוב "לגבשוש" אלא להתחיל לכתוב את מה שיש לך ואז לרדת לתוכן ההודעה..

ג ב ש ו ש

New member
כן אני ביקשתי מתפוז שיפתחו../images/Emo88.gif

את הפורום ואני בן 16 וחצי... תקראי בבקשה את התקנון של הפורום יש קישור למעלה תראי כתוב באדום

ג ב ש ו ש

New member
קודם כל מספיק לפתוח הודעות ../images/Emo88.gif

סתם כל שנייה..אם את לא יודעת מה זה לשרשר זה להוסיף תגובה להודעה ולא לפתוח הודעות חדשות כל רגע אחרת אני אמחק לך את כולן
ולא הבנתי את הבקשה שלך.. וקוראים לי גבי לא "מה שזה לא יהיה"

ג ב ש ו ש

New member
אכן,אני ביקשתי שיפתחו את ../images/Emo88.gif

הפורום הזה בתפוז של נינט
אני בן 16 וחצי.. תראי ריכזתי את כל ההודעות שלך בהודעה אחת...בואי נסכם שאת לא פותחת סתם הודעה חדשה.
תקראי את התקנון של הפורום בבקשה תראי יש קישור למעלה כתוב באדום תקנון הפורום

ג ב ש ו ש

New member
חחחח נכון../images/Emo35.gifXDD../images/Emo88.gif

גמני צחקתי ממנו כחה פעמים..חח כל שנייה אני קורא אותו
ושתביני כל שנייה שירשרתי את ההודעות שהיא פתחה
חחחח

חמודה...לפחות תנסי לשרשר אוקיי?

כשאת רוצה להוסיף תגובה להודעה, תלחצי על "הוספת תגובה" מתחת הלודעה שאת רוצה להגיב אליה

למעלה