לנושא עין הרע... ועוד...

לנושא עין הרע... ועוד...

ערב טוב קראתי את מה שרשמתם על הנושא הזה. על פי המקורות שלי אין דבר כזה שנקרא עין הרע יש משיכת אנרגיות חזקות מאתנו במקרים של חולשה או של פתחון פה במקום שלא צריך להיות כשהאדם נמצא בעמדת אגו או בחולי מסוים ואין עליו הגנות הוא יכול לספוג בתוך גופו אנרגיות שליליות חזקות והן בעצם שגורמות לאותו אדם לתחושה של חוסר הצלחה. לסכום בנושא הזה יש את הפתרון כמו שנמסר מקודם וכן תהלילם ולהקיף את עצמנו בטבעת של אור ולשלוח אור למי שלדעתנו מנסה לפגוע בנו. רק כך אפשר לצאת מכך. בנושא של בחירת נשמה אני מסכים עם אביר בנושא הזה. ברוב המקריםהנשמה נשלחת לכאן על ידי האללמעט מקרים מסוימים של נשמות אשר באות לעשות כאן ייעוד. בברכה והרבה אור אופיר אופיר

לאופיר...

הי קראתי את מה שכתבת לגבי "עין הרע" מנסיוני האישי של 20 שנה ולא משמועות - יש בנוסף למה שאתה מתאר , מושג של אנרגיה שלילית אשר "תיכנתו" אותה במודע או שלא אם זה לא במודע , בפי אנשים זה נקרא "עין הרע" ואם זה במודע , אזי יש לנו כבר עסק עם "קללה" תאמין לי... , אני ראיתי מה "תכנות" כזה מסוגל לעולל לאדם ואפילו למשפחה כאשר הוא עובר מדור קודם להבא אחריו. שלא נדע וישמור אלוהים כך שבדבריך אתה קצת-הרבה לא צודק דני

למעלה